Obecny czas: Pon, 13.07.2026, 1:23

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 322 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Następna
2008 BMW X6 / X6M / X6 Active Hybrid 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
Image
SpyShoty
Image Image Image Image

Pon, 09.07.2007, 16:19
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zewsząd
Samochód: Opel Astra 1,6
ładna wizja 8) czekam na to auto w napięciu 8)

Pon, 09.07.2007, 18:24
Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=1m09wSV3T08
http://www.youtube.com/watch?v=fko5afQ_Zmg

Pią, 13.07.2007, 21:39
Awatar użytkownika

Sorry za dwa posty pod rzÄ…d...Tak wspomnÄ™,ĹĽe w kaĹĽdym z tych trzech postĂłw masajia,sÄ… te same linki,do tych samych filmikĂłw...
Image Image Image Image Image Image Image Image
http://www.youtube.com/watch?v=aS15qOkp_ug
http://www.youtube.com/watch?v=0Gzs-IY5AtQ
http://www.youtube.com/watch?v=TF2APiDZwaY

Sob, 14.07.2007, 10:21
Awatar użytkownika

masaji nie słyszaleś o edycji postów Evil or Very Mad Question :>

masaji slyszal o edycji postow i edytuje wszyskie jesli musi, ale jesli z forum jest cos zrypane - "Error connected to database" nie mozna zobaczyc czy sie wysylalo to sorry , ale nic poradze.
Cytuj:
on w ogóle nic nie słyszy...

masz racje nie slysze ...twojego marudzenia

A po za tym to dziwne jest bardzo, ze jak wiadomo kto pisze 10 postow pod postem to jest wszystko OK.

Sob, 14.07.2007, 16:49
Awatar użytkownika

ze jak wiadomo kto pisze 10 postow pod postem to jest wszystko OK.

no tak,ależ oczywiście,poczekam z wrzuceniem jakiegoś zdjęcia,spyshotu lub informacji na kogś,kto napisze posta,żebym ja dopiero mógł to wrzucić....ale ty tej zasady chyba działania nie rozumiesz...

Nie, 15.07.2007, 9:59
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
no tak,ależ oczywiście,poczekam z wrzuceniem jakiegoś zdjęcia,spyshotu lub informacji na kogś,kto napisze posta,żebym ja dopiero mógł to wrzucić....ale ty tej zasady chyba działania nie rozumiesz...

jakbyś zajął się swoją robotą, do tego porządną, bo ostatnio nawet Ci się fotek wklejać nie chce w wielu przypadkach, tylko wrzucasz linka, to byś nie miał 2 postów pod rząd. Ale nie, musisz zjechać kogoś, kto również chce się zajmować tym co Ty...
EOT, zajmijcie się informacjami nt. modeli, a nie dogryzaniem sobie. Nie jesteście niezastąpieni i miejcie to na uwadze

Nie, 15.07.2007, 16:59
Awatar użytkownika

jakbyĹ› zajÄ…Ĺ‚ siÄ™ swojÄ… robotÄ…,

a co nie zajmuje siÄ™,co robiÄ™ coĹ› innego??

Seth napisał(a):
do tego porzÄ…dnÄ…,

porządną??Co masz na myśli mówiąc porządną??... :?
Seth napisał(a):
bo ostatnio nawet Ci się fotek wklejać nie chce w wielu przypadkach

jeśli chodzi ci o temat o Impali SS,to zapisz wszystkie zdjęcia na dysk,a potem wrzucaj na jakiś serwer...43 zdjecia...

Seth napisał(a):
to byś nie miał 2 postów pod rząd

tu ciÄ™ w ogĂłle nie rozumiem :|

Seth napisał(a):
Ale nie, musisz zjechać kogoś, kto również chce się zajmować tym co Ty...

nikt mu nie zabrania się zajmować tym co ja,ale też niech robi to porządnie,staranie,niech podaje źródło fotek,niech wkleja regulaminowe fotki,niech ich nie powtarza i niech nie kopiuje całego tekstu słowo w słowo od kogoś innego.Mógłby by go trochę zmienić,wtedy by nie było problemu...Nie było by problemu,gdyby chociaż powiedział ze to tekst tego i tego...

Seth napisał(a):
zajmijcie siÄ™ informacjami nt. modeli

a co,ja oczywiście się obijam i się nie zajmuje tłumaczeniem informacji itp.Nie wyszukuje stosownych zdjęć,informacji...
Seth napisał(a):
Nie jesteście niezastąpieni i miejcie to na uwadze

I tu bym polemizował...

Nie, 15.07.2007, 17:06
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
a co nie zajmuje siÄ™,co robiÄ™ coĹ› innego??

VW_Marcin napisał(a):
tu ciÄ™ w ogĂłle nie rozumiem

bo pokasowałem te posty. Po prostu masaji zwrócił Ci uwagę za podwójny post. Ty mu odpowiedziałeś. A dlaczego miałeś post pod postem? Bo jeden był merytoryczny, a ten wyżej był czystym bezensownym pojazdem po masaji'm - dlatego napisałem, że jakbyś się zamiast opieprzaniem innych, zajął robotą, to by go nie było
VW_Marcin napisał(a):
jeśli chodzi ci o temat o Impali SS,to zapisz wszystkie zdjęcia na dysk,a potem wrzucaj na jakiś serwer...43 zdjecia...

