Ostatnio edytowany przez pardon, Pią, 02.06.2006, 16:46, edytowano w sumie 1 raz
Śro, 31.05.2006, 14:02
olokolo
W Europie marka Tadano wystepuje razem z nazwa Faun (a Faun jakis czas temu zostal przejety przez Man'a).
Śro, 31.05.2006, 22:00
sosna119
a ja dalej krytukuje. temat jest sformułowany troche niedokładnie. dźwigi do terenu czyli tymi dźwigami się podnosi teren? z tematu tak wynika.
pardon-jak siÄ™ nie znasz na rzeczy to siÄ™ za niÄ… nie bierz. lepiej na tym wyjdziesz
a ja dalej krytukuje. temat jest sformułowany troche niedokładnie. dźwigi do terenu czyli tymi dźwigami się podnosi teren? z tematu tak wynika. pardon-jak się nie znasz na rzeczy to się za nią nie bierz. lepiej na tym wyjdziesz
ok. przyznaję się .. temat zakładany był na szybko i nieprecyzyjny tytuł mógł sugerować inne przeznaczenie... to fakt ... poprawione ..
bardzo fajne i zaje*** dzwigi! ciekawe jaki ma udzwig ten z 5 foty!?pewnie stopki utrzymujace rozklad ciezaru sa automatycznie poziomowane... skoro jest to dzwig terenowy....(chodzi o dzwigi na pierwszych 5 fotach)..bardzo fajne
_________________ http://www.prisonplanet.com/
Sob, 03.06.2006, 12:51
ixxos
te z ostatnich zdjęć 2-osówki są jak najbardziej terenowe,
wysoko zawieszone podwozia duże terenowe koła
a te wieloośiówki to juz bardziej pojazdy drogowe a nawet miejskie
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
Pon, 05.06.2006, 20:22
rumun19
No bardzo fajne ale jednak w europie krĂłluje Liebherr.Jak znajde fotki to wrzuce
Pon, 05.06.2006, 20:38
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
widziałem taki dzwigi w akcji przy budowie dworca PKP w Krakowie - szkoda że nie ma fo jak ma wyciągnięte ramie bo robi wrazenie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość