Zdjęcia szpiegowskie i wizje modeli przedprodukcyjnych
Sob, 12.01.2008, 11:15
Takie coś to w ufo`kach powinno być...od tego jest tamten temat...
Sob, 12.01.2008, 11:24
VW_Marcin napisał(a):Takie coĹ› to w ufo`kach powinno być...od tego jest tamten temat...
Nie rozumiem wg ciebie wszystkie muły powinny być w dziale UFO ? Przecież nigdy nie ma informacji czego mułem jest dane auto. Nie ma oficjalnych informacji tylko domysły fotografów i innych.
W ufo powinny być spyshoty o których nie wiadomo nawet co to za marka i nie ma żadnych informacji. Gdybyśmy szli twoim tokiem myślenie to 1/2 działy prototypy powinno być w temacie o ufokach.
Sob, 12.01.2008, 11:32
Ufo został stworzony do wrzucania spyshotów mułów "nie wiadomo" czego itp...na spyshotach od Ciebie jest właśnie muł z nadwoziem A6,lecz nie wiadomo co yo ma być za auto..dlatego temat ufoki został stworzony specjalnie po to...
Sob, 12.01.2008, 11:37
Wiecie co panowie, powoli wasze kłótnie zaczynają przypominać kłótnie z masajem, może przystopujecie troszeczkę ?
Sob, 12.01.2008, 11:38
Kobi my się nie kłócimy,tylko uświadamiamy sobie tylko pewne kwestie...
Sob, 12.01.2008, 11:40
Kobi napisał(a):Wiecie co panowie, powoli wasze kłótnie zaczynajÄ… przypominać kłótnie z masajem, moĹĽe przystopujecie troszeczkÄ™ ? :roll:
My sie nie kłócimy jak napisał marcin, wyjaśniamy pewne kwestie. Czyli prowadzimy rzeczową dyskusję. :mryellow:
Sob, 12.01.2008, 11:42
Tyle, że powoli to wy "wyjaśniacie" sobie różne kwestie w "każdym" temacie w prototypach, który się pojawia
Umówmy się, że temat zostaje tu gdzie jest. Wiadomo co to za marka, jednak nie wiadomo co to za model, są spekulacje, a z biegiem czasu jak pojawi się więcej informacji zmieni się najwyżej nazwę tematu, no problem
Sob, 12.01.2008, 11:47
Kobi napisał(a):Tyle, ĹĽe powoli to wy "wyjaĹ›niacie" sobie różne kwestie w "kaĹĽdym" temacie w prototypach, ktĂłry siÄ™ pojawia ;)
Umówmy się, że temat zostaje tu gdzie jest. Wiadomo co to za marka, jednak nie wiadomo co to za model, są spekulacje, a z biegiem czasu jak pojawi się więcej informacji zmieni się najwyżej nazwę tematu, no problem ;)
No nie przesadzaj nie w każdym. Ja troszkę jestem juz mniej "agresywny i czepialski" Odpuszczam czasem sobie jak wiem zę nie ma sensu. Zestarzałem sie chyba troche :mryellow: . Zawsze lepsza rzeczowa dyskusja niż lanie wody jak to sie widzi na forum. Obydwaj mamy trochę wiedzy na temat więc warto się wypowiedzieć. Zawsze to prowadzi do jakiś ciekawych i pomocnych wniosków.
Sob, 12.01.2008, 12:00
Wg mnie też powinien być w UFO-kach, a skoro ma to być konkurent X6 to będzie to najwyraźniej model Q6, o którym jest już temat.
Śro, 16.01.2008, 17:09
Niemieckie czasopisma i źródła podają, iż jest to Audi A5 Sportback...