|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 14:24
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
masaji
|
Cytuj: Here’s an interesting proposition for the next generation Ford Focus; a coupe look for the 3door version. But wait, hasn’t Ford already done this? Well, maybe in the US with the redesigned 2008 US Focus, but not in Europe. US Focus similarities aside, we kinda dig Infomotori’s idea (but not the execution), for a coupe-like replacement for the third generation Focus 3d hatch. Although Infomotori suggests that the new Focus is due for a 2008 presentation, we doubt that Ford will change a model four years after its initial debut (2004 Paris Show). Keep in mind that the previous Focus stayed in production for 6 years, so a 2009/2010 date sounds more reasonable to us. Via: Infomotor

|
| Czw, 31.05.2007, 15:13 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
masaji fotki nie dzialaja  Z jakiej to strony 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 31.05.2007, 15:20 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
Jestem zdania ze drogi Forda focusa w wersji Europejskiej i Amerykanskiej rozeszly sie raz na zawsze,ale nigdy nie wiadomo.Co do wersji europejskiej,to bardzo watpie by 3 - drzwiowy focus tak wygladal.
Wystarczy troche poglowkowac,by dojsc do wniosku jak bedzie wygladac nowy focus - bedzie podobny do X-Maxa,tyle ze mniej napakowany.
|
| Czw, 31.05.2007, 15:25 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Alfisti4ever napisał(a): masaji fotki nie dzialaja  Z jakiej to strony 
To chyba to:

_________________ >>>
|
| Czw, 31.05.2007, 15:29 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
Alfisti4ever napisał(a): masaji fotki nie dzialaja  Z jakiej to strony 
Trzymajcie mnie. Ciężko nie, kliknąć w "cytuj", zaznaczyć odpowiednio link, otworzyć drugie okno i wkleić to zaznaczenie do nowego okienka. 
|
| Czw, 31.05.2007, 15:34 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
Wątpie żeby tak wyglądał nowy Focus i to bardzo 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Czw, 31.05.2007, 15:46 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
marcello napisał(a): WÄ…tpie ĹĽeby tak wyglÄ…daĹ‚ nowy Focus i to bardzo 
Ja jestem tego prawie, że pewien. Przecież nie pokażą samochodu z taką sylwetką... byłoby im wstyd 
|
| Czw, 31.05.2007, 15:52 |
|
 |
|
aston
|
eco1991 napisał(a): marcello napisał(a): WÄ…tpie ĹĽeby tak wyglÄ…daĹ‚ nowy Focus i to bardzo  Ja jestem tego prawie, ĹĽe pewien. PrzecieĹĽ nie pokaĹĽÄ… samochodu z takÄ… sylwetkÄ…... byĹ‚oby im wstyd 
A mi tam sie podoba  tylko światła tylne jakieś ... za małe
zresztą chcą podobno zrobić 3 drzwiową wersję bardziej sportową, a to wygląd jak coupe  (może bardziej 3drzwiowy liftback  )
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Czw, 31.05.2007, 16:37 |
|
 |
|
Burago997
|
Przód w porządku, ale tył jakoś mi nie podchodzi.
|
| Czw, 31.05.2007, 18:02 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
tylne światła troche małe mi sie wydają - ogólnie bardzo pożadnie 
|
| Czw, 31.05.2007, 18:52 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Bardzo ladnie sie prezentuje ten Fordzik, tylko tyl no przez te swiatla nie jest zbyt elegancki. Linia jest dobrze sproporcjonowana, a przod przywodzi skojarzenia z Mondeo oraz Lexusem IS co nie jest wada a raczej zaleta.
|
| Czw, 31.05.2007, 19:25 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
A jeśli to coupe, to tył raqczej powinien być bardziej agresywny i przydałoby się troche oryginalności, bo te światła z Mondeo nie powinny być we wszystkich europejskich fordach 
|
| Czw, 31.05.2007, 21:13 |
|
 |
|
specyfik
Samochód: Focus 1.8 TDCI '08r.
|
To raczej wyglÄ…da jak nieformalny nastepca Forda Pumy, a nie kolejna generacja Focusa.
|
| Czw, 31.05.2007, 22:28 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
specyfik napisał(a): To raczej wyglÄ…da jak nieformalny nastepca Forda Pumy, a nie kolejna generacja Focusa.
moze nie nastepca pumy bo to za duzo powiedziane...puma byla na bazie fiesty
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Czw, 31.05.2007, 23:57 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 18.06.2007, 7:56 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
mnie sie ostatnie rysunki bardzo podobaja...o wiele ciekawszy od obecnego modelu..jestem za
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Pon, 18.06.2007, 9:53 |
|
 |
|
k o v a l
|
 rysunki sÄ… zaje*iste!! Fajnie przyczajony jest na pierwszym rysunku..
|
| Pon, 18.06.2007, 12:17 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
Ford Focus I to bylo cos,kompakt z ponadprzecietnym wygladem ktory nawet dzis jest aktualny,calkiem dobrze sie prowadzil,z silnikiem 1.6 calkiem zwawy,nie to ze byl jak rakieta,ale trudno powiedziec zeby sie slimaczyl,poprostu ustanowil sie liderem klasy kompakt.I przyszla druga generacja calkiem fajna,ale jednak za bardzo zachowawcza,co moglby zmienic face lifting Focusa.Jednak ostatnie szkice utrzymuja mnie w przekonaniu ze braklo im pomyslow.
|
| Pon, 18.06.2007, 14:25 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
Super tak szkice wierzÄ™ ĹĽe coĹ› nich bedzie ciekawego 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|