|
 |
 |
|
Obecny czas: Wto, 28.07.2026, 18:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 10 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
trucker
|
 Problem wyboru
Mam mały problem. Czy na długich trasach lepiej sprawdza się scania r470 czy volvo fh12 nowy typ. To jest dla mnie bardzo ważne. Proszę o wymienienie wszystkich wad i zalet tych samochodów. Jestem wielbicielem obu marek tych wspaniałych TIRów, ale coś trzeba wybrać tylko coś co się sprawdza nawet w najgorszych warunkach.
A NA POLSKIE DROGI MUSI TO BYĆ NAPRAWDÄ COĹš DOBREGO
Pozdrawiam FORUMOWICZÓW!!!
_________________ kocham TIR-y
|
| Sob, 22.04.2006, 20:21 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Rzomuiem ze chodzi ci o powyĹĽsze modele??
OgĂłlnie to trudno powiedziec ktore lepsze bo jedno i drugie szwedzkie (co jak co ale szwedzkie powinno sobie dawac rade w trudnych warunkach) jakosciowo tez sa chyba podobne. Ja osobiscie polecilbym Scaanie ale uzasadnienia dobrego mi brak
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Nie, 11.06.2006, 13:04 |
|
 |
|
witek11
|
moim zdaniem volvo! scania jest przereklamowana,volvo trzyma swoja renome..konfortowe,wygodne i bezawaryjne... polecam volvo
|
| Nie, 11.06.2006, 13:38 |
|
 |
|
spirit
|
moim scania chodz prejedzają po 1 milion kilometrów i dalej działają
_________________ Zapraszam na nowe forum http://www.mbs.webd.pl
|
| Pon, 12.06.2006, 11:34 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
ja chyba bym wybrał Volvo ale z tych modeli oba są dobre
najlepiej spytać kogoś kto jeździł obiema tymi ciężarówkami i porównał , zależy na co chcesz zwrucić uwage 
|
| Wto, 13.06.2006, 9:16 |
|
 |
|
rafcio14
Samochód: Sedan RWD
|
Ja osobiście jeździłem VOLVO FH 12 400 nowy model z tego roku i muszę go pochwalić za doskonały komfort, oraz za bardzo doskonałe miejsce pracy kierowcy. W kabinie są materiały dobrej jakości i są też dobrze spasowane. Moim zdaniem lepsze jest VOLVO 
|
| Śro, 14.06.2006, 16:23 |
|
 |
|
Rafał Łapy
|
witam:) moim zdaniem Scania jest bardziej ekonomiczna
a moja Scania 124L 470 z 2001roku pali 25l na 100km przy 25 tonach ładunku a jak wiadomo technologia idzie do przodu:P no i Scania słynie z bardzo niskich spalań. Większa i bardziej komfortowa kabina.
POlecam Scanie
_________________ Rafał Łapy
|
| Pią, 23.06.2006, 15:09 |
|
 |
|
Karol boro
|
Ja bym wybrał Volvo m ój znajomy ma Volvo i ma przejechane milion trzysta i chodzi jak nowe bez powa żnych problemów więc ja bym wybrał Volvo 
|
| Wto, 27.06.2006, 14:07 |
|
 |
|
przemekp14
Samochód: Opel Astra G
|
a myslałem moze nad tirami marki MAN? mój wujek ma tylko ta marke w firmie i na pooprzednim modelu jaki miał przejechał ponad 1milion kilometrów i zadnej powaznej awarii. a z tych dwóch to obydwa sa pewnie b.dobre ale wybrałbym volvo ze względu na wyglad.
|
| Sob, 15.07.2006, 18:55 |
|
 |
|
PABEX
|
ja kupuje kamaza 6x4 360km bedzie on latal tylko po polsce z naczepami typu wywrotka i nisko podwoziowka na polskie drogi niczego lepszego nie widze czesci tanie silnik cummins skrzynia biegow zf klima retarder czego chciec wiecej to jest prosty niezawodny pojazd a bawic sie w zachodnie wozy niema co
|
| Śro, 26.07.2006, 19:28 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 10 posty(ów) ] |
|