|
|
Obecny czas: Pią, 26.12.2025, 9:49
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
karol383
Samochód: VW Passat B3
|
 Re:
Premiera jest zaplanowana na 2013 rok,w motorze była wizja
|
| Pią, 01.04.2011, 10:35 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
 Re: 201? Skoda Octavia III
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Pon, 26.09.2011, 18:52 |
|
 |
|
okol
Samochód: ..i bez samochodu :(
|
No... no niezle, zanosi sie ze ten concept (przynajmniej zewnetrznie) zostanie wprowadzony praktycznie bez zmian.
_________________ STOP! ukradaczom tożsamośći! i ACTA tez stop.
|
| Pon, 26.09.2011, 19:35 |
|
 |
|
Michae
|
Spojrzałem na zdjęcia tylko przez chwile, bo jeszcze przez najbliższe 7 lat naoglądam się tego auta wystarczająco dużo.  Szkoda, że taka nuda na ulicach panuje, ale trudno, jakby 30-paro-letni pan Kowalski z dwójką dzieci mnie zjechał argumentami dlaczego taką oryginalną Skodzinę kupił, to ja i tak zdania nie zmienię, że rzygam od widoku Octy na każdym rogu. Na ostatnich targach w Gdańsku najbardziej okupowano stanowisko Skody, przykładem jest chociażby grupka panów w wieku 30-50 lat, która poleciała w podskokach po chwilowym zerknięciu na Seata Exeo w stronę Skody 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Pon, 26.09.2011, 19:43 |
|
 |
|
okol
|
ojtam... wlasnie ze fajna jest Przypomina mi unowocześnione Audi a4 B6, ktore za czystosc linii uwazam za najladniejsze z calej serii. Nie mam jednak zludzen, ze we wnetrzu bedzie danonkowy plastik rodem z TOJOTY... ma byc gorzej niz w oryginale czyli Jettcie, ktora to z kolei pod tym wzgledem ustepuje nawet obecnej Octavii. 
|
| Pon, 26.09.2011, 20:32 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pon, 26.09.2011, 21:18 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Mnie tez siÄ™ podoba, jaki poprzednie modele - serio
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 26.09.2011, 21:23 |
|
 |
|
mk2
Samochód: Leon TSI, C25 Camper
|
Mi się Octavia zawsze podobała. Bardzo elegancka. Widzę już ze następny model też będzie mi się podobać.
|
| Wto, 27.09.2011, 10:19 |
|
 |
|
Michae
|
A ja nie rozumiem, jak może się podobać pogięty, dziwaczny i najgorzej wyglądający prototyp Alfy - Pandion.
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Wto, 27.09.2011, 16:10 |
|
 |
|
nevport
|
Ktoś wyżej napisał że Skoda podoba się osobom w wieku 30-50 lat... ja też łapię się w tym przedziale, ale chyba jestem jednym z wyjątków bo Skody wcale mi się nie podobają, choć nie uważam, że są to złe samochody. Skoda ma i szczęście i nieszczęście bycia w koncernie VW ze wszystkimi tego zaletami i wadami. Rolę tego "ładnego" i bardziej ekstrawaganckiego miał spełniać Seat (zwłaszcza po przyjściu Da Silvy byłem pewny sukcesu tej marki) ale ten sukces jakoś ostatnio marnie Hiszpanom wychodzi.
|
| Wto, 27.09.2011, 19:24 |
|
 |
|
okol
|
Cala Skoda to zbytnie uogolnienie Jezeli chodzi o poszczegolne modele to podoba mi sie: - Superb Kombi, - Octavia Kombi (ale z ksenonami) - Yeti (ale to nie w klasycznym znaczeniu slowa podoba sie... raczej jest ciekawy  Za to nie trawie Fabii, Roomstera oraz nie podobaja mi sie tylne swiatla Superba sedan. Z kolei octavia sedan jest mi obojetna.
|
| Wto, 27.09.2011, 19:46 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Ja za to nie trawiÄ™ Fabii i Superba sedan, a resztÄ™ bralbym
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Wto, 27.09.2011, 20:41 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Michae napisał(a): A ja nie rozumiem, jak moĹĽe siÄ™ podobać pogiÄ™ty, dziwaczny i najgorzej wyglÄ…dajÄ…cy prototyp Alfy - Pandion. DzieĹ‚o sztuki nie kaĹĽdemu przypadnie do gustu 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 27.09.2011, 23:25 |
|
 |
|
mzdasport
|
Superb2 to całkiem udana konstrukcja 
|
| Pią, 30.09.2011, 9:03 |
|
 |
|
x666
Samochód: Avensis D-4D/AveoLPG
|
Tylko wyglÄ…da jak starsza pani przy nadzieji.
|
| Pią, 30.09.2011, 21:01 |
|
 |
|
karol383
Samochód: VW Passat B3
|
Ostatnio czytałem w jednej gazecie że Octavia ma być autem klasy średniej
|
| Pon, 28.11.2011, 19:27 |
|
 |
|
Iceman
|
 Re: 2012 Skoda Octavia III
Pewnie w MOTORZE?
| Wto, 29.11.2011, 11:21 |
|
 |
|
okol
|
Może po prostu będą ją robić na Jettcie, a że Jetta jest sporym, a wręcz za dużym samochodem jak na swoją klasę, to może tak sobie radośnie piszą... zapominając, że segment to nie tylko rozmiar ale i wyciszenie, materiały itd.
Dlatego tez... ja uważam, że właśnie poza rozmiarem samochodu będzie to degradacja, żeby nowa Octa nie konkurowała z Jetta, która przecież ma wnętrze na poziomie Polo.
|
| Wto, 29.11.2011, 12:26 |
|
 |
|
gibki8
|
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pią, 03.02.2012, 18:07 |
|
 |
|
Iceman
|
Uskuteczniają praktyki VW. Jeszcze tego nie ma w sprzedaży, a już wygląda jak z zeszłego stulecia 
| Pią, 03.02.2012, 19:12 |
|
|