Zdjęcia szpiegowskie i wizje modeli przedprodukcyjnych
Nie, 30.12.2007, 15:58
Troszkę jako ciekawostka. Na poprzednim salonie genewskim fiat zapowiedział stworzenie nowego taniego auta. Miał by on zastąpić model Palio i bardzo możliwe że wrócono by do starej nazwy uno. Nazwa ta bardzo dobrze się kojarzy i auto o tej nazwie osiągneło spory sukces. Poniżej wizja która pewnie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Nie, 30.12.2007, 16:09
Ten model jest zawarty w temacie o "GP Brasil/ B-Compact"
Nie, 30.12.2007, 17:58
Wygląda zawaliście. Fiat jest na fali i widać to po wypuszczonych w tym roku nowych modelach
Nie, 30.12.2007, 18:31
Milutki taki
Fiat jest na fali i widać to po wypuszczonych w tym roku nowych modelach
dokładnie tak .
A nie słyszałeś może czy ma powstać nowa wersja fiata 126
Nie, 30.12.2007, 19:00
Ja nie słyszałem
Nie, 30.12.2007, 19:04
Ale on będzie dostępony w Europie? Jeśli tak, to zapowiada się ciekawa alternatywa dla Dacii Sandero, czy jak jej tam
Nie, 30.12.2007, 19:21
eco1991 napisał(a):Ale on bÄ™dzie dostÄ™pony w Europie? JeĹ›li tak, to zapowiada siÄ™ ciekawa alternatywa dla Dacii Sandero, czy jak jej tam

Tak będzie robiony w Europie

i będzie to następca Punto a jego konkurentami będą np Yaris lub Mazda 2

Myślę też że należałoby przenieść tu wszystkie posty dotyczące tego auta z tematu o B-compact

ktĂłry bezsensownie dzieli temat z GP na BrazyliÄ™
Nie, 30.12.2007, 20:11
marcello napisał(a):wszystkie posty dotyczÄ…ce tego auta z tematu o B-compact
Taaa, tylko weĹş teraz znajdĹş ten temat
Nie, 30.12.2007, 21:54
a mi sie ta wizja nie podoba...z przodu to wyglÄ…da jak citroen
Nie, 30.12.2007, 22:47
Osiek napisał(a):marcello napisał(a):wszystkie posty dotyczÄ…ce tego auta z tematu o B-compact
Taaa, tylko weĹş teraz znajdĹş ten temat

Dla chcÄ…cego nic trudnego
http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic.php?f=2&t=17162&st=0&sk=t&sd=a&hilit=Fiat+b+compact&start=60
Pon, 31.12.2007, 2:02
marcello napisał(a):Dla chcÄ…cego nic trudnego
No to do roboty:
VW_Marcin napisał(a):MaĹ‚y rozgrabiasz mamy w temacie...
Oficjalny rysunek Fiata B-Compact
autoweek
PiasQ napisał(a):Ciekawy ... ale ten znaczek z przodu go caĹ‚kowicie psuje

Le Cobusier napisał(a):to coĹ› przypomina punto
marcello napisał(a):A nie lepiej wydzielić nowy temat dla auta

tutaj byle wersje maja osobny temat a całkowicie inne auta są w jednym .....

paranoja
Alfisti4ever napisał(a):marcello napisał(a):A nie lepiej wydzielić nowy temat dla auta Rolling Eyes
Tez tak uwazam

Rysunek calkiem ciekawy

marcello napisał(a):MyĹ›lÄ™ ĹĽe naleĹĽy zamknÄ…c ten temat i te ostatnie rysunki przenieść do nowego tematu
VW_Marcin napisał(a):Wizja

Alfisti4ever napisał(a):Calkiem ciekawa wizja

Tylko ten przod troche nie bardzo z tym znaczkiem jakos tak dziwnie

marcello napisał(a):
sory ale czy ktoś w koncu na genialny w swej prostocie pomysł aby wydzielić temat o nowym Uno

rafael4818 napisał(a):ostatnia wizja jak jakiĹ› citroen a przed ostatnia jak alfa

eco1991 napisał(a):A mi przypomina nowÄ… cytrynkÄ™ c3. Nioe jest przypadek zrobiony na bazie c3??
marcello napisał(a):genialny w swej prostocie pomysĹ‚
A ja bym powiedział, że przekombinowany

