|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 23:41
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Fiat 500 / Gardiniera / 500 Cabrio
| Autor |
Wiadomość |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
a ja wyczytałem że ma być od 33 tyś. (ale za to bez żadnych małych felg, czarnych zderzaków i innych badziewi charakterystycznych dla tanich autek seg. A). Moim zdaniem 33 to za dużo, mam nadzieję że Fiat poważnie się zastanowi nad tą ceną. Najlepiej będzie jak będzie za 28 tyś, albo i mniej 
|
| Nie, 01.10.2006, 18:41 |
|
 |
|
Rules
|
Bardzo mi siÄ™ podoba, na prawde bardzo dobrze wyglÄ…da, ma swĂłj urok i styl, a to juĹĽ jest duĹĽa zaleta tego samochodu.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Nie, 01.10.2006, 18:52 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
|
| Wto, 03.10.2006, 22:06 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Fiat planuje zrobić wersję otwartą swojego najnowszego modelu(jeszcze w fazie testów) modelu 500.
Auto ma mieć miękki składany dach.Auto ma trafić do salonów w 2008 roku.
W planach jest teĹĽ wersja XXL.Jest to najprawdopodobniej To auto.
Narazie serwisy AX podaje tylko takie informacje,zapewne niedługo pojawią się też nowe.
źródło:AX
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 11.10.2006, 14:01 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
to autko podoba mnie sie coraz bardziej......mysle ze za jakiś czas zobacze prototypy w polsce bo mieszkam koło tychów... 
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Śro, 11.10.2006, 14:48 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Baaaaaardzo mi się podoba - niech robią jak najwięcej wersji 500! Czekam na Giardinierę  i na 500 Multipla 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 11.10.2006, 15:21 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
|
RR ltd Co. napisał(a): niech robiÄ… jak najwiÄ™cej wersji 500! Czekam na GiardinierÄ™ i na 500 Multipla
cabriolecik i kombi/xxl/mała furgonetka do przyjęcia, ale więcej wersji sobie nie wyobrażam. No i oczywiście jeszcze Abarth 
|
| Śro, 11.10.2006, 15:37 |
|
 |
|
GRZ3S
Samochód: Lancia Delta :)
|
kociak napisał(a): Fiat planuje zrobić wersjÄ™ otwartÄ… swojego najnowszego modelu(jeszcze w fazie testĂłw) modelu 500.  Auto ma mieć miÄ™kki skĹ‚adany dach.Auto ma trafić do salonĂłw w 2008 roku. W planach jest teĹĽ wersja XXL.Jest to najprawdopodobniej To auto. Narazie serwisy AX podaje tylko takie informacje,zapewne niedĹ‚ugo pojawiÄ… siÄ™ teĹĽ nowe. ĹşrĂłdĹ‚o:AX
Ta wersja XXL to wsolne dziecko PSA i Fiata czyli Citroën Jumpy, Peugeot Expert & Fiat Scudo
http://img306.imageshack.us/img306/6136/psafiatw5lr.jpg
|
| Śro, 11.10.2006, 15:52 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Chyba cię poj#$%&*.Wersja XXL ma bazować na 500 i ma być konkurentem dla mini kombi.
Auto na tym zdjęciu to jest Fiat/Citroen/Peugeot Scudo/Jumpy/Expert
To jest konkurent dla Fiata Dolbo jak juĹĽ jestesmy przy temacie fiata.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Czw, 25.01.2007, 8:08, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 11.10.2006, 15:55 |
|
 |
|
kret816
|
expert i partner to dwa rozne samochody.. expert jest wiekszy od partnera i jest wspólnym projektam psa i fiata..a partner wcale nie zastąpił experta 
|
| Śro, 11.10.2006, 17:06 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
A no masz rację.Myślałem że Peugeot zaprzestał już produkcji tego auta i że jegą następcą jest partner.Teraz wiem że scudo jest bardziej większe i przeznaczone to cięższych zadań niż partner. 
|
| Śro, 11.10.2006, 18:16 |
|
 |
|
igor86
|
Widze że stylistyka będzie jak w Boxerze.
Ciekawe jak im przy Partnerze sprzedaż tego czegoś idzie. bo ani to opłacalne (dośc drogie jest) ani duże. Mozliwe że konkurentem Experta z Renault jest przedłużane Kangoo
Z drugiej strony możliwe że auta dostawcze Peugeota liczone są na "wielkość europalety" czyli możliwe że w Expercie takie palety wchodzą dwie a w przypadku Partnera jest tylko jedna.
|
| Czw, 12.10.2006, 11:48 |
|
 |
|
kret816
|
igor86 napisał(a): Widze ĹĽe stylistyka bÄ™dzie jak w Boxerze.  Ciekawe jak im przy Partnerze sprzedaĹĽ tego czegoĹ› idzie. bo ani to opĹ‚acalne (doĹ›c drogie jest) ani duĹĽe. Mozliwe ĹĽe konkurentem Experta z Renault jest przedĹ‚uĹĽane Kangoo  Z drugiej strony moĹĽliwe ĹĽe auta dostawcze Peugeota liczone sÄ… na "wielkość europalety" czyli moĹĽliwe ĹĽe w Expercie takie palety wchodzÄ… dwie a w przypadku Partnera jest tylko jedna.
to jest temat o fiacie trepiuno a nie o jakiĹ› dostawczakach......nie schodĹşmy z tematu... 
|
| Czw, 12.10.2006, 14:59 |
|
 |
|
anakin89
|
Sorki ale jak dla mnie ten samochód jest żałosny!!!
|
| Pon, 16.10.2006, 11:42 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Wzija juz najbliższa prawdzie.Widać na niej nowe logo fiata.
Oraz fotka/wizja wnętrza.Też najbliższa prawdzie.
źródło:autoscoops
|
| Pią, 27.10.2006, 7:11 |
|
 |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
No no  Takie wnterze to by mnie usatysfakcjonowalo w tym aucie. Bo juz sie balem ze wrzuca troche przerobiony kokpit Pandy ktory do tego auta nie bardzo pasuje.
|
| Pią, 27.10.2006, 10:49 |
|
 |
|
igor86
|
Co do wnętrza to może dawniej wystarczył jeden "daszek z zegarem" Obecnie wydaje mi się że jest to za małe by pomieścić wszelkie kontrolki wraz z obrotomierzem (no chyba że w tym modelu obrotomierz nie będzie dostępny).
Poprostu jeden zegar mnie się nie podoba mimo że Fiat bardzo sie stara odnieśc większośc wyglądu starej 500 do nowej to mogli by zegary zrobić normalne 
|
| Pią, 27.10.2006, 16:30 |
|
 |
|
Paralityk
|
Poprostu fantastyczne auto, Fiat znowu wraca na pole walki, Panda, Croma, GP, Linea no i od dawna wyczekiwane tutaj opisywany Fiacik 500 
|
| Czw, 02.11.2006, 8:29 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Paralityk napisał(a): znowu wraca na pole walki, Panda, Croma, GP, Linea
Akurat Cromy nie wpisywałbym w to grono
Deska rozdzielcza na pierwszy rzut oka odrzuca kremowym kolorem, ale jak pomyślę, że w pierwowzorze jest podobna, to mogę się z tym pogodzić.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 02.11.2006, 10:16 |
|
 |
|
Wiesiek Grzybiaż
|
Bardzo fajne autko, zobaczymy czy znajdzie wiecej nabywcow od fiata 126p 
_________________ Porsche Carrera 911, szybko zabija owady...
|
| Czw, 02.11.2006, 12:09 |
|
|