Accent by K-Daddy prezentuje bardzo modny ostatnio styl przebudowy demo-car`ów, nie jest zły , nie jest brzydki - mnie nie podchodzi ale myśle , że ludzią może się spodobać - krzykliwe kolory , ładne felgi tylko te części b-kit`u jakieś takie dziwne po bokach

Nie mniej nie jest Ĺşle!
Santa Fe by Troy Lee o tu już jest ciekawiej - na pierwszej fotce prezentuje się cholernie męsko - taka wielka zimna terenówka , potem jednak okazuje się , że jest to spowodowane jedynie sposobem zrobienia zdjęcia

linia boczna prezentuje już bardziej żeńską (a raczej "idealną na zakupy w markecie" ) nature

Sam tuning zaś prezentuje bardzo fajne malowania , felgi kontrastują z nadwoziem więc mogą być czarne natomiast LSD - no to już lekka przesada. Amerykanie kochają , ja stanowczo dziękuje
Azera by K-Daddy O tu już jest ciekawie - z (nieznanej mi osobiście) koreańskiej limuzyny klasy wyższej zrobiono bardzo ciekawego krążownika

Auto przypomina mi Chevrolet Caprice po przerĂłbkach i to jest jego plusem bo bardzo lubie ten model

Drzwi ciekawe , nie przeszkadzają , malowanie tez dość fajnie wygląda - dwie pestki w tym rajskim owocu to wlot powietrza na bokach , nie musi być usunięty ale żeby nie był tak wychromowany i widoczny, no i felgi - ja bym tu widział coś szprychowego

Ale to tylko takie moje zdanie
Elantra by BP Racing oj to największe zaskoczenie - auto wygląda po prostu rewelacyjnie! Na początku myślałem nawet , że ktoś wrzucił przez pomyłkę foto IS`a obecnej generacji - tył strasznie mi go przypomina! Nie mniej wracając do auta - bardzo "duży" b-kit wygląda naprawdę fajnie , do tego ładne felgi - agresywność na 5

Brakuje jakiegoĹ› wydechu

bo tam tylko dziury w zderzaku widać , no i kolorek taki ładniejszy troszkę by się przydał (inaczej - jaki kolwiek niż żółty i róż majtkowy i będzie pięknie! ) Zdecydowanie najciekawsza przebudowa!
Sonata by Street Concepts - klasa sama w sobie

Nowa Sonata jest bardzo ładnym samochodem , wiec jej tuning nie powinien być trudny. Nie mniej zmienić coś , żeby nie zepsuć wcale nie jest tak łatwo

Tutaj jest fajnie , choć biorąc pod uwagę reszte samochodów - baaardzo dyskretnie

Całość prezentuje się pięknie , ale powinien to być model Sonata GT albo coś ten deseń , a nie wersja na takie targi - choć piękna , to zbyt nudna by odnieść sukces na SEMA
Entourage by K-Daddy dlaczego z rodzinką nie jeździć ciekawym samochodem

Samochodzik jest ładny - choć nie ma żadnych akcentów które mogły by "chwycić za serce" , to jednak może się podobać

Jedną rzecz którą napewno bym zmienił to grill i wstawki w przednim zderzaku - chrom jest fajny ale nie w takim aucie