Switch to full style
Transport drogowy: ciężarówki, nadwozia, przyczepy, naczepy i ich przebudowy
Wyślij odpowiedź

Hyundai HCT 6x2 Concept truck

Wto, 10.10.2006, 16:13

Prototyp ciężarówki Hyundai-a zaprezentowany na salonie seulskim 2005

Image
Dodam też że firma Hyundai na dalekim wschodzie produkuje też duże i ciężkie ciężarówki zupełnie nie znane w Europie

a takĹĽe autobusy
Image
może kiedyś by się przydało coś poszukać, co tam rzeczywiście ciekawego produkują 8)

(C)http://www.canadiandriver.com

Wto, 10.10.2006, 16:29

ciagnik siodlowy wyglada bardzo interesujaco.. ciekawa linia.. masywny tyl(blotniki). model interesujacy.. fajny.. te autobusiki to klasyczna skosnooka konstrukcja

Wto, 10.10.2006, 17:11

Dodam też że firma Hyundai na dalekim wschodzie produkuje też duże i ciężkie ciężarówki zupełnie nie znane w Europie

na szczęście mamy to forum :lol: :wink:
ixxos napisał(a):Dodam teĹĽ ĹĽe firma Hyundai na dalekim wschodzie produkuje teĹĽ duĹĽe i ciężkie ciężarĂłwki zupeĹ‚nie nie znane w Europie

jak zresztÄ… bardzo duĹĽo tamtejszych producentĂłw

ixxos napisał(a):Prototyp ciężarĂłwki Hyundai-a zaprezentowany na salonie seulskim 2005

Stylistycznie nie bardzo, dziwi mnie brak lusterek... :shock:

Wto, 10.10.2006, 18:25

podoba mi się :shock: swietna taka "kompaktowa" - zabudwa baku i błotniki - wizualnie naprawdę udany model :shock: :shock:

Wto, 10.10.2006, 18:44

Ładne ale zapomnieli czegoś zamontowac wtej ciężarówce

LUSTEREK NIMA

Wto, 10.10.2006, 19:37

pardon napisał(a):podoba mi siÄ™ :shock: swietna taka "kompaktowa" - zabudwa baku i bĹ‚otniki - wizualnie naprawdÄ™ udany model :shock: :shock:

Zgadzam siÄ™ w stu % ;)

Autobusy też wyglądają bardzo ładnie

Wto, 10.10.2006, 19:42

No fajne są!! Ja w Berlinie widziałem Autobus Renault!! Był naprawde fajny a ja byłem zdziwiony!!
Wyślij odpowiedź