Zdjęcia szpiegowskie i wizje modeli przedprodukcyjnych
Nie, 10.02.2008, 19:35
Nie moge znaleść tematu bo wydaje mi się że już był. Auto mniejsze niż Corsa konkurent dla małych autek PSA i innych.

kuules via autozeitung
Ostatnio edytowany przez
kuules, Nie, 10.02.2008, 22:30, edytowano w sumie 1 raz
Nie, 10.02.2008, 20:22
Fajnie, że dodajesz adres forum do zdjęć

Niech idzie w świat
A sam Opel bardzo przypomina koncept Chevroleta Beat, które zresztą ma chyba wejść do produkcji, więc pewnie byłyby podobne...
Nie, 10.02.2008, 20:25
wcale nie fajnie, już chyba pisałem, że fotki należą do gazety, i gazeta może się przyczepić o to.
VW_Marcin dostał już za to ostrzeżenie. To nie są fotki należące do serwisu, i proszę nie szafować watermarkiem serwisu na nie swoich fotkach.
Nie, 10.02.2008, 21:13
a sam Opel wygląda paskudne, niby mały lekki wozik, a przez ten przód wygląda na ciężkiego i ospałego. Brzydki, klockowaty, beznadziejny przód. Na NIE
Nie, 10.02.2008, 22:20
Jak dla mnie to ta wizja troche na Citroenie C2 robiona chyba, moze nawet bardziej niĹĽ troche, tylko przĂłd zmieniony. Ale fakt faktem chyba zbyt muskularny jak na miejski wozik.
Nie, 10.02.2008, 22:21
Seth napisał(a):wcale nie fajnie, juĹĽ chyba pisaĹ‚em, ĹĽe fotki naleĹĽÄ… do gazety, i gazeta moĹĽe siÄ™ przyczepić o to.
VW_Marcin dostał już za to ostrzeżenie. To nie są fotki należące do serwisu, i proszę nie szafować watermarkiem serwisu na nie swoich fotkach.
Gdybym nie podał źródła i napisał (C)samochodyswiata.pl to był by problem. Podałem z której gazety pochodzi zdjęcie a adres strony umieściłem jako reklamę. To dość częsta praktyka różnych serwisów. Należy jednak pamiętać o podaniu prawdziwego źródła. VW_Marcin umieszczał napisy na fotkach nie podając źródła i wtedy zachodzi podejrzenie ze chcemy sobie przypisać prawa do zdjęcia.
Nie, 10.02.2008, 22:26
ta, ale jak fotka trafi gdzie indziej, to nie będzie już źródła, tylko watermark ss.pl
Odgórnym zarządzeniem jest, że takim watermarkiem oznaczamy wyłącznie fotki/wizje naszego autorstwa
Nie, 10.02.2008, 22:31
Seth napisał(a):ta, ale jak fotka trafi gdzie indziej, to nie bÄ™dzie juĹĽ ĹşrĂłdĹ‚a, tylko watermark ss.pl
Odgórnym zarządzeniem jest, że takim watermarkiem oznaczamy wyłącznie fotki/wizje naszego autorstwa
Już poprawiłem wszystkie trzy.
Pon, 11.02.2008, 9:10
jak kazdy nowy opel dosc ciekawie wyglÄ…da
Pon, 11.02.2008, 13:22
kuules napisał(a): konkurent dla maĹ‚ych autek PSA i innych.
I niczym na ich tle się niewyróżniający ... Kolejny puzzel w homogenicznej układance ...
Pon, 11.02.2008, 16:10
bardzo ładnie wyglada ta wizja zrobiona na Chevrolecie Beat tylko że szkoda że raczej nie z tego nie będzie GM zapowiedzialo że nie będzie modelu mniejszego od Agili
Czw, 04.09.2008, 20:48
I znĂłw kurdupel

:D:D Kurde co sie zaczyna robic, Ford mniejsze auto od KA, Opel mniejsze auto od Corsy, hehe możę być ciekawie.
Pią, 05.09.2008, 14:05
A to właściwie jest nowa wersja Agili a nie jakiś nowy model jak dla mnie.
Wto, 09.09.2008, 11:35
Bezsensu. Opel oferuje już Agilę, a wątpię aby przy problemach finansowych GM opłacałoby im się wdrażać do produkcji kolejny mały model. Szansę ma jedynie budżetowy samochód segmentu A , B+ i tego bym oczekiwał w najbliższych latach. Myslę, że jednak spod znaku Opla nic takiego się szybko nie pojawi.
Wto, 16.09.2008, 22:34
WyglÄ…da na bliĹşniaka 500-tki

Co do nazwy - to moĹĽe (z cyklu wskrzeszania legend) Laubfrosch (zielona ĹĽabka)
Śro, 06.05.2009, 14:04
No naprawde wygląda naprawde zachęcająco i ciekawie, czekamy na wiecej zdjęc