I o interceptorze i jeszcze parę takich widziałem, tak mi się zdaje. Poza tym. 43 zdjęcia - i co z tego. Kiedyś Ci się chciało, a teraz wrzucasz same linki - lecisz na ilość i na jakość - np. w temacie o BMW 1er - po co mała fotka z komórki, o jakości zerowej, kiedy są już komplety tapet? Bez sensu zupełnie taki post - nic nie wnosi, dłużej się ładuje, i tylko Tobie nabija licznik
Cytuj:
a co,ja oczywiście się obijam i się nie zajmuje tłumaczeniem informacji itp.Nie wyszukuje stosownych zdjęć,informacji...

Się nie unoś, bo odlecisz. Chodziło mi, żebyście zamiast się obrzucać błotem, wrócili do roboty
Cytuj:
I tu bym polemizował...

Polemizować możesz, ale taka jest prawda, wylecisz Ty, przyjdą inni. Szakal, Osiek, masaji, - sporo jest osób które coś grzebią. A Ty z tego powodu, że najwięcej tego dajesz (już pomijam, czy z sensem, czy bez sensu) nie jesteś jakoś wyżej postawiony, czy uprzywilejowany

Nie, 15.07.2007, 17:25
Awatar użytkownika

I o interceptorze i jeszcze parę takich widziałem, tak mi się zdaje

oo...to proszę,wrzuć sobie zdjęcia z AutoBlog,które ładują się ch*j wie po ile,a potem wrzucaj te fotki na Fotosika i tak dalej...
Seth napisał(a):
SiÄ™ nie unoĹ›, bo odlecisz

Serio,no nie gadaj... :|

Seth napisał(a):
Szakal, Osiek, masaji,

z tych,jedynie to tylko masaji by wrzucał,o Szakal nie a Osiek też nizbyt dużo...
Tylko ciekawe czy będą tak to starannie robili,tłumaczyli newsy,nowości,wyszukiwali nowości,spyshoty i tak dalej...Wiesz,nie chcę się tu wywyższać,ale to też dzięki mnie(nie mówię,że to tylko moja zasługa) zaistniało na międzynarodowej arenie,gdzie niektóre serwisy nadal korzystają z ss,jako portalu który jeden z najlepszych i najszybszych daje newsy zdjęcia itp(sprawa fotek Bravo...).Gdzie uważa się ów forum za bardzo dobre,a renoma wciąż rośnie...

Dobra,odsunę się od wrzucania wszelakiej maści newsów,zdjęć i spyshotów.Zobaczymy,jak naprawdę to wszystko będzie wyglądało...

Nie, 15.07.2007, 17:38
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Nie drapcie siÄ™ dziewczyny :mryellow: :twisted:

Nie, 15.07.2007, 17:42
Awatar użytkownika

Na forum jest taka funkcja jak "ZMIEN" uzywana do Edycji postow , aby dopisac cos nowego, zamiast pisac nast. post pod swoim.
Zauwaz, ze na calym forum Tylko ty jej nie uzywaz i stad masz i bedziesz mial problemy.
Dopoki nie zrozumiesz tego co napisal Seth i mowi ci wiele osob to beda zdarzac sie takie sytuacje.

Nie, 15.07.2007, 17:46
Awatar użytkownika

Na forum jest taka funkcja jak "ZMIEN" uzywana do Edycji postow

:shock: :shock:
NaprawdÄ™....

Gdybym używał tej opcji,i robił tak jak mówisz,to po prostu nikt by nie wiedział że dałem coś nowego do tematu,że coś dorzuciłem.A tak,żeby wszyscy wiedzieli i widzieli,trzeba dawać to jako nowy post...

P.S.Tak na marginesie powiem,że się nie dziwie Kullesowi czemu odszedł z forum...
masaji napisał(a):
Zauwaz, ze na calym forum Tylko ty jej nie uzywaz i stad masz i bedziesz mial problemy.
Dopoki nie zrozumiesz tego co napisal Seth i mowi ci wiele osob to beda zdarzac sie takie sytuacje.

no tak,jesteś krótko,a już wiem że tylko ja jeden na CAŁYM,CALUTKIM forum,oczywiście...
Wiesz co,jak na razie,to tylko Seth to mi powiedział...

Nie, 15.07.2007, 17:49
Moderator
Awatar użytkownika

Zauważ masaji, że gdyby Kociak edytował by jeden post i dodał tam nowe fotki po kilku godzinach/dniach/tygodniach (niepotrzebne skreślić) nikt by o tym nie wiedział bo jakby nie patrzeć nie napisał nowego postu więc nie ma czego wyświetlać ;)

EDIT:
Widzę, że Kociak napisał to przede mną ;) Nie rozumiem po co ta cała "wojna" wystarczy, że wszyscy będą się stosować do regulaminu, nie będą zapominać szczególnie o rozmiarze fotek, źródle, nie pisaniu postu pod postem kilka minut później bo jeśli ktoś piszę post pod postem po kilku godzinach albo dniach to nie rozumiem dlaczego ktoś zaczyna się czepiać :roll: Panowie relax i najlepiej jak pójdziecie korzystać z iście wakacyjnej pogody ;)

Nie, 15.07.2007, 17:52
Awatar użytkownika

vroom

Pon, 16.07.2007, 10:45
Awatar użytkownika

autointernationaal

Pon, 16.07.2007, 17:15
Awatar użytkownika

Image Image
autointernationaal

:?: :shock: :/

Pon, 16.07.2007, 17:21
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zewsząd
Samochód: Opel Astra 1,6

Pon, 16.07.2007, 17:41
Moderator
Awatar użytkownika

Wizje pociskają :shock: Chciałbym żeby wyglądał identycznie jak na nich :mryellow:

Pon, 16.07.2007, 19:48
Awatar użytkownika

Choc ja bym kupil, ale jako 3 auto :mryellow:

Mecze na żywo

Pon, 16.07.2007, 19:55
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 322 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Następna