------------------
marcello napisał(a):czy ktoĹ› w koncu na genialny w swej prostocie pomysĹ‚ aby wydzielić temat o nowym Uno
Nieświadomie Kuules do tego się przyczynił.
Marcello, nawet dawałeś tą wizję już wcześniej

(Mam nadzieję, że dobrze zrobiłem

)
Pon, 31.12.2007, 9:54
Mam nadzieję, że dobrze zrobiłem

Jasne
Osiek wreszcie ktoś zrobił z tym porządek a tamten temat proszę aby jakiś mod przynajmniej zamknął
Pon, 31.12.2007, 13:38
i będzie to następca Punto
Chodzi ci o Punto 2 czy Grande Punto ?
Pon, 31.12.2007, 14:56
To pomarańczowe Uno podoba mi sie bardziej niż Grande Punto :d jak bedzie choć w połowie taki to mi sie będzie podobać

ciekawe jak wymiarowo będzie.
Pon, 31.12.2007, 16:07
TrochÄ™ info:
Wszystko wskazuje na to, że zupełnie nowy model Fiata będzie się nazywał Uno, zupełnie tak, jak dawne, popularne Uno, które nawet do dziś jest oferowany w Brazylii. Nazwa nie jest jeszcze potwierdzona, na razie samochód występuje pod tajemniczym symbolem B-Compact.
Nowym modelem Fiat chce wypełnić lukę pomiędzy Pandą, a Grande Punto. W pewnym sensie zastąpi on miejsce Punto II generacji po faceliftingu.
W 2009 roku pojawi się pierwsza wersja - prawdopodobnie trzydrzwiowy hatchback. Rok później dołączy druga wersja nadwoziowa, mówi się, że będzie to małe kombi.
Atutem nowego Fiata ma być stosunkowo niska cena.
Osiek
Pon, 24.03.2008, 13:42
Podoba mi siÄ™

Mój tata miał Fiata Uno - rocznik '96 bodajże. Po dwóch latach sprzedany, ale zostały po nim miłe wspomnienia

Jeśli sprawy techniczne będą wyglądały, tak jak wygląda z zewnątrz, szykuje się hit.
Pon, 24.03.2008, 19:04
JAk już ktoś pisał, Fiat jest na fali i miał racje. Dużo aut wyszło od włochów i to ładnych aut. Słychać że wyjdze nowe Uno które naprawde z tych wizjii mi sie podoba. Długo by można wymieniać ładne aut od Fiata. Mnie osobiście nie podobają mi sie dwa autak Fiat jest to Grane Punto oraz nowy 500. Tylko mi nie piszcie ze jak może Ci sie nie podobać, ponieważ kazdy ma swoje zdanie, i je uszanujscie.
Wto, 25.03.2008, 2:00
Kruszon, nowe Fiaty są bardzo ładne, osobiście podobają mi się Linea, Bravo i Grande Punto, ale 500 nie przypadł mi do gustu, niestety.
Pozdro
Wto, 25.03.2008, 12:11
AddMaster napisał(a):Kruszon, nowe Fiaty sÄ… bardzo Ĺ‚adne, osobiĹ›cie podobajÄ… mi siÄ™ Linea, Bravo i Grande Punto, ale 500 nie przypadĹ‚ mi do gustu, niestety.
Pozdro
Gdy by nie to Grande Punto w pełni bym sie z tobą zgodził

. Za Fiata Grande Punto dał bym mini jeepa Sedici, który naprawde jest ładny. Natomiast do tych które Ci sie nie podobają dołożył bym do Fiata 55 rówienież Fiata Grande Punto. Pozdro
Sob, 29.03.2008, 18:26
Ja myślę że ten samochód będzie poniżej GPunto(czyli produkowany na ten sam rynek równolegle z nim) i będzie konkurentem mniejszych aut klasy B (3,7 do 3,8m) czyli tak jak C2 w citroenie pomiędzy c1 a c3