Switch to full style
Dźwigi, pojazdy przeładunkowe, budowlane, rolnicze i wszelkie inne
Wyślij odpowiedź

Medved i Nati

Nie, 03.12.2006, 16:13

Rosyjskie traktory prawdopodobnie jeszcze w fazie conceptĂłw

Medved (ros?) NniedĹşwiedĹş ?
Fajnie zaprojektowany przód ale kabina strasznie przestarzała że aż nie pasuje :roll: :x
Image
Image

Nati - a to chyba jakaĹ› podrĂłbka Chllengera :?
Image
Image
znalezione na (C)farmphoto.com

Nie, 03.12.2006, 17:56

Nic tylko pogratulować Rosjanom twórzości.... Na pierwszym zdj widać, że projektant chyba się za bardzo rozpędził. Nie starczyło już funduszy na kabinę. Może jakieś dane techniczne???

Nie, 03.12.2006, 18:30

robiÄ… wraĹĽenie :shock: pierwszy ma niezĹ‚y design maski - mogliby popracować jeszcze nad kabinÄ… bo jest trochÄ™ oldskulowa i siÄ™ wizualnie gryzie z resztÄ… .... Нати tez jest niezĹ‚y - powala swojÄ… kolosalnoĹ›ciÄ… ... pewnie bÄ™dzie z niego mocny bydlak :shock:

... ps. jeszcze w ramach ciekawostki znalazłem inny pojazd tej marki:

Image

oraz wizjÄ™ koncepcyjnÄ… tego samego chyba:

Image

Nie, 03.12.2006, 20:41

Ta maska 1 projektu jest bardzo fajna, widać że się postarali. Czy będą wersje kołowe w tym białym takakabina niewyglada źle. Skoro to "rusek" jest obawa że będzie łepał jak smok(czyt. dużo palił :( )

Nie, 03.12.2006, 21:51

Ciekawe projekty, czy to następcy słynnych "detów"?

Pon, 04.12.2006, 8:36

wiecie co mi w tym pierwszym, ten przód wygląda jako atrapa przyspawana do stalowych płyt, taka doróbka do starego traktora
:> -ale to prototyp i moĹĽe coĹ› kiedyĹ› z tego wykombinujÄ…

Pon, 04.12.2006, 15:06

niech sobie ruski robią co chcą ale to jest ruskie . wole 10 lat stara zachodnie niż nowe ruskie bo to jest szmelc nawet jak to jest lepsze od tych przereklamowanych pronaró i tak jest to złom ruski sie tylko na piciu wódki znaja

Pon, 04.12.2006, 15:46

tef napisał(a):niech sobie ruski robiÄ… co chcÄ… ale to jest ruskie . wole 10 lat stara zachodnie niĹĽ nowe ruskie bo to jest szmelc nawet jak to jest lepsze od tych przereklamowanych pronarĂł i tak jest to zĹ‚om ruski sie tylko na piciu wĂłdki znaja
Powaliłeś mnie błyskotliwością swego postu, Tef. :/

Pon, 04.12.2006, 16:34

maska kanciak jakby ja wzieili z opryskiwacza samojezdnego krukowiak :twisted:
gasienice wygladaja slabo,tandetnie..ciekawe ile mh maja zamiar wytrzymac?
Wyślij odpowiedź