|
|
Obecny czas: Sob, 20.06.2026, 21:35
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 13 posty(ów) ] |
|
Solaris Vacanza - ambulans do krwiodastwa
| Autor |
Wiadomość |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
 Solaris Vacanza - ambulans do krwiodastwa
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Wto, 20.03.2007, 15:16 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Jeździ po Bydgoszczy taka stacja krwiodastwa od czasu do czasu, tyle, że jest cały biała, a napisy chyba w czerwonym kolorze...no i bodajże 2 osiowy,a nie 3 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 20.03.2007, 16:24 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
w Krakowie nie widziałem ale kiedys na rynku stał taki namiot do pobierania
Czekamy na busa 
|
| Wto, 20.03.2007, 19:26 |
|
 |
|
pardon
Moderator
|
Cytuj: Jeździ po Bydgoszczy taka stacja krwiodastwa od czasu do czasu, tyle, że jest cały biała, a napisy chyba w czerwonym kolorze...no i bodajże 2 osiowy,a nie 3
taki? :

_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Śro, 21.03.2007, 10:04 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
pardon napisał(a): taki? :
Nom coĹ› w tym stulu 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 21.03.2007, 11:36 |
|
 |
|
ixxos
|
Fajny autobusik i akcja teĹĽ godna polecenia
tylko czy do tego muszą być wykorzystywane takie drogie luksusowe pojazdy
czy by nie wystarczył jakiś zwykły komunikacyjny, międzymiastowy taki - po co ten wysokopodłogowy, z wielkimi bagażnikami pojazd turystyczny + do tego jeszcze doliczyć koszty przebudowy, i naprawde za to trzeba zapłacić bardzo dużą kase.
Przy gorszym standarcie można by kupić conajmiej 2 takie jednostki za cene takiego jednego
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Śro, 21.03.2007, 12:07 |
|
 |
|
Grześq
|
ixxos zauważ, że w bagażnikach mogą być zbiorniki z wodą zarówno czystą jak i na tą zabrudzoną, co w przypadku braku dostępu do czystej jest ważnym aspektem. O zwykłym WC nie wspomnę 
_________________ o gustach się nie dyskutuje... i bardzo dobrze, bo ja czasami mam spaczony gust
|
| Śro, 21.03.2007, 12:26 |
|
 |
|
BartezTK
|
Krwiodawstwo szczytny cel.
Ja osobiście oddaję krew regularnie i uważam, że każdy posiadający prawo jazdy (zdrowy i bez przeciwwskazań ze strony medycyny) powinien oddawać krew a to dla tego, że prowadząc pojazdy mechaniczne narażamy siebie i innych ludzi na wypadek, po którym ktoś może potrzebować krwi, aby przeżyć.
_________________ BartezTK
NIE uciekajcie z miejsc wypadków DAJCIE OFIAROM,WIEKSZE SZANSE NA PRZEŻYCIE
|
| Śro, 21.03.2007, 17:20 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Cytuj: Krwiodawstwo szczytny cel. Ja osobiście oddaję krew regularnie i uważam, że każdy posiadający prawo jazdy (zdrowy i bez przeciwwskazań ze strony medycyny) powinien oddawać krew a to dla tego, że prowadząc pojazdy mechaniczne narażamy siebie i innych ludzi na wypadek, po którym ktoś może potrzebować krwi, aby przeżyć.
Popieram w 100%
Ja sobie juz taka pare razy myslalem ze naprawde fajnie byloby oddac krew
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Śro, 21.03.2007, 20:09 |
|
 |
|
Zygfrydiusz
Samochód: Accord CM2
|
1350 ml juz oddane  ...
Trzeba będzie znów iść jakoś niedługo
fajnie by się oddawało w takim busiku 
_________________ ... hontou?
|
| Śro, 21.03.2007, 20:21 |
|
 |
|
pardon
Moderator
|
chętnie bym oddał ale nie wiem czy z mojej zasyfionej posoki ktoś by miał pożytek 
|
| Śro, 21.03.2007, 21:45 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
...wampiry 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Śro, 21.03.2007, 21:46 |
|
 |
|
Homer
|
tak troche zbocze z tematu. Niedawno udalo sie naukowcom ze Szwecji "oszukac", "zaczarowac" kazda krew i sa w stanie z kazdej grupy zrobic uniwersalna  koniec z problemami, ze ktos zla krew wtoczyl 
|
| Pon, 09.04.2007, 21:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 13 posty(ów) ] |
|