Switch to full style
Wszysko o microbusach, minibusach i autobusach
Wyślij odpowiedź

Własne projekty autobusów

Pon, 18.08.2008, 22:43

MoĹĽe kogoĹ› jeszcze interesuje takie projektowanie :D MĂłj projekt w trakcje budowy, narazie w sumie stan surowy.
ImageImage

Re: Własne projekty autobusów

Śro, 20.08.2008, 8:47

W jakim programie to robisz ??
WidzÄ™ inspiracje Ikarusem :D

Śro, 20.08.2008, 10:23

Tak robie go według rysnuków ikarusa 260 acz kolwiek nie do końca dokładnie, dodam co nie co od siebie...program to CINEMA 4d program dość trudny ale jak chcecie sie pobawić w łatwiejsze projektowanie to polecam wam Google Sketchup (mega prosty program), obecnie już praktycznie skończyłem projekt, dzisaj będę kład lakier :D więc może jutro pokaże już skończonego. :)

Pią, 22.08.2008, 0:16

ja polecam rhino 3d, odradzam to..... cos.... od googla :) nie bede sie wypowiadal, na temat tego programu :P

co do projektu, to okna w drzwiach male strasznie, poza tym ok :)

Pią, 22.08.2008, 9:07

Okno w drzwiach faktycznie zdeczka male, linie troche za ostre, i czemu on ma drzwi z dwu stron pojazdu :?: :wink:

Pią, 22.08.2008, 12:03

Do tego czegoś od google można zainstalować silnik renderujący "vray`a" a wtedy projekty naprawde wychodzą bardzo dobre...ten etap powstal w 40minutek teraz już wygląda inaczej dzwi faktycznie były po obu stronach ale to dlatego że najpierw zrobiłem jedna połowe autobusu, obróciłem, połączyłem i powstał aubosus ale zapomniałęm usunąć po jednej stornie dzwi i zrobiłem odrazu render :D skapłem sie po fakcje dopiero he
Wyślij odpowiedź