Switch to full style
Dźwigi, pojazdy przeładunkowe, budowlane, rolnicze i wszelkie inne
Wyślij odpowiedź

NEW HOLLAND - ciÄ…gniki gÄ…sienicowe (crawlers) serii TK-A

Wto, 09.05.2006, 19:53

ostrzegam że szukałem i nie znalazłem frazy "new holland TK" :>

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

sorki za zbyt duĹĽe fotki
newholland.itro.si

Wto, 09.05.2006, 21:01

bardzo ladny ciagniczek...typowo sadowniczy jak widac z fotek... przyznaje ze klikajac na temat oczekiwalem czegos wielkiego(wiem ze powyzej okreslonej mocy maszyny chyba jesli sie nie myle.... 400 kM kola sa zastepowane gosienicami poniewaz zapewnia to lepszy uciag...) a tu takie male cos..ale fajny... wszydzie wjedzie... kierowca nie musi sie martwic zlapaniem kapcia miedzy krzaczkami 8)

Śro, 10.05.2006, 6:56

bardzo fajna konstrukcja -sądze, że on ma nawet dość dużo mocy, popatrzcie na te maszyny które ciągnie, zresztą by napędzić gąsieniczki duża moc jest jak najbardziej wskazana

On poprostu jest kompaktowy 8) przydałaby się też wersja z kabinką zabudowaną

I wszystko steruje się chyba tylko jedną ręką,

ps. zdjęcia są w sam raz

Śro, 10.05.2006, 7:32

ixxos napisał(a):ps. zdjÄ™cia sÄ… w sam raz

Czw, 11.05.2006, 11:17

Bardzo fajny ciagniczek,on ma około 90KM :evil: Ja z NH wole serie TG.Potężna moc,w potęznym ciągniku

Sob, 06.01.2007, 12:41

A gdzie tam tg to kijostwo :lol: bez obrazy. ale mu doczepili talerzowke 90 km a taka brone taszczy i pod jakie gory. nono :wink:

Nie, 07.01.2007, 18:53

Oki39 napisał(a):A gdzie tam tg to kijostwo

No słyszałem ze ten TG to kijowy jest:/Ze ma podobno za lekki przód i przy nawet 5 sibach obrotowych go podnosi:/Ale jak byłem w Bednarach to mi sie spodobał:)

Pon, 08.01.2007, 7:19

Ale i tak dziwne, że w dzisiejszych czasach ma jeszcze gąsienice ogniwowe. Teraz większość ma gumowe powlekane jakimś tam żelastwem. Ale i tak ogniwowe ładniejsze są i wyglądają tak groźniej :twisted:

Pon, 08.01.2007, 18:33

Ursus napisał(a):Ale i tak dziwne, ĹĽe w dzisiejszych czasach ma jeszcze gÄ…sienice ogniwowe. Teraz wiÄ™kszość ma gumowe powlekane jakimĹ› tam ĹĽelastwem. Ale i tak ogniwowe Ĺ‚adniejsze sÄ… i wyglÄ…dajÄ… tak groĹşniej Twisted Evil

Albo napinane azotem,a napiać sie je da tylko w Berlinie :twisted: . Napięcie kosztuje 100zł od jednej gąsienicy. Tak ma Challenger

Pon, 08.01.2007, 19:31

bardzo fajne , małei i wielozadaniowe , ale do nie wielkich powierdzni :wink:
90 KM to troche można tym podziałac :lol: :lol:

Pon, 08.01.2007, 20:44

Bardzo interesujące sprzęty, widać bardzo zwrotne i poręczne. Wielki plus. Ale tyle koni w takim mały ciągniczku?? To naprawde nie zły musi miec uciąg :shock:
Wyślij odpowiedź