|
|
Obecny czas: Wto, 09.06.2026, 4:24
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2009 Volkswagen Polo (+ wszystkie wersje)
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2009 Volkswagen Polo (+ wszystkie wersje)
Wizje autobilda.   A to byc moze nowy Touran... lub moze Polo Plus...  (C) AB
Ostatnio edytowany przez kuules, Śro, 28.09.2005, 18:59, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 28.09.2005, 18:57 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Ten grill w mniejszych modelach VW niezbyt pasuje. Ten Touran powsinien właśnie tak wyglądać 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Śro, 28.09.2005, 18:58 |
|
 |
|
emhyr
|
Wygląda świetnie, ale się nie napalam bo podobnie było z passatem.
Seria świetnych wizji a potem wyszedł model produkcyjny i.... kaszanka 
|
| Śro, 28.09.2005, 19:18 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
no nie wiem... nawet nie patrzÄ…c na to czy to VW czy nie, nie podoba mi sie to... nie trafia do mnie ta stylistyka... 
_________________ ^^
|
| Śro, 28.09.2005, 19:20 |
|
 |
|
sadek
Samochód: Seat Cordoba
|
Wszystkie VW sa bardzo podobne teraz... a ten mi sie nie podoba, jakos tak dziwnie wyglÄ…da, a musze przyznac ze ten nowy model po liftingu co teraz jest mi sie bardzo podoba (bardziej od tego)
_________________ -----> SadeK<-----
|
| Śro, 28.09.2005, 20:41 |
|
 |
|
kornol
Samochód: AR GTV
|
Jak dla mnie to Polo może tak wyglądać.
Bardzo fajnie by się prezentował.
Fajny przĂłd,
fajna maska,
fele też nie są złe.
Nie ma sie do czego przyczepić jak dla mnie.
No bo czego chcieć wiecęj od wygląfu poczciwego Polo ?
_________________ Burn rubber,not your soul...
|
| Śro, 28.09.2005, 20:41 |
|
 |
|
CoX
|
Co chwilę jakieś lifty nowe modele, kto to kupi? przecież dopiero teraz nowe polo wyszło. Pewnie za niedługo bedą wizję golfa 6.... Niech zrobią jeden a porządnie 
|
| Śro, 28.09.2005, 21:21 |
|
 |
|
kuules
|
CoX napisał(a): Co chwilÄ™ jakieĹ› lifty nowe modele, kto to kupi? przecieĹĽ dopiero teraz nowe polo wyszĹ‚o. Pewnie za niedĹ‚ugo bedÄ… wizjÄ™ golfa 6.... Niech zrobiÄ… jeden a porzÄ…dnie 
Jak to niedawno. Przeciez obecnie sprzedawane polo weszlo na rynek w 2002 roku. Obecnie przeszlo tylko lifting. Jak w 2007 wejdzie nowe polo to okaze sie ze poprzedni model byl na rynku 5 lat. Wiekszosc modeli VW ma zywot ok 5-6 lat. Zawsze tak bylo poczynajac od pierwszego golfa. Najdluzej produkowanym modelem bylo polo II od 1981 do 1994.
|
| Śro, 28.09.2005, 21:49 |
|
 |
|
Wilu
|
Coś to polo z modelu na model rośnie jak na drożdżach, niedługo bedzie większe od Golfa 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 28.09.2005, 22:44 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Masz racje Wilu  widać po wizji , że jest dużo wieksze od obecnego Polo ....
W zasadzie ta wizja opiera się chyba na Golfie 5  A wizja Touran/Polo Plus obstawiam , że to polo plus  wydaje się zbyt mały jak na tourana na tej wizji ...
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 29.09.2005, 8:18 |
|
 |
|
ixxos
|
Kobi napisał(a): ĹĽe to polo plus
no właśnie to chyba jakaś dodatkowa wersja taki Plus obok zwykłej wrsji, bo to przecież jest Van
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Czw, 29.09.2005, 9:35 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Może i jest ładny ale za bardzo przypomina golfa 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 29.09.2005, 13:11 |
|
 |
|
polac
|
Mnie to polo przypomina zmniejszonego i zmienionego troszke Golfa Plusa,jestem na nie.A wizja nowego Tourana przypomina mi troche VV Bus drugiej generacji(nie wiem dokładnie ale tego z kołem zapasowym z przodu)
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Czw, 29.09.2005, 13:13 |
|
 |
|
Maciek Czerwonka
|
Bardzo glofiasty 
_________________ --Maybach king of luxsus-- Nissan Rulez
|
| Czw, 29.09.2005, 15:47 |
|
 |
|
sadek
Samochód: Seat Cordoba
|
Jak sie tak przyjzalem to to wyglada jak Polo Plus... bo wyglada na takie jakies duze zeby to bylo Polo...
_________________ -----> SadeK<-----
|
| Czw, 29.09.2005, 18:56 |
|
 |
|
kuules
|
(C)AutoZeitung.de
|
| Sob, 10.12.2005, 16:33 |
|
 |
|
igor86
|
No nawet ładne te nowe Polo  Wydaje mi się że to drugie to będzie Polo Plus. Coś za małe to zeby było następcą Tourana 
|
| Sob, 10.12.2005, 16:55 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Wizja oparta na golfie ?  Światła jak z Polo po FL , grill z golfa , poczekam na jakieś bardziej wiarygodne fotki 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 10.12.2005, 18:50 |
|
 |
|
Rayers
Samochód: Volvo V-50 + Panda
|
Wilu napisał(a): oĹ› to polo z modelu na model roĹ›nie jak na droĹĽdĹĽach, niedĹ‚ugo bedzie wiÄ™ksze od Golfa
Aktualne polo JUZ JEST WIEKSZE od Golfa I... Rosna nam auta jak na drozdzach. Grande Punto tak przypomina mi mojego bylego Bravolota (jezeli bedzie tak przestronny wewnatrz to usiade z wrazenia i kto wie, kto wie, 1.9 MJET moze.... nie, no co ja pisze, toc ja od 5 lat mam zone i rodzine czas powiekszyc. Jakis VAN albo kombi - Altea, c-max albo alfa 156 MJet.... Mowie wam co niektorym plusy i minusy malzenstwa....)
_________________ |---------------------------------------------------------------------------------------|
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
|
| Sob, 10.12.2005, 21:25 |
|
 |
|
Szefo
|
Rayers napisał(a): Grande Punto tak przypomina mi mojego bylego Bravolota (jezeli bedzie tak przestronny wewnatrz to usiade z wrazenia juĹĽ moĹĽesz siadać - jest przestronny Rayers napisał(a): Jakis VAN albo kombi - Altea
nie kupuj jejj, plisss 
_________________ Rezerwista
|
| Sob, 10.12.2005, 22:16 |
|
|