|
|
Obecny czas: Pią, 26.12.2025, 9:49
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
igor86
|
marcel911 napisał(a): Zaraz sie dorwÄ… spece od obniĹĽania kostĂłw (ci ze Skody sÄ… w tym naprawde dobzi  )
Ale to spece od VW są  Gdyby Skoda mogła się w większym stopniu sama rozwijać to zobaczylibyśmy nie tylko taką Skode na drogach ale tez Skode Tudor, która pozostała tylko w fazie prototypu.
|
| Wto, 19.09.2006, 22:03 |
|
 |
|
USB
|
igor86 napisał(a): marcel911 napisał(a): Zaraz sie dorwÄ… spece od obniĹĽania kostĂłw (ci ze Skody sÄ… w tym naprawde dobzi  ) Ale to spece od VW sÄ…  Gdyby Skoda mogĹ‚a siÄ™ w wiÄ™kszym stopniu sama rozwijać to zobaczylibyĹ›my nie tylko takÄ… Skode na drogach ale tez Skode Tudor, ktĂłra pozostaĹ‚a tylko w fazie prototypu.
Gdyby nie VW to Skody by dawno nie było.
A skoda rozwija siÄ™ sama w wystarczajÄ…cym stopni.
To samo można napisaco Dacii, gdyby nie Renault to Dacia mogłaby się sama rozwijać.... 
|
| Wto, 19.09.2006, 22:06 |
|
 |
|
igor86
|
USB napisał(a): igor86 napisał(a): marcel911 napisał(a): Zaraz sie dorwÄ… spece od obniĹĽania kostĂłw (ci ze Skody sÄ… w tym naprawde dobzi  ) Ale to spece od VW sÄ…  Gdyby Skoda mogĹ‚a siÄ™ w wiÄ™kszym stopniu sama rozwijać to zobaczylibyĹ›my nie tylko takÄ… Skode na drogach ale tez Skode Tudor, ktĂłra pozostaĹ‚a tylko w fazie prototypu. Gdyby nie VW to Skody by dawno nie byĹ‚o. A skoda rozwija siÄ™ sama w wystarczajÄ…cym stopni. To samo moĹĽna napisaco Dacii, gdyby nie Renault to Dacia mogĹ‚aby siÄ™ sama rozwijać.... 
Widac że nie rozumiesz o tym co napisałem. Nie powiedziałem że VW nie rozwinął Skody. Zrobił to z pewnością pod kątem finansowym i technologicznym . No i nie ma się co czarowac konserwatywna stylistyka też jest żywcem przejęta z VW a w tym przypadku VW nie musiał aż tak wnikać w rozwój Skody. Czesi podobnie jak Polacy robią doskonałe projekty 
|
| Wto, 19.09.2006, 22:15 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
marcel911 napisał(a): jak tak bÄ™dzie wyglÄ…dać to dam sobie odciąć rÄ™kÄ™
To mozesz byc spokojny o swoje ręce 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 19.09.2006, 22:48 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 16.10.2006, 18:47 |
|
 |
|
aston
|
Duży krok do tyłu, obecna wersja nieporywa,a le jest całkiem całkiem, ta na wizjach to wygląda jakby była poiprzednikiem obecniej a nie następcą
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Pon, 16.10.2006, 19:09 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Tu widać tylko troche zmienioną dzisiajeszą octavie, a zqałoże się, że będzie podobna do roomstera joystera i nowej fabii. Wtedy już nie będzie tak przestarzały, ale to stylistykę ( z roomstera) będą mieli jeszcze baardzo długo, bo taka marka raczej nie będzie inwestowałą w nowatorskie samochody. Octavia raczej pozostanie tańszym passatem
|
| Wto, 17.10.2006, 14:25 |
|
 |
|
Burago997
|
kociak napisał(a): Image Image Image ĹşrĂłdĹ‚o:svetmotoru
Już go nie lubie, bo za bardzo przypomina poprzednika na tych wizjach. I kit tam , że to VT na Octavii II, ale mogli przecież w tej gazecie lepiej popracować nad tymi fotkami.
|
| Czw, 19.10.2006, 8:02 |
|
 |
|
Makaveli7
|
. . . pierwsza wizja jest paskudna  , druga z gazety raczej przypomina face lifting dla pierwszej generacji Octavi, obecna jest całkiem całkiem  podoba mi się jej tyłek  Octa z gazety wpada nieco w styl passata i roomstera 
|
| Nie, 22.10.2006, 12:50 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 31.05.2007, 17:57 |
|
 |
|
Burago997
|
Po ostatniej wizji jestem na nie.
|
| Czw, 31.05.2007, 18:00 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
Kurcze na tej ostatniej wizji wygląda jakby projektant wciagal ścieżkę przy plakacie Citroena C5 a potem postanowil go narysowac tylko że mu nie wyszlo  Ale wszyscy sobie zdajemy sprawe że tak kolejna Octavia wygladac nie bedzie 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Czw, 31.05.2007, 18:38 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
marcello napisał(a): Ale wszyscy sobie zdajemy sprawe ĹĽe tak kolejna Octavia wygladac nie bedzie
A jeśli sobie nie zdajemy, miejmy chociaż taką nadzieje
Zbyt okrągławy mi się wydaje 
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Czw, 31.05.2007, 18:42 |
|
 |
|
3co
|
PrzecieĹĽ to nawet samochĂłd nie jest 
|
| Czw, 31.05.2007, 21:19 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
ta nowa atrapa i światła są t r a g i c z n e...
Z nowych skĂłd podoba mi sie tylko roomster
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 31.05.2007, 21:45 |
|
 |
|
3co
|
RR ltd Co. napisał(a): Z nowych skĂłd podoba mi sie tylko roomster
A czym się różni Roomster od Fabii?? Praktycznie tylko wymiarami 
|
| Czw, 31.05.2007, 21:53 |
|
 |
|
under
Samochód: BMW 323i E36
|
eco1991 napisał(a): RR ltd Co. napisał(a): Z nowych skĂłd podoba mi sie tylko roomster A czym siÄ™ różni Roomster od Fabii?? Praktycznie tylko wymiarami 
Roomster ma ładniejszy tył.
|
| Czw, 31.05.2007, 22:02 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
A gdyby tak..  Wystarczył jeden szczegół, aby to miało jakiś ład i skład. Przecież nie trzeba od razu się sugerować Roomsterem, wystarczy spojrzeć na Superba 2. 
_________________ >>>
|
| Czw, 31.05.2007, 22:40 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
No to juĹĽ troszke lepsze 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Pią, 01.06.2007, 15:21 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Ech, wziął by się ktoś za uporządkowanie tego działu. W jednym temacie jest mowa o Octavii po liftingu, a kilka tematów niżej o jej kolejnej generacji. Przecież aż tak to nie możemy daleko wybiegać. Mimo, że pojawiające wizje są interesujące. Gdyby tak miała wyglądac kolejna generacja to Octavia mogłaby już przeskoczyć z segmentu C do D.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 04.06.2007, 20:16 |
|
|