W jakim programie to robisz ?? WidzÄ™ inspiracje Ikarusem
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
Śro, 20.08.2008, 8:47
TnT
Samochód: Skoda Octavia II
Re: Własne projekty autobusów
Tak robie go według rysnuków ikarusa 260 acz kolwiek nie do końca dokładnie, dodam co nie co od siebie...program to CINEMA 4d program dość trudny ale jak chcecie sie pobawić w łatwiejsze projektowanie to polecam wam Google Sketchup (mega prosty program), obecnie już praktycznie skończyłem projekt, dzisaj będę kład lakier więc może jutro pokaże już skończonego.
Śro, 20.08.2008, 10:23
Mobiii
ja polecam rhino 3d, odradzam to..... cos.... od googla nie bede sie wypowiadal, na temat tego programu
co do projektu, to okna w drzwiach male strasznie, poza tym ok
Pią, 22.08.2008, 0:16
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
Okno w drzwiach faktycznie zdeczka male, linie troche za ostre, i czemu on ma drzwi z dwu stron pojazdu
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
Pią, 22.08.2008, 9:07
TnT
Samochód: Skoda Octavia II
Do tego czegoś od google można zainstalować silnik renderujący "vray`a" a wtedy projekty naprawde wychodzą bardzo dobre...ten etap powstal w 40minutek teraz już wygląda inaczej dzwi faktycznie były po obu stronach ale to dlatego że najpierw zrobiłem jedna połowe autobusu, obróciłem, połączyłem i powstał aubosus ale zapomniałęm usunąć po jednej stornie dzwi i zrobiłem odrazu render skapłem sie po fakcje dopiero he
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość