|
|
Obecny czas: Wto, 28.07.2026, 15:47
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
 Odśnieżarki
_________________ locha lover
|
| Wto, 29.08.2006, 8:44 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
Wszysktie są świetne...
ale najbardziej mocarna jest ta na gÄ…sienicach

_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Wto, 29.08.2006, 8:53 |
|
 |
|
Guardian
|
Tramwaj i ratrak są najlepsze bez dwóch zdań, no może jeszcze ten pług w "panterkę"...
_________________ Wielki miłośnik - Scanii R i T - Volvo FH12 i FH16 - FIAT'a - MKS'u Dąbrowa Górnicza - Philadelphi 76ers - Carlsberga i Lecha - Gronhoelma i Hołowczyca - STAR WARS i LotR'a...
|
| Wto, 29.08.2006, 12:47 |
|
 |
|
HARNAŚ
Samochód: Espace & Megane
|
|
| Wto, 29.08.2006, 15:49 |
|
 |
|
rafcio14
Samochód: Sedan RWD
|
Niestety w Polsce napewno szybko takich nie ujrzymy  . Szkoda bo mi jelcze się już znudziły 
_________________ już trzy GT-R`y :D Czekam na resztę :P
http://picasaweb.google.com/rczeryna
|
| Wto, 29.08.2006, 17:57 |
|
 |
|
Mason.
|
Wiele razy im dziÄ™kowaĹ‚em w zimie ĹĽe z wdziÄ™cznoĹ›ci moge pocaĹ‚ować je w tĹ‚umnik. Ĺadna galeria trzymasz poziom. 
_________________ Niesłychanie spokojny człowiek.
|
| Wto, 29.08.2006, 18:47 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
odśnieżareczki Boschung chyba już gdzieś tu są... ale chyba mniejsze modeliki  .... czyżby nadchodziła zima ?  ?
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Wto, 29.08.2006, 18:55 |
|
 |
|
ixxos
|
no właśnie jeszcze 2-3 miesięce i znowu się zacznie zimucha 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Wto, 29.08.2006, 19:29 |
|
 |
|
Guardian
|
nie wiem jak u was, ale u mnie jest przeraźliwie zimno i wygląda to tak jakby zima nadchodziła, dziś było 12st C
więc nie dziwcie się tematu  z drugiej strony, jakby został utworzony w największe upały też byłoby dobrze  ;]
_________________ Wielki miłośnik - Scanii R i T - Volvo FH12 i FH16 - FIAT'a - MKS'u Dąbrowa Górnicza - Philadelphi 76ers - Carlsberga i Lecha - Gronhoelma i Hołowczyca - STAR WARS i LotR'a...
|
| Wto, 29.08.2006, 20:17 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Ten mi się podobał najbardziej:
Nie jest to co prawda ciężarówka, ale... 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Wto, 29.08.2006, 21:04 |
|
 |
|
stoszek
|
mi sie też ratrak i tramwaj podobają. ale troche dziwnie wygląda tramwaj odśnieżarka.
Czy mi sie wydaje ĹĽe to autko jest na bazie spriterka??
|
| Śro, 30.08.2006, 8:12 |
|
 |
|
kenji
|
stoszek napisał(a): autko jest na bazie spriterka??
Chyba tylko kabina zeń pochodzi. Dokładniej to się to Mantra nazywa.
|
| Śro, 30.08.2006, 8:42 |
|
 |
|
Ursus
Samochód: Renault Clio
|
kenji napisał(a): stoszek napisał(a): autko jest na bazie spriterka?? Chyba tylko kabina zeĹ„ pochodzi. DokĹ‚adniej to siÄ™ to Mantra nazywa.
Ale chyba maska jest inna  A ja się zastanawiałem jaka to nazwa - myślałem już nawet, że może Dutra 
_________________ Elastyczne maty piaskowe ELASTON - nowość na rynku --> www.ELASTONE.pl
|
| Śro, 30.08.2006, 11:35 |
|
 |
|
witek11
|
niezly sprzet 
_________________ http://www.prisonplanet.com/
|
| Śro, 30.08.2006, 11:54 |
|
 |
|
HARNAŚ
|
Czyta tu ktoĹ› moje posty ?
HARNAĹš napisał(a): PrzestaĹ„cie pisać w koĹ„cu posty w stylu "ale kur** wielki bydlak Shocked " Laughing Laughing Laughing
[Tak szczerze powiedziawszy cała kategoria ciężarówki dla mnie jest tu bez sensu, jest tu tylko mała garstka osób które napiszą coś ciekawego, reszta to nabijanka, a kolegę który przywędrował z przystanku Woodstock skasujcie bo tylko nabija posty.
|
| Śro, 30.08.2006, 15:33 |
|
 |
|
kenji
|
HARNAĹš napisał(a): Czyta tu ktoĹ› moje posty ? Confused
HARNAŚ napisał: Przestańcie pisać w końcu posty w stylu "ale kur** wielki bydlak Shocked " Laughing Laughing Laughing
[Tak szczerze powiedziawszy cała kategoria ciężarówki dla mnie jest tu bez sensu, jest tu tylko mała garstka osób które napiszą coś ciekawego, reszta to nabijanka, a kolegę który przywędrował z przystanku Woodstock skasujcie bo tylko nabija posty.
Widzisz gdzies tu taki post?  Co sie na Wage Ciężką wszyscy przeniesc mamy, zeby galeryjki komentowac? 
|
| Śro, 30.08.2006, 15:43 |
|
 |
|
HARNAŚ
|
Heeee ? a czy ja coś takiego powiedziałem ? ale ok to była tylko moja sugestia, róbcie co chcecie.
|
| Śro, 30.08.2006, 16:37 |
|
 |
|
Industrial
|
rafcio14 napisał(a): Niestety w Polsce napewno szybko takich nie ujrzymy  . Szkoda bo mi jelcze siÄ™ juĹĽ znudziĹ‚y  W moim mieĹ›cie zarzÄ…d drĂł powiatowych w zeszĹ‚ym roku kupiĹ‚ najnowoczeĹ›niejszego Unimoga z kompletem oprzyrzÄ…dowania Cytuj: Przed minionÄ… sesjÄ… Rady Powiatu 21 grudnia uroczyĹ›cie zaprezentowano zakupiony z budĹĽetu powiatu samochĂłd wielozadaniowy Unimog marki Mercedes do utrzymywania drĂłg. Auto jest wielozadaniowym pojazdem specjalistycznym przeznaczonym do pracy w najcięższych warunkach. Pojazd, ktĂłry kosztowaĹ‚ powiat ok. 1 mln zĹ‚, bÄ™dzie wykorzystywany zarĂłwno w zimie, jak i w okresie letnim. Posiada bowiem moĹĽliwość koszenia traw, obcinania gałęzi wzdĹ‚uĹĽ drogi, czyĹ›ci rowy i frezuje pobocza. W zimie natomiast bÄ™dzie moĹĽliwość szybkiego i sprawnego odĹ›nieĹĽania nawet tych najtrudniejszych miejsc na drogach i posypywania Ĺ›liskich nawierzchni jezdni. Warto dodać, ĹĽe to jedyny taki samochĂłd na terenie Dolnego ĹšlÄ…ska. Opracowano na podstawie informacji rzecznika prasowego Starostwa Powiatowego w Ĺšwidnicy
Ostatniej zimy gdy były wielkie zaspy Świdnica nie dysponowała ciężkim sprzętem Jelcze i Liazy sie psuły na okrągło nie dziwie sie bo to już wysłużony sprzet wiec pożyczaliśmy sprzęt od Wałbrzycha tylko koszty były takie że lepiej opłacało sie kupić Unimoga ich pojazdy palą 100 na 100
A oto czym dysponuje wałbrzych prawdziwy oldschool

|
| Nie, 03.09.2006, 10:23 |
|
 |
|
Industrial
|
|
| Nie, 03.09.2006, 11:41 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Przedostatnie zdjęcie powaliło mnie na kolana - Industrial, skąd takie zdjęcia? 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Nie, 03.09.2006, 14:36 |
|
|