|
 |
 |
|
Obecny czas: Sob, 25.04.2026, 22:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|
Chevrolet C2 FL (MEX Corsa B) [uwaga..]
| Autor |
Wiadomość |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
 Chevrolet C2 FL (MEX Corsa B) [uwaga..]
  źródło: worldscoop Popularny Opel Corsa B jest do dziś produkowany w Brazylii i w Argentynie, jednak w egzotycznym dla nas nadwoziu - sedan. Na fotach kolejny facelifting tego modelu.
_________________ >>>
Ostatnio edytowany przez Osiek, Nie, 22.06.2008, 11:59, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 19.06.2008, 14:53 |
|
 |
|
gibki8
|
 Re: Chevrolet Corsa FL (BR) [uwaga..]
Autko wygląda jak zlepek wszystkiego co miał Opel pod reką. Ja raz w życiu w Polsce widziałem Corsę B w nadwoziu kombi. Nie wiem czy to samoróbek czy były taki produkowane ale wyglądał nad wyraz beznadziejnie
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Czw, 19.06.2008, 15:50 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
 visionautomotriz.com Na zdjęciach najprawdopodobniej jest Chevrolet C2, czyli odmiana meksykańska. Zmieniam nazwę tematu.
_________________ >>>
Ostatnio edytowany przez Osiek, Nie, 22.06.2008, 16:38, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 22.06.2008, 11:58 |
|
 |
|
Old Car Style
Samochód: Opel Atra F Caravan
|
 Re: Chevrolet C2 FL (MEX Corsa B) [uwaga..]
Rzeczywiscie wyglada jak niezly mix... jakos nie pociaga mnie w zaden sposob takie zwykle szare auto
_________________ Diesel Kopci Diesel Czadzi Diesel Nigdy Cię Nie Zdradzi
|
| Nie, 22.06.2008, 15:46 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
gibki8 napisał(a): Autko wyglÄ…da jak zlepek wszystkiego co miaĹ‚ Opel pod rekÄ…. DokĹ‚adnie, wdzieku w nim tyle co Frankenstein ma. Ciekaw jest jak bardzo jego cena jest atrakcyjna na tamtym rynku.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 22.06.2008, 16:16 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 5 posty(ów) ] |
|