|
|
Obecny czas: Wto, 12.05.2026, 20:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2011 Saab 9-1
Saab poinformowal ze powstanie konkurent dla bmw 1 i audi a3. Bedzie nosil nazwe 9-1. Ma korzystac stylistycznie z conceptu Aero-X. Zapowiada sie bardzo ciekawie. Ponizej wizja.  zrodlo: autoblog.nl & autovisie
|
| Sob, 06.05.2006, 10:00 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
podoba mi sie.obecne saby są bardzo ładne.ten pewnie niebędzie odstawał od swoich większych braci.szwedzi robią ostatnio ekspansje na klase kompaktów.najpierw volvo a teraz saab.jak dla mnie moze być.jestem ciekaw jak bedzie wyglądała wersja 5d.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 06.05.2006, 10:04 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
No,no coraz ciekawiej robi się w klasie kompaktów  Co do auta to podoba mi się , ale chciałbym je zobaczyć w wersjo 5 d
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Sob, 06.05.2006, 13:25 |
|
 |
|
ixxos
|
wizja bardzo fajna - tylko żeby nie wypuścili do produkcji Corsy z innym znaczkiem 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Sob, 06.05.2006, 14:12 |
|
 |
|
Neken
|
kuules napisał(a): Saab poinformowal ze powstanie konkurent dla bmw 1 i audi a3
Muszę przyznać że zapowiada się ciekawy konkurent, wizja wygląda świeżo (tylko przednie lampy trochę nie teges) i całkiem nieźle, zobaczymy jak będzie dalej.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Sob, 06.05.2006, 14:44 |
|
 |
|
ex-yu
|
Chyba SAAB a nie Saab 
|
| Sob, 06.05.2006, 16:00 |
|
 |
|
bronc
|
ex-yu napisał(a): Chyba SAAB a nie Saab
A jaka jest różnica?? 
_________________ Pozdro600
|
| Sob, 06.05.2006, 16:14 |
|
 |
|
ex-yu
|
bronc napisał(a): ex-yu napisał(a): Chyba SAAB a nie Saab A jaka jest różnica?? 
Sorry za OT: Takze, KIA a nie Kia, i BMW a nie Bmw, oki? 
|
| Sob, 06.05.2006, 16:23 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
podoba mi siÄ™ ĹĽe przĂłd jest wizualnie konsekwentnie SAAB'owski (zetsawienie lamp i grilla) ... bardzo przyjemna wizja
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Sob, 06.05.2006, 16:25 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Zapowiada sie ciekawie,ale jak wiadomo nie od dziś z bardzo futurystycznego prototypu może się w skrajnych przypadkach wykluć nudny wóz.Ja jednak liczę na to,że Saab nie popełni tego błędu i wyjdzie z tego ciekawe auto.A tak swoją drogą,czyżby Saab pozazdrościł Volvo modelu C30 ???Bo jak do tej pory Szwedzi nie atakowali tej kategorii.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Sob, 06.05.2006, 19:46 |
|
 |
|
Wilu
|
Jeżeli ma być konkurentem dla BMW 1 to wrózę mu spory sukces, tylko niech trochę nad przodem popracują żeby ne był taki myfloniasty jak w nowym 9-5 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 06.05.2006, 20:24 |
|
 |
|
igor86
|
Fajny. Kiedy to ma wejśc na rynek? Pytam z czystej ciekawości 
|
| Sob, 06.05.2006, 21:54 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Stylistyka ciekawa i odważna, mógłby wejść do produkcji w takiej formie.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Sob, 06.05.2006, 23:28 |
|
 |
|
Bonus
Samochód: 126p 652ccm
|
Bardzo mi się podoba , wygląda tak nowocześnie kosmicznie na prawde świetne auto .
|
| Nie, 07.05.2006, 10:02 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
|
| Nie, 07.05.2006, 11:02 |
|
 |
|
Wilu
|
Oj, tył musowo do poprawy, strasznie brzydki jest 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 07.05.2006, 12:17 |
|
 |
|
estachos
|
z tym tylem ktos sie chyba zapatrzyl na nowego focusa... tylko ze wyglada to duzo gorzej niz w pierwowzorze. Przod mi sie nie podoba, nowa stylistyka Saaba nie przypadla mi do gustu... za to fantastycznie prezentuje sie linia okien.
_________________ ja na DeviantArcie
|
| Nie, 07.05.2006, 16:08 |
|
 |
|
ixxos
|
Wilu napisał(a): Oj, tyĹ‚ musowo do poprawy,
 tworzymy nowy jezyk, mi teĹĽ siÄ™ czasem trafia
Całkiem fajny ten SAAB
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Nie, 07.05.2006, 16:45 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Ĺadnie siÄ™ zapowiada, ale :
Wilu napisał(a): tyĹ‚ musowo do poprawy
i rwd bym poprosił  .
_________________ Primusville
|
| Nie, 07.05.2006, 17:45 |
|
 |
|
DeusZ
Samochód: YS3D i G21 M340i
|
Coraz więcej marek ma chęć wkroczenia do klasy kompakt. A właściwie do tych bardziej "luksusowych" kompaktów (wszak wszystkie te nowe kompakciki mają aspiracje "na coś więcej" ). Widocznie i SAAB poskromił sie na kawałek tortu  (nawiasem ta marka ostatnio całkiem nieźle się rozwija  ). Jaki moim zdaniem będzie to samochód  Napewno napęd przedni (jak i 9-3) , mocny - ale bez przesady (wersje m/w do 200 koni , choć może Vigen pokaże więcej ognia  ) i z stacyjką na tunelu środkowym. Co do sytlistyki - być może będzie to coś przejęte z conceptów ostatnio pokazywanych , miejmy nadzieje , ze nie zyska takich światełek jak zaprezentowane tutaj , bo one już w 9-3 kombi średnio wyglądają , zresztą przednie lampy też nie lepsze  Bardzo za to podoba mi się bryła - taka zimna , i jednocześnie muskularna - bije tutaj na głowe siłacza zwanego A3  Dla mnie mimo wszystko najlepszym autem tej klasy (czyli droższych kompaktów) jest Bejca serii 1 (i tu czekam na wersje 3 drzwiową).
|
| Nie, 07.05.2006, 18:44 |
|
|