|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 22:32
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2006 Smart ForTwo
Wizje AMS:
(C) AMS
|
| Pon, 25.04.2005, 18:04 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Smart z nowymi światłami
jakbyś to kopnoł to by się pewno przewróciło
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 25.04.2005, 18:22 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
O ile dobrze widze to chyba tylko światła się zmieniły z zewnątrz  nic ciekawego 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 25.04.2005, 18:22 |
|
 |
|
Wilu
|
Kobi napisał(a): O ile dobrze widze to chyba tylko Ĺ›wiatĹ‚a siÄ™ zmieniĹ‚y
No dobrze widzisz, nie postarali siÄ™ ... ĹĽenada
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 25.04.2005, 18:28 |
|
 |
|
eF
|
1. Nie mówcie, że zmienili mało, bo to wizja AMS a nie projekt Smarta
2. Smart od poczatku zycia nie przynosi zysków - dlatego w tym roku powiemy bye bye roadsterowi i coupe i nie przywitamy sie z SUV-em, wiec poza kiepsko sprzedającym sie forfourem zostaje Smartowi jego mała ikona - Fortwo => biorąc pod uwagę powyższe czynniki nie dziwota, że zmiany sa minimalne. Tak samo jak z Golfami, Mercedesami i innymi mpodelami, na których opiera sie egzystencja marki
3.Inne są tylne światła, zderzak przedni, klamka i długość (plus 14 cm).

_________________ Tu es foutu darling
|
| Pon, 25.04.2005, 18:36 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
a ja myślałem, że się pomylił, ze zdjęciem kuules i dał tego co teraz jeździ... zajebiście się postarali z tym VT.
_________________ ExoticCars.pl
|
| Pon, 25.04.2005, 18:37 |
|
 |
|
Debosy
|
Nienawidze czegoĹ› takiego.
Zmienili lampy i mĂłwiÄ… ĹĽe wypuszczajÄ… nowy samochĂłd.
_________________ PORUSZANIE TEMATU MAYBACHA I RR NA TYM FORUM , MOŻE GROZIĆ ŚMIERCIĄ LUB KALECTWEM.
|
| Wto, 26.04.2005, 6:02 |
|
 |
|
Wilu
|
Debosy napisał(a): Zmienili lampy i mĂłwiÄ… ĹĽe wypuszczajÄ… nowy samochĂłd.
No właśnie, to jest jakaś prowokacja 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 26.04.2005, 8:06 |
|
 |
|
Noname
|
Ale wymyślacie...
Zeby to sie podobało musieliby zmienic...auto 
|
| Wto, 26.04.2005, 8:22 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
(C)auto.cz
|
| Wto, 24.01.2006, 18:44 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
smart wyglÄ…da jak delfin od przodu:(
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Wto, 24.01.2006, 19:43 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Jeszcze niech mu dorobią wielką paszczę i z przodu Smart będzie nie do odróżnienia z Peugeotem 1007.Ale patrząc się z innej perspektywy muszę powiedzieć,że jestem pełen podziwu dla koncernu Daimler Benz,iż niedość,że utrzymują taką firmę,która przynosi same straty to jeszcze starają się o to,aby jej produkty nadal wyglądały nowocześnie.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Wto, 24.01.2006, 21:38 |
|
 |
|
dave761
|
Jak dla mnie to mogłoby takie auta nie istnieć drogie ,małe , nieładne .
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Śro, 25.01.2006, 5:30 |
|
 |
|
Kari
Samochód: Alfa Romeo Giulietta
|
hehe...to jest temat z przed roku czy jak?wszystko to samo tylko światła inne..ehh
_________________ Czy wiesz czym jest CHERUB? :: CherubCampus.net
Uzyskam największe odszkodowanie za wypadek komunikacyjny i inne z OC - więcej na PW
|
| Śro, 25.01.2006, 7:20 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
dave761 napisał(a): Jak dla mnie to mogĹ‚oby takie auta nie istnieć drogie ,maĹ‚e , nieĹ‚adne .
w dodatku "zaśmieca" ulice 
|
| Śro, 25.01.2006, 9:41 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Szakall69 napisał(a): dave761 napisał(a): Jak dla mnie to mogĹ‚oby takie auta nie istnieć drogie ,maĹ‚e , nieĹ‚adne . w dodatku "zaĹ›mieca" ulice 
Lepiej jak ulice miasta zaśmiecają setki większych osobówek....
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 25.01.2006, 11:18 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 01.06.2006, 15:43 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
ja tam smarta lubię... sympatyczny samochodzik... zwłaszcza, że RWD  tyle, że tandetny i za drogi 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 01.06.2006, 16:12 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
i to moim zdaniem wyróżnia go z tĹ‚umu innych maĹ‚ych autek. Seth napisał(a): i za drogi
z tym się w 100% zgadzam.czytałem w motorze ze najbogatsza wersja smarta kosztuje ok 80 tyśsięcy zł.za taką cene można kupić auto kompaktowe a nawet auto segmentu D(kia magnetis).
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 01.06.2006, 16:22 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Seth napisał(a): ja tam smarta lubiÄ™... sympatyczny samochodzik... zwĹ‚aszcza, ĹĽe RWD tyle, ĹĽe tandetny i za drogi
Dlatego nie najlepiej sie sprzedaje i w ofercie został tylko ForTwo, który pewnie się niewielie zmieni, bo po co zmieniać coś co się sprzedaje najlepiej w tej marce ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 01.06.2006, 16:22 |
|
|