Switch to full style
Zdjęcia szpiegowskie i wizje modeli przedprodukcyjnych
{ TOPIC_LOCKED_SHORT }

2006 Opel Antara (Frontera II)

Wto, 22.06.2004, 23:07

Image Image Image

A z tego chcą ją zrobić:
Image

(c): autobild.de

Wto, 22.06.2004, 23:32

Dość moco przypomina amerykańskie SUVy. Taki sobie.

Wto, 22.06.2004, 23:35

Mi też nie za bardzo podchodzi, szczególnie że silniki maja być słabe (do 200KM).

Śro, 23.06.2004, 4:16

Nie opowiadajcie, ładna jest. Może z tyłu zalatuje trochę Cayenne (te światła :?), ale z przodu to ładnie przestylizowana Astra III z własnym charakterem :).

Śro, 23.06.2004, 5:59

W sumie jest ładny, ale na pewno dużo bardziej by mi się podobał, gdyby nie fakt że jest to przestylizowany amerykaniec... Po prostu... spodziewałem się czegoś nowego a tu mi tylko jedzie starą GM-owską produkcją. Nie powiem więc że jest brzydki, bo nie jest, ale denerwuje mnie że GM (tak jak VW) niszczy swoje marki-dzieci...!! :((( Najbardziej mi żal Saaba, ale i Opel mógłby opracować samodzielnie terenówkę dla europejczyków...

t.m.

Śro, 23.06.2004, 9:09

Znowu będzie dupna jakość wykończenia :evil: . Zgadzam się z Tomaszem, że mogliby dla Euro wymyslić jakiś nowy samochód od podstaw.

Śro, 23.06.2004, 9:17

Tomasz napisał(a):Nie powiem wiÄ™c ĹĽe jest brzydki, bo nie jest, ale denerwuje mnie ĹĽe GM (tak jak VW) niszczy swoje marki-dzieci...!! :((( Najbardziej mi ĹĽal Saaba, ale i Opel mĂłgĹ‚by opracować samodzielnie terenĂłwkÄ™ dla europejczykĂłw...

Święte słowa!!! Ja też rwę włosy nad Saabem i Volvo (to ostatnie akurat "paskudzi" Ford).

Śro, 23.06.2004, 10:01

Chłodnica śmierdzi amarykanskim wpływem, a poza tym nie ma tragedi, tylko teraz wszedzie te tylnie swiatla beda wpychac? :?

Śro, 23.06.2004, 10:59

markus napisał(a):
Tomasz napisał(a):Ja teĹĽ rwÄ™ wĹ‚osy nad Saabem i Volvo (to ostatnie akurat "paskudzi" Ford).

Podobno Renault przymierza siÄ™ do kupna Saaba a PSA do kupna Volvo... czy naodwrĂłt?

A Frontera jakaś taka ociężała. Poprzednia miała taki dynamiczny wygląd.

Śro, 23.06.2004, 11:05

Guerrillero napisał(a):Podobno Renault przymierza siÄ™ do kupna Saaba a PSA do kupna Volvo... czy naodwrĂłt?

Napewno na zdrowie wyszło by to szwedzkim firmom.

Śro, 23.06.2004, 11:28

Jak żabojady kupią Volvo i Saaba to obkładam sie dynamitem i wysadzam ambasadę francuską w powietrze! NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nie pisz Jacub, że wyjdzie to Szwedom na dobre, bo Francuzi sp....... te marki do końca.

Śro, 23.06.2004, 11:51

Heh, markus, widzÄ™ ĹĽe Ty jednak lubisz Opla? :)))))))))))))))))))))))))))))) hahaha...

t.m.

Śro, 23.06.2004, 12:34

Ooo druga generacja frontery :D nie jest to auto brzydkie ładne jest daje mu małego + :wink:

Śro, 23.06.2004, 12:57

Poprzednia wersja była zejefajna, ale ta mi jakos nie podoba się aż tak mocno jak tamta, ale też fajna.

Śro, 23.06.2004, 13:37

Tomasz napisał(a):Heh, markus, widzÄ™ ĹĽe Ty jednak lubisz Opla? :)))))))))))))))))))))))))))))) hahaha...

Pozory mylą ale z dwojga złego wolałbym amerykańskich szwabów niż żabojadów. Pewnie dokleiliby takie gówno do Saaba jak w Megance i pialiby z zachwytu nad "nową, ekstrawgancką linią". F*** off!!! :evil:

Śro, 23.06.2004, 14:49

Dobra dobra... ;)

PS. A co z Fiatem? Podobno Opel i Fiat mięli wypuścić jedną wspólną terenówkę... dalej przy tym obstają?

t.m.

Śro, 23.06.2004, 14:59

markus chyba trochę przesadzasz, nie sądzisz ;) ? Renault nie jest typem imperatora. który narzuca swoją wolę (przykład to nowa Dacia, jedyny element ją łączący stylistycznie z Renault to atrapa w wersji, która będzie sprzedawana na niektórych rynkach pod marką...Renault (m.in. w Rosji), natomiast wersja sprzedawana pod marką Dacia niczym nie przypomina Renault z wyglądu, poza tym to świetnie zapowiadające się autko za jedyne 5000 Euro!!!! :D), zresztą tak jak Ford czy Opel. Najgorsze co mogłoby się zdarzyć to wejście KW do SAABa i Volvo, to byłby już KONIEC ŚWIATA!!!!!!!!!!!

Śro, 23.06.2004, 15:11

Tomasz napisał(a):Dobra dobra... ;)

PS. A co z Fiatem? Podobno Opel i Fiat mięli wypuścić jedną wspólną terenówkę... dalej przy tym obstają?

t.m.

Jak na razie cisza o tym. To miała być mała terenówka wielkości Suzuki Jimny. Miała się opierać na następcy Jimny. Ma to być wspólny projekt Opla, Fiata i Suzuki.

Śro, 23.06.2004, 16:00

markus napisał(a): Pewnie dokleiliby takie gĂłwno do Saaba jak w Megance i pialiby z zachwytu nad "nowÄ…, ekstrawganckÄ… liniÄ…". F*** off!!!

No gotuje się we mnie... od tej pory jesteśmy na wojennej ścieżce!

Koniec naszych romantycznych spotkan przy blasku księzyca!

Koniec wszytskiego!

ZDRAJCA!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Śro, 23.06.2004, 18:34

Ostrzegałem Cię markus, ale nie polsłuchałeś...teraz będziesz miał mały ArmageFddon...:lol: ;)
{ TOPIC_LOCKED_SHORT }