|
 |
 |
|
Obecny czas: Pon, 06.07.2026, 4:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
TRAMWAJE: Projekt budowy sieci tramwajowej w Reims
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 TRAMWAJE: Projekt budowy sieci tramwajowej w Reims
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 19.10.2006, 9:34 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
o łał
aleĹĽ ta technika naprzĂłd idzie 
_________________ locha lover
|
| Czw, 19.10.2006, 13:45 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
kenji napisał(a): o Ĺ‚aĹ‚ aleĹĽ ta technika naprzĂłd idzie 
...ale ossochozi dokładnie? Tramwaj nie jest chyba żadnym super nowym wynalazkiem, tym bardziej tramwaj całkowicie niskopodłogowy jest starszy od węgla... Jeżeli chodzi o styling, to to jest rzecz złudna, En-57 przerabiane są teraz na wersję przypominającą TGV, co nie zmienia faktu że cudem techniki nie są...
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Czw, 19.10.2006, 14:10 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Moze to tak cudnie wyglada ale rzeczywiscie lepsze cuda sa na swiecie. A sam tramwaj wyglada staro jakos...
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Czw, 19.10.2006, 14:27 |
|
 |
|
witek11
|
ladne tranwaje... pidobaja mi sie te tory na trawce... ekologiczne...
_________________ http://www.prisonplanet.com/
|
| Czw, 19.10.2006, 15:40 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
witek11 napisał(a): ladne tranwaje... pidobaja mi sie te tory na trawce... ekologiczne...  co w tym ekologicznego?! KHOT napisał(a): ...ale ossochozi dokĹ‚adnie? heh, mi chodzi o to, ĹĽe w moim obrÄ™bie trudno spotkać tramwaje takie jak przedstawione sÄ… tutaj... stylistykÄ… siÄ™ wyróżniajÄ…  KHOT napisał(a): Tramwaj nie jest chyba ĹĽadnym super nowym wynalazkiem, tym bardziej tramwaj caĹ‚kowicie niskopodĹ‚ogowy jest starszy od wÄ™gla... JeĹĽeli chodzi o styling, to to jest rzecz zĹ‚udna, En-57 przerabiane sÄ… teraz na wersjÄ™ przypominajÄ…cÄ… TGV, co nie zmienia faktu ĹĽe cudem techniki nie sÄ…...
przekonałeś mnie 
_________________ locha lover
|
| Czw, 19.10.2006, 15:46 |
|
 |
|
matthew01
|
ładne te tramwaje, ta trawka jaka ekonomiczna, podobają mi się te tramwaje i dobrze by było gdyby były rozprowadzone na całą polskie. 
_________________ - Ile biegów mają amerykańskie czołgi? - 5 wstecznych i jeden do przodu, na wypadek gdyby ich zaatakowali od tyłu.
|
| Pią, 17.11.2006, 12:27 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|