|
|
Obecny czas: Śro, 15.07.2026, 18:42
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|
Essen Motor Show 2004 (może długo się włączać)
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Essen Motor Show 2004 (może długo się włączać)
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 30.11.2004, 22:59 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 30.11.2004, 23:03 |
|
 |
|
HARNAŚ
Samochód: Espace & Megane
|
to i ta astra czerwona jest wspaniała 
|
| Wto, 30.11.2004, 23:04 |
|
 |
|
Emjot
|
Myślę, że wszyscy wybaczymy ciut dłuższy czas ładowania, zwłaszcza po tym co zobaczyliśmy. Nie podobało mi się tylko kilka furek, np. ten zielony Hummer - zbyt bling bling.
Generalnie zajebista galeria.
|
| Wto, 30.11.2004, 23:08 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Większosć jest w sceneri salonowej dlatego  zresztą pokazałem to co pokazują na Essen Motor Schow więc skąd to oburzenie ? gdybym nie miał dać tych aut , które były już pokazywane na forum to ta galeria miała by z 10 zdjeć 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 30.11.2004, 23:16 |
|
 |
|
Reanimator
|
Te modeliki mmmmmmmmm!!!!!!!
ten zielony Hummer jest świetny, Pajero mi sie podoba.
Dj chciałbyś żeby megane tak w środku wyglądało nie?
|
| Wto, 30.11.2004, 23:18 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Reanimator napisał(a): Dj chciaĹ‚byĹ› ĹĽeby megane tak w Ĺ›rodku wyglÄ…daĹ‚o nie?
Ale co nie wierzysz mi ? przyjrzyj się zdjęciu z tyłu na lampy  I na tym samym zdjęciu na deske rozdzielczą
EDIT
A może Ci chodzi o to , że to nagłośnienie jest w tej żółtej Megance ?
Nie nie jest  jest w innej
Ostatnio edytowany przez Kobi Wto, 30.11.2004, 23:26, edytowano w sumie 2 razy
|
| Wto, 30.11.2004, 23:22 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
modeliki poproszę, zwłaszcza skalę 1/87 i amerykańce w każdej skali 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 30.11.2004, 23:22 |
|
 |
|
Emjot
|
Reanimator napisał(a): Te modeliki mmmmmmmmm!!!!!!! ten zielony Hummer jest Ĺ›wietny, Pajero mi sie podoba. Dj chciaĹ‚byĹ› ĹĽeby megane tak w Ĺ›rodku wyglÄ…daĹ‚o nie?
Co Ci sie w tym Hummerze podoba?
|
| Wto, 30.11.2004, 23:31 |
|
 |
|
Reanimator
|
Emjot napisał(a): Reanimator napisał(a): Te modeliki mmmmmmmmm!!!!!!! ten zielony Hummer jest Ĺ›wietny, Pajero mi sie podoba. Dj chciaĹ‚byĹ› ĹĽeby megane tak w Ĺ›rodku wyglÄ…daĹ‚o nie? Co Ci sie w tym Hummerze podoba?
a co ma mi sie niepodobać???????????????
ty masz ograniczone spojrzenie na auta więc ciebie nie słucham w tej kwestii.
myśłałem że chcesz mi wmówić że to ten żółty.bez dowodu ciężko stwierdzić że to (ob**ane)megane,ale se poradziłem znalazłem strone.
daj mi maila bo mam problem z zamieszczeniem obrazkĂłw na forum
i każdy kto chce żebym mu udowodnił niech da zasranego maila!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Reanimator, Śro, 01.12.2004, 0:57, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 01.12.2004, 0:06 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
Ostatnio edytowany przez Wilu, Śro, 01.12.2004, 9:50, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 01.12.2004, 0:12 |
|
 |
|
DeusZ
Samochód: YS3D i G21 M340i
|
ja mam tylko jedno "ale"
Essen zawsze kojażyło mi sie z największymi w Europie targami TUNINGOWCÓW ... a tutaj - większość aut które wiedze , to jednka są to może zmienione wersje ale oferowane przez "normalne" marki - tzn. V GTI , AMG wersje Merców , Attack , M5 - to są napewno wspaniałe auta - ale można drugie, identyczne na ulicy spotkać  a w Tuningu chyba chodzi o indywidualność  ... dla mnie - Essen spada na łeb , na szyje ...
|
| Śro, 01.12.2004, 9:21 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Ĺšwietna galeria DJ 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 01.12.2004, 9:54 |
|
 |
|
Emjot
|
Reanimator napisał(a): Emjot napisał(a): Reanimator napisał(a): Te modeliki mmmmmmmmm!!!!!!! ten zielony Hummer jest Ĺ›wietny, Pajero mi sie podoba. Dj chciaĹ‚byĹ› ĹĽeby megane tak w Ĺ›rodku wyglÄ…daĹ‚o nie? Co Ci sie w tym Hummerze podoba? a co ma mi sie niepodobać??????????????? ty masz ograniczone spojrzenie na auta wiÄ™c ciebie nie sĹ‚ucham w tej kwestii.
Nie mam ograniczonego spojrzenia (od kiedy spojrzenie może być ograniczone?  oj... wagarowało się na polskim...  ), lecz swój własny gust który różnie się od twojego. Ten Hummer nie podoba mi się, o wiele bardziej wolę seryjnego. Jeszcze ciekawsze jest to, że podoba mi sie Pajero (z wyjątkiem tylnych świateł).
|
| Śro, 01.12.2004, 10:32 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 01.12.2004, 15:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|