[UWAGA]Ogromna rozdzielcz zdj-Diamond-kontynuacja tematu
| Autor |
Wiadomość |
|
rumun19
|
Ĺo kurde  ciekawy sposĂłb przewoĹĽenia tej ramy boajĹĽe na most:/.Ciekawe jak by to w Polsce wygladaĹ‚o,przewozili by po kawaĹ‚kach,spawali by na miejscu a po 5 latach most by sie zawaliĹ‚,bo za sĹ‚abo zespawali:D
|
| Czw, 14.09.2006, 18:28 |
|
 |
|
johnus
|
 Hehe :twisted:
hehe nie zawsze mam czas. Galeryja jest często uzupełniana różnymi fotkami--> nawet w tym momencie mam otwarta drugą stronę ze zdjęciami xD. Dzięki za opinię mozecie zamieszczać ile chcecie najcięższy przewóz to tej wywrotki--> Cat 797B  hehehe bywam często ale nie pisze na forum i tyle a co do tego typu naczep to na wąskich zakrętach przód hamuje a tył dojeźdża i dlatego tego typu naczey są lepsze niż te tylko ze skrętnymi osiami.
|
| Czw, 14.09.2006, 18:44 |
|
 |
|
johnus
|
cholerka znowu mi się zdjęcie nie załadowało więc url: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7518cbe17fa6bb3f.html mam nadzieje ze wypali dzięki za uznanie jest to dla mnie pewne wyróżnienie
|
| Czw, 14.09.2006, 18:46 |
|
 |
|
johnus
|
Hm panowie wróć Panie i Panowie bo mam nadzieje ze takowe tu są to zonowu ja tylko że tym razem z informacją że galeryjka która spodobała się Ixxos'owi co jest dla mnie pewnym wyróżnieniem została uzupełniona o kolejne 200 zdjęc o wyjaśnienia ewentualne proszę zgłaszac się na gg lub mail  Pozdrawiam zyczę miłego oglądania http://www.johnus.fotosik.pl/ to link jeszcze raz P.S są tam też zdjęcia z waszej stronki--> kolekcjonuje. Polecam stronę http://www.hankstruckpictures.com/ na któej jest ogrom zdjęc i z któej częściowo korzystam.
|
| Czw, 14.09.2006, 21:02 |
|
 |
|
ixxos
|
a może tutaj byś chciał czasem coś wrzucić
Na mnie najbardziej wrażenie zrobiło to wozidło przegubowe Volvo -to co umieściłem - nie widziałem takiego zdjęcia jeszcze nigdy
nie wiedziałem, że takie pojazdy mają aż takie ogromne możliwości terenowe.
Żadna zwykła nie odwróci sobie tak podwozia, nawet wszędobylskie Tatry
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Pią, 15.09.2006, 6:00 |
|
 |
|
Johann
|
(Johnus tutaj pisze diabeł mnie podkusił zeby sobie zmienić na 2 maila na waszej stronce i teraz nie mam)Hmmm drogi ixxosie mam kolosalne problemy z kompem i nie dam rady wrzucić fotek żadnych (jestem posiadaczem trojana;]) a nie moge teraz formatu zrobić i nie mogę wrzucić zdjęcia żadnego niestety spróbuję i pewno się nie uda  więc będziesz miał okazję to zobaczyć pozdrawiam ultraciekawe osoby na forum i ciesze się ze takie jest Pa
_________________ Nie dyskutuj z debilem--> najpierw obniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem...
|
| Pią, 15.09.2006, 17:51 |
|
 |
|
Johann
|
widzisz wiem niby jak to zrobić ale lipa niestety  Pozdrawiam jak chcesz to możesz wstawić dowolne zdjęcia masz pełne prawo ode mnie ;p
_________________ Nie dyskutuj z debilem--> najpierw obniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem...
|
| Pią, 15.09.2006, 17:52 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Pią, 15.09.2006, 18:20 |
|
 |
|
Johann
|
hehe wrzuciłeś Scanię i przewóz CAT 797B dzięki ;p
|
| Pią, 15.09.2006, 18:29 |
|
 |
|
ixxos
|
Piękna ta Scania -ale może tak lepiej mieszać tematów, najlepiej nowe zakładać 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Pią, 15.09.2006, 19:03 |
|
 |
|
Seb@
|
Czy moge wiedzieć dlaczego te duże żółte coś na 2 zdieciu niejedzie na własnych kolach
|
| Pią, 15.09.2006, 20:40 |
|
 |
|
witek11
|
ixxos napisał(a): PiÄ™kna ta Scania -ale moĹĽe tak lepiej mieszać tematĂłw, najlepiej nowe zakĹ‚adać 
niepodobaja mi sie scanie... bleee.... ale rozdzielacz gitest..szkoda ze u nas takich sprzetow nie ma... nawet jesli by byly to nie wiem gdzie by jezdzily... na pewno nie po polskich rondach 
_________________ http://www.prisonplanet.com/
|
| Pią, 15.09.2006, 20:41 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
To "duże żółte coś" naprawde mi sie podoba
witek11 napisał(a): szkoda ze u nas takich sprzetow nie ma... nawet jesli by byly to nie wiem gdzie by jezdzily... na pewno nie po polskich rondach
ta... przez rondo... Bardzo dosłownie mówiąc "przez"... 
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Pią, 15.09.2006, 21:12 |
|
 |
|
Johann
|
Od autora miejsca na którym było zdjęcie(Johnus)-->
1. Jest to CAT 797B;
2.Pali on 117l na kilometr więc ile by to kosztowało;
3. Jedzie max 60km/h;
Więc przewożenie go ma sens---> mniej kosztuje a co do polskich rond.... to nasz kraj jest przystosowany do rowerów a nie samochodów... 
|
| Sob, 16.09.2006, 6:21 |
|
|