Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Pon, 20.02.2006, 21:35
Maciek powinien założyć do swojego auta inne felgi, no i ten napis z tyłu "turbo" jak to brzmi

i powinien pozbyć się tego fartucha z przodu, na ch*j mu to

poza tym Maciek całkiem niezły ma samochód.
Pon, 20.02.2006, 21:39
to auto już w teledysku brało udział...
johny napisał(a): i powinien pozbyć siÄ™ tego fartucha z przodu,
felgi z A8 w ogĂłle nie pasujÄ…...
Pon, 20.02.2006, 22:44
to jest cultstyle - wlasnie o to chodzi!
i o ten fartuch tez
Pon, 20.02.2006, 23:08
Felgi i jak wy to mówicie - fartuch: i będzie cacyk
Pon, 20.02.2006, 23:38
Za duĹĽe foty
BTW dawno nie widziałel tak zwieśniaczonej Bory

a ten napis Turbo to ja nie wiem po co on tam jest
Pon, 20.02.2006, 23:41
Wilu napisał(a):a ten napis Turbo to ja nie wiem po co on tam jest
jak to, przecieĹĽ to jest Turbo-diesel

- poznać można po zagiętych końcówkach wydechu - nie wiadomo czemu ale zawsze diezle mają w dół pociągnięty wydech
Wto, 21.02.2006, 0:57
Seth napisał(a):Wilu napisał(a):a ten napis Turbo to ja nie wiem po co on tam jest
jak to, przecieĹĽ to jest Turbo-diesel

- poznać można po zagiętych końcówkach wydechu - nie wiadomo czemu ale zawsze diezle mają w dół pociągnięty wydech
Po to zeby sadza ktora sie wydobaywa razem z spalinami nie okapcała na czarno zdezaka. Jezdzac po niemickich autostradach jednak zuwazyłem w nowoych mesiach e ze i tak w miejscu gdzie jest tłumik( w e klasie jest schowany pod zdezakiem) zdezak jest czarny od zwenetrznej widocznej strony. Boze jak to chamsko wyglada...
Wto, 21.02.2006, 10:23
Nigdy nie spotkałem sie z takim fartuchem

niezbyt mi się to podoba, ale chyba jakąś role spełnia. Felgi od A8 wyglądają świetnie, ale jednak mógł przynajmniej zakleić znaczek Audi bo śmiesznie to wygląda

No i konsola środkowa od Porsche

Czarny lakier + chrom wygląda niesamowicie. Plus za inne lampy,dobrze, ze właściel nie zdecydowa się na gej looki
Wto, 21.02.2006, 12:19
Wilu napisał(a):Za duĹĽe foty
fot juĹĽ w ogĂłle nie ma
Pią, 24.02.2006, 15:17
To jest BORA z teledysku Gural-a. Całkiem ciekawie wygląda na tych laczach od audi. Współczuje właścicielowi, nieźle musi sie namachac kierą żeby nie wjechać w zadną dziure.
Pią, 24.02.2006, 15:49
Wilu napisał(a):dawno nie widziaĹ‚em tak zwieĹ›niaczonej Bory
Faktycznie zwieśniaczona, szczególnie felgi od Audi pasują tutaj jak świni siodło i napis "turbo" (do leczenia kompleksów mają służy czy co?..), jescze cały szereg upiększaczy można wymienić ale sobie daruję.
Po jakiego siusiaka jest ten "fartuch" bo słowo:
POĹCZAK napisał(a):cultstyle
nic mi nie mĂłwi.
Sob, 25.02.2006, 14:11
Pozbyc sie tego czegos z maski i tego znaczka turbo i moĹĽe byc.
Sob, 25.02.2006, 14:17
Paskudna tora-bora
Po szczecinie lata pasek b5 z multimediami na takich kolach jak ta borka i trzeba mu przyznac ze wyglada calkiem ciekawie
Sob, 25.02.2006, 15:30
elCoyote napisał(a):nic mi nie mĂłwi.
http://www.cultstyle.pl
Sob, 25.02.2006, 16:21
O cholera jakie zwalone felgi nie zabardzo mi sie podoba
Sob, 25.02.2006, 20:57
Fajnie nawet wyglÄ…da...
coupek napisał(a):walone felgi nie zabardzo mi sie podoba
Co ty mówisz człowieku felgi sa swietne...
Sob, 25.02.2006, 21:00
Felgi są świetne...ale w Audi. Nie trawie tego typu przeszczepów.
Lampy typu clear, lakierek i wszelkie zmiany na plus, wszystko ok - napis Turbo..hehe do wywalenia... no i ta skóra na masce? O ile czarną w jakimś amerykańcu jeszcze trawie (choć nie podoba mi się to) tak tujaj to właściciel chyba jest ślepy - ani to nie pasuje, ani nie wyląda. I do tego jaskrawy kolor.
Edit:
A ... i jeszcze ten kompletnie niepotrzebny napis na przedniej szybie wypad.
Nie, 26.02.2006, 11:51
wszystko pieknieale jak koleĹ› daje rade na naszych drogach z takimi oponkami