|
|
Obecny czas: Nie, 10.05.2026, 6:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
 Solaris - wizje
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Sob, 25.02.2006, 13:57 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
|
| Sob, 25.02.2006, 14:05 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
dość stare to... Urbino III już jeździ, i zostało zaprojektowane przez polskie biuro projektowe a to jak widzę są projekty firmy, która projektowała pierwsze i drugie Urbino
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 25.02.2006, 14:07 |
|
 |
|
fischer777
|
Seth napisał(a): dość stare to... Urbino III juĹĽ jeĹşdzi, i zostaĹ‚o zaprojektowane przez polskie biuro projektowe a to jak widzÄ™ sÄ… projekty firmy, ktĂłra projektowaĹ‚a pierwsze i drugie Urbino
Wiem, ale wrzuciłem to jako ciekawostkę. Trochę tu zastój jest...
Tak wyglÄ…da Urbino 2004, czyli Urbino III.
źródło: wikipedia
|
| Sob, 25.02.2006, 14:17 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
fischer777 napisał(a): Tak wyglÄ…da Urbino 2004, czyli Urbino III.
w Żywcu taki jeździ 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Sob, 25.02.2006, 22:32 |
|
 |
|
ixxos
|
ten piętrusek tutaj mi się podoba
jeszcze powinni zrobić wersje dwu-przegubową 25metrówke
- tak na przyszłość się przygotować 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Nie, 26.02.2006, 8:35 |
|
 |
|
Grześq
|
Ten piętrusek w berlińskim malowaniu jest miodny
[img]http://www.ifs-designatelier.de/Bilder/Portfolio/Solaris%[/img]
_________________ o gustach się nie dyskutuje... i bardzo dobrze, bo ja czasami mam spaczony gust
|
| Nie, 26.02.2006, 13:01 |
|
 |
|
Mason
|
Ciekawe ile kosztuje takie busidło. Ale projekt i stylistyka nawet nawet w normie. 
_________________ STOP "Leśnym skrzatom"
|
| Nie, 26.02.2006, 15:29 |
|
 |
|
Dzik
Samochód: Volvo 480 Turbo
|
U mnie takich solarisow różnego typu w cholere. Fajne sa lubie nimi jeździć bo szybko zapinkalają no i szybko sie zbieraja z przystanków a nie jak te Ikarusidła sprzed 30 lat 
|
| Pon, 27.02.2006, 22:00 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
nocne w warszawie na starych ikarusach zbierają się tak, że solarisy zostają daleko z tyłu - a rozklekotane te nocniki, ze łoj  ale zbierają się nieźle i pozwalają w pół godziny do domu się dostać 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 27.02.2006, 22:06 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
moze maja jakies mody xD jakies turbo czy cos
Dzik napisał(a): U mnie takich solarisow różnego typu w cholere.
u mnie 2, slownie DWA ;x reszta to kilka normalnych autobusow, ikarusy tez sa takie nowsze jakies a oprocz tego jakies ukrainy jezdza 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Sob, 04.03.2006, 9:32 |
|
 |
|
Grześq
|
POĹCZAK napisał(a): moze maja jakies mody xD jakies turbo czy cos
POĹCZAK majÄ… turbinki majÄ…  a co do Szczecina to teĹĽ tylko 2 u nas pomykajÄ… i to na szczęście w zajezdni koĹ‚o mego domu 
_________________ o gustach się nie dyskutuje... i bardzo dobrze, bo ja czasami mam spaczony gust
|
| Sob, 04.03.2006, 12:16 |
|
 |
|
Mason
|
Z przyjemnością w takim sprzęcie bym się przejechał 
_________________ STOP "Leśnym skrzatom"
|
| Sob, 04.03.2006, 12:25 |
|
 |
|
ZwierZ
Samochód: Lancia Delta II 1,6
|
Seth napisał(a): dość stare to... Urbino III juĹĽ jeĹşdzi, i zostaĹ‚o zaprojektowane przez polskie biuro projektowe a to jak widzÄ™ sÄ… projekty firmy, ktĂłra projektowaĹ‚a pierwsze i drugie Urbino
Solaris u siebie projektuje tylko niektóre elementy , natomiast modele autobusów (też Urbino III) są projektowane wspólnie z berlińskimi firmami IFS Design http://www.ifs-designatelier.de (skąd pochodzą te wizje) oraz Fisch & Vogel http://www.fischundvogel.de (plastyka, koncepcja itd.).
np. http://infobus.com.pl/text.php?id=4223 i http://infobus.com.pl/text.php?id=106
pozdr. 
|
| Wto, 07.03.2006, 21:29 |
|
 |
|
Grześq
|
ZwierZ waĹĽne rzeczy cztery razy? 
|
| Wto, 07.03.2006, 21:35 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
Ostatnio edytowany przez pardon Śro, 08.03.2006, 12:11, edytowano w sumie 3 razy
|
| Śro, 08.03.2006, 6:50 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Mason napisał(a): Ciekawe ile kosztuje takie busidĹ‚o. Ale projekt i stylistyka nawet nawet w normie. 
podstawowy krótki około 800 tałzenów ,-
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Śro, 08.03.2006, 6:51 |
|
 |
|
Grześq
|
pardon a wiesz po co jest opcja zmień przy każdym Twoim poście? po to, żebyś nie pisał postów jeden pod drugim 
|
| Śro, 08.03.2006, 11:51 |
|
 |
|
ZwierZ
Samochód: Lancia Delta II 1,6
|
Grześq
po prostu net mi się zamulił w tym czasie i kilka razy klikałem, żeby ponowić - stąd te 4 posty poszły.
poprawiłem
pozdr.
Ostatnio edytowany przez ZwierZ Czw, 09.03.2006, 15:39, edytowano w sumie 2 razy
|
| Śro, 08.03.2006, 16:33 |
|
 |
|
fischer777
|
ZwierZ napisał(a): GrzeĹ›q napisał(a): pardon a wiesz po co jest opcja zmieĹ„ przy kaĹĽdym Twoim poĹ›cie? po to, ĹĽebyĹ› nie pisaĹ‚ postĂłw jeden pod drugim  nie szkodzi po prostu net mi siÄ™ zamuliĹ‚ w tym czasie i kilka razy klikaĹ‚em, ĹĽeby ponowić - stÄ…d te 4 posty poszĹ‚y. pozdr.
A co ty niby pardon jesteĹ› 
|
| Śro, 08.03.2006, 18:29 |
|
|