|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 1:57
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
masaji
|
 BMW M5 TT
Teraz, gdy pojawilo sie twin-turbo V10 Audi RS 6. Z 580KM. Okazalo sie , ze teraz Audi jest na szczycie najmocniejszych limuzyn spychajac z niego dlugo bedace tam BMW M5, a nawet przyszlego Mercedes E 63 AMG 2009 z niepotwierdzonymi 544h.Dowody pokazują, że BMW przygotowuje nieco bardziej drapiezna wersję M5, i tym razem wydaje się być twin-turbos! Zgodnie z fotografiami, które pokazuja ten prototyp M5 , silnik był inny niż w zwykłym M5.W dodatku, wyraźnie widoczne są dodatkowe wloty powietrza wycięte w przednim zderzaku. Jednakże, bliższe przyjrzenie się niższemu wlotowi powietrza na bokach przedniego zderzaka i zauważysz klapke, która kieruje przepływ powietrza prawdopodobnie do intercoolera dla silnika turbo.

worldcarfans.com/
Jesli, komus uda sie znalezc temat o M5 w prototypach to prosze o przeniesienie tam tego tematu, chyba ze macie inne zdanie
|
| Pon, 10.09.2007, 14:21 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
Temat do zamknięcia.
Po pierwsze już ktoś dał newsa o wzmocnionym M5.
http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic ... &start=340
Polecam okulistÄ™ lub opcje "szukaj"
Po drugie nie wiadomo czy to wzmocnione M5. 
|
| Pon, 10.09.2007, 14:47 |
|
 |
|
masaji
|
Polecam lekture- ubiez okulary i czytaj powoli zebys zrozumial.
http://www.worldcarfans.com/9070910.004 ... ypes-spied
|
| Pon, 10.09.2007, 15:05 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
masaji napisał(a): Polecam lekture- ubiez okulary i czytaj powoli zebys zrozumial.
Dzięki za poradę. Akurat już w standardzie mam bogate wyposażenie seryjne. GPS, nawigacja satelitarna, okulary, czyste i równiutkie zęby, widzę w ciemnościach i jeśli na czymś mi zależy bez problemu potrafi się skupić na jednej rzeczy i odłączyć od całości.
Przeczytałem i kawałek i.....  Wszystkie fajne. Dane podane, zdjęcia szpiegowskie też są i ogólnie cool. Tylko czy tak jest naprawdę? We wszystko wierzysz co ci napiszą. Sprawdzasz chociaż te informacje? Naprawdę jesteś pewny, że to wzmocniona wersja M5, a nie np. muł testowy? 
|
| Pon, 10.09.2007, 15:13 |
|
 |
|
Dr.West
|
a jaki stylista dał by tam w miejscu tak głupim nowe wloty powietrza ??
ja tam widze sprawnÄ… reke fotomontera
_________________ " the truth will find you "
|
| Pon, 10.09.2007, 15:18 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Twojego opisu nie da się czytać,po drugie,dałem to do UFO`ków,bo nie wiadomo,co to za wersja,po trzecie nie cwaniakuj i temat zamykamy.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 10.09.2007, 15:51 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
temat odblokuję jak się coś wyjaśni.
Wszyscy zainteresowani zrozumieli?? Ten odblokuję, a nie ktoś założy nowy, i cały szczęśliwy. Jak się pojawi jakieś potwierdzenie, więcej fotek czy coś takiego, to do mnie na PW, i odblokuję ten, żeby można było dorzucić info
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 10.09.2007, 16:42 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|