|
|
Obecny czas: Pią, 05.06.2026, 12:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 16 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
drakor
|
 AIRRIDE CLUBMAN
Cytuj: Ta nowa wersja Clubman należy do Retromini na VWvortex. Do tuningu został użyty airride system. System składa się z 3 galonowego zbiornika, kompresor Viair i 2 zawory. Koła zestaw BBS RS w 16 ". Jak widać koła są dobrze schowane wewnątrz nadkoli.
Retro styl tego samochodu, nie jest typowym "spójrz na mnie", ale na pewno zauważysz go na ulicy. Właściciel nadal pracuje nad samochodem, jest obecnie w trakcie usuwania odblasków na tyle auta     (c)speedhunters.com
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Śro, 16.12.2009, 18:51 |
|
 |
|
Carman
Samochód: '83 Fiat 126p
|
 Re: AIRRIDE CLUBMAN
Z przodu i z tyłu wygląda nawet nienajgorzej, ale profil jakiś taki dziwny. Może inne koła by pomogły.
_________________ EcoNegative
|
| Śro, 16.12.2009, 19:17 |
|
 |
|
Szczur350
|
Nie ma się czego przyczepić jest idealny 
|
| Śro, 16.12.2009, 19:20 |
|
 |
|
choopster
|
Kolejny dzisiaj, świetny projekt  w sumie nie mam nic do zarzucenia  wszystko jest takie, jak być powinno  chyba idealny tuning tego auta 
|
| Śro, 16.12.2009, 19:49 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Carman napisał(a): Z przodu i z tyĹ‚u wyglÄ…da nawet nienajgorzej, ale profil jakiĹ› taki dziwny. MoĹĽe inne koĹ‚a by pomogĹ‚y. To przez te wielkie, plastikowe nadkola  GryzÄ… siÄ™ z obniĹĽonym zawieszeniem...
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Śro, 16.12.2009, 21:25 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Za Mini w klasycznym "nowożytnym" wydaniu nie przepadam i ta wersja też mnie niezbyt kręci. Trzeba jednak przyznać, że tutaj tuning zrobił mimo tak naprawdę niewielkich zmian cuda i auto wygląda świetnie... jak na Mini 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 16.12.2009, 21:27 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Myślałem, że z gówna się tortu nie zrobi. Miła niespodzianka.
_________________ locha lover
|
| Śro, 16.12.2009, 21:45 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
A ja nie widzÄ™ tutaj nic nadzwyczajnego ... przesadzona gleba, negatywy ... z profilu to jakaĹ› parodia 
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Śro, 16.12.2009, 21:53 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Ĺadne koĹ‚a w nieĹ‚adnym samochodzie. Nic ciekawego 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 17.12.2009, 0:21 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
PiasQ napisał(a): ... przesadzona gleba, negatywy ... z profilu to jakaĹ› parodia  AIRRIDE - rozumiesz ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 17.12.2009, 10:00 |
|
 |
|
PiasQ
|
Rozumiem, ale czy przez to musi mi się to podobać?
|
| Czw, 17.12.2009, 14:32 |
|
 |
|
Wilu
|
Po ciężkim dniu myślałem, że chociaż na forum się trochę odstresuję, a tu jeszcze bardziej mi się ciśnienie podnosi 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 17.12.2009, 16:59 |
|
 |
|
Maniak350
Samochód: już niedługo
|
Nawet nawet  Ale nie wiem co oni widzÄ… w tych felgach - sÄ… beznadziejne 
|
| Czw, 17.12.2009, 20:43 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
PiasQ napisał(a): Rozumiem, ale czy przez to musi mi siÄ™ to podobać? Tego nie powiedziaĹ‚em, ale narzekanie na coĹ›, ĹĽe jest za niskie pomimo tego, ĹĽe rĂłwnie dobrze moĹĽe stać powiedzmy 5 cm wyĹĽej, a auto w takiej konfiguracji byĹ‚o ustawione tylko do zdjęć jest dla mnie dziwaczne 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 18.12.2009, 14:37 |
|
 |
|
PiasQ
|
Racja, ale do zdjęć auto chyba powinno wyglądać imponująco ... dla mnie niestety imponująco nie wygląda 
|
| Pią, 18.12.2009, 14:40 |
|
 |
|
halosza
Samochód: RWD
|
Tunninf niezły, ale Clubman nie nadaje się do przeróbek. Poza tym to brzydkie auto. Podsumowując: robota dobra, ale samochód mi się zupełnie nie podoba, ze względu na bazę.
_________________ Motorized - blog dla zmotoryzowanych
|
| Sob, 19.12.2009, 13:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 16 posty(ów) ] |
|