|
|
Obecny czas: Nie, 17.05.2026, 15:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 10 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
drakor
|
 20?? UAZ Buxanko (?)
Cytuj: Previous generation of Fiat Ducato on UAZ chassis with ZMZ engines. Only for Russian domestic market.   (c)uazbuka.ru
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Wto, 30.03.2010, 23:23 |
|
 |
|
sebastianadam
Samochód: Hyundai Coupe
|
 Re: 20?? UAZ Buxanko (?)
WyglÄ…da zaj*****ie PowrĂłt do korzeni rosyjskiej motoryzacji. (chodzi mi o licencjÄ™ od Fiata)
_________________ Zapraszam na Petrolheads Polska. Ciekawostki/Nowości/Relacje
|
| Śro, 31.03.2010, 16:03 |
|
 |
|
drakor
|
nie cytuje sie zdjecia pod zdjeciem, jesli bezposrednio pod nim odpowiadamy !. Dostawczy wyglada nawet niezle jak na rosyjskie warunki, z reszta chyba lepiej nawet nie musi aby sie sprawdzał w użytkowaniu.
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Śro, 31.03.2010, 16:13 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Co on taki podniesiony? 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Śro, 31.03.2010, 16:18 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Tapir napisał(a): Co on taki podniesiony?  Podobno to czÄ™sty zabieg w samochodach produkowanych na licencji na rynek rosyjski, ĹĽeby lepiej znosiĹ‚y tamtejsze drogi.
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Śro, 31.03.2010, 16:54 |
|
 |
|
koletreamim
|
może ma napęd na cztery łapy 
|
| Czw, 01.04.2010, 21:38 |
|
 |
|
Michae
|
Drakor, tłumaczyłeś tą nazwę z Cyrylicy?  Jeżeli tak, to źle, bo nie "Buxanko" tylko "Buhanka"  Bo w ruskim 'X' to 'H', a 'o' czyta się często z akcentem na 'a'. Ale może źródłowy tekst Cię wprowadził w błąd 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Sob, 03.04.2010, 14:02 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Frozen in time, podejrzewam, że będzie produkowany do 2090 roku
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Sob, 03.04.2010, 14:44 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
pewno bÄ™dzie produkowany tak dĹ‚ugo, jak rosyjskie kopie FIATa 124, tj. Ĺady  Ale popieram, zawsze to nowoczeĹ›niejsze od GAZa Gazela
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Sob, 03.04.2010, 22:29 |
|
 |
|
Michae
|
Hmm, czyĹĽby (sÄ…dzÄ…c po nazwie) UAZ chce legendarnÄ… i niezniszczalnÄ… BuchankÄ™ 452 pochodnÄ… wersjÄ… Ducato? 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Nie, 04.04.2010, 19:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 10 posty(ów) ] |
|