Switch to full style
Zdjęcia z różnych salonów samochodowych, wystaw i zlotów
Wyślij odpowiedź

Muzeum Motoryzacji i Techniki czyli co ciekawego w W-wie???

Czw, 11.09.2008, 18:59

Wybieram się w niedzielę do Warszawy i proszę Was o propozycje, gdzie pozwiedzać coś ciekawego związanego z motoryzacją?
Ostatnio edytowany przez RR ltd Co., Wto, 16.09.2008, 9:01, edytowano w sumie 1 raz

Re: Co ciekawego w Warszawie...???

Czw, 11.09.2008, 19:14

Jeśli może być w okolicach Warszawy a nie w samym mieście to ja Ci polecę Otrębusy :wink:
http://www.muzeum-motoryzacji.com.pl/

Czw, 11.09.2008, 21:04

Dzięki, Tapir, to dobra propozycja! Kto następny???

Pią, 12.09.2008, 13:45

RR ltd Co. napisał(a):DziÄ™ki, Tapir, to dobra propozycja! Kto nastÄ™pny???

Plac 3 Krzyży - fajne fury się tam kręcą :twisted:

Re: Muzeum Motoryzacji i Techniki czyli co ciekawego w W-wie???

Wto, 16.09.2008, 9:15

Tapir mnie zainspirował, więc po drodze do W-wy zajechałem do Otrębusów do Muzeum Motoryzacji i Techniki. Muzeum ma sporo fajnych eksponatów, ale sposób ich prezentacji zakrawa o pomstę do nieba: ścisk jest tam niesamowity...
Bilet - nalepka:
Image
Skan ulotki:
Image
Image

I moje foty, może z czasem je uporządkuję, bo póki co to zrobiła się trochę sieczka:
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Wyślij odpowiedź