Obecny czas: Pon, 29.06.2026, 15:17

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Największe ciągniki świata. 

Jaki ciagnik byś wybrał?
Ankieta zakończyła się Śro, 29.03.2006, 18:58
John Deer-a 8530 0%  0%  [ 0 ]
Fenda Favorit 936 67%  67%  [ 2 ]
New Hollanda TG 285 33%  33%  [ 1 ]
Razem głosów : 3

Największe ciągniki świata. 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: z brzucha mamy:D
Post NajwiÄ™ksze ciÄ…gniki Ĺ›wiata.
Czy wie ktos czy jest moze jeszcze silniejszy ciagnik od Challengera MT 865T?Bo to one narazie sÄ… najsilniejsze bo maja prawie 560KM.

Śro, 22.03.2006, 18:58
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stąd nie widac
Hej! Fajnie jest poczytac sobie o ciagnikach rolniczych bo osobiscie sam o nich nic nie wiem...

Dobrze by było gdybys dał w tym temacie fotki, bo spdziewam sie, ze 90% userów nawet nigdy na zdjeciach nie widziała tych modeli co sa w ankiecie...

Śro, 22.03.2006, 19:39
Awatar użytkownika

Miejscowość: tu i tam....
mi się najbardziej podobają New Hollandy bo mają bardzo ciekawą przednią skrętną oś. A które są najlepsze to trudno mi powiedzieć coś na ten temat

Jeśli chodzi o tego Fenda - Fendta (:idea: :wink: ) to nawet nie znam tej marki.
Mam nadzieje, ĹĽe jeĹĽeli siÄ™ na tym znasz to troche wzbogacisz nasze forum o takie pojazdy

Śro, 22.03.2006, 19:42
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalety
tak aha rozumiem rozumiem aha aha......................................................................................................................................................................................................................a ta tak teraz sobie uprzytomniłem......największe ciągniki :roll:

Śro, 22.03.2006, 19:55
Awatar użytkownika

Co do New HollandĂłw to podoba mi sie jedynie wyglÄ…d.A reszta jet do bani bo sie szybko psuje(znam kilka przypadkĂłw)

Śro, 22.03.2006, 20:27
Awatar użytkownika

Image
New Holland TG 285
Image

a zdjęcia John Deera nei mogłem znaleść:(

poprawiłem, ale na przyszłość wsyzstko jest w FAQ i regulaminie

Śro, 22.03.2006, 20:32
Awatar użytkownika

tak aha rozumiem rozumiem aha aha......................................................................................................................................................................................................................a ta tak teraz sobie uprzytomniłem......największe ciągniki :roll:
to jeszcze nie sa najwieksze ciagniki te co sa w ankiecie.Jest kilka ciągników co moc dochodzi do 500KM ale jest ich narazie mało min.Challenger MT865T,John Deere 9520

Śro, 22.03.2006, 20:38
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ]