|
|
Obecny czas: Wto, 02.06.2026, 11:29
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
kilka autek z mojej kolekcji... ;-))
| Autor |
Wiadomość |
|
gino
|
 kilka autek z mojej kolekcji... ;-))
witam, w koncu jakas fajna stronka z prawdziwymi motomaniakami...przedstawie wam kilka moih autek...niektore z nich mogliscie gdzies juz widziec..np.WARSZAWKE PICK-UP w jakims teledysku, AUDI COUPE-S w AUTOMOBILISCIE itp....wrzucam kilka zdjec, bedzie o czym pogadac
jako 1szy..garbisik 08.67..czyli pierwszy m-c produkcji tego modelu..tzn .z pionowymi lampami i plaskimi zderzakami, ciekawostka jest skrzynia biegow...ma 3 normalnie wrzucane biegi..A NIE MA SPRZEGLA!!rozwiazanie znane juz w NSU-RO80 , CITROENIE DS I VW-K70
kolejne to CITROEN DS 1974..czyli jeden z ostatnich , gdyz produkcja zostala zakonczona w 1975 po...20latach!!
moj to wersja DS21 SUPER-5
I KOLEJNE AUTKO TO..WSPOMNIANA WCZESNIEJ WARSZAWKA...JEST TO JEDYNE MOJE AUTKO KTORE NA MAXA PRZEROBILEM...kiedys byl to 4drzwiowy SEDAN!! oryginalnego pick-up'a nigdy bym nie pocial..trafila mi sie rozbiita sedanka, w tragicznym stanie..i byly 2 opcje..albo zyletki albo..cos z niej zbudowac...no i wyszlo to..odoam ze motorek pochodzi z fordzika 2300 V-6...
te czarne prety na pace..to bagazniczek na rowery..;-d
aha...sorki za jakosc 2 ostatnich fotek..to sa skany z GT w ktorym byly fotki mojej wawy..
i kolejne autko..mysle ze gratka dla fanow autek USA..ktorych, widze ze tu nie brakuje...  )
fotki to skany ze zdjec zrobionych normalnym aparatem, zaraz po przywiezieniu autka na lawecie...czyli jeszcze przed remontem...aktualnie koncze remoncik, ale..nie mam tu zdjec ..jak skoncze, na pewno je pokaze..  ) ale, jak ktos jest z Wawy..zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji.
ten lysy to ja...ale nie grozny..zajmuje sie muzyczkÄ…..i autkami... 
_________________ stare autka, to moja pasja...
|
| Pon, 29.08.2005, 11:02 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
to ta Warszawka jest na reklamówce Rap Kanciapy na Vivie?! No musze przyznać, że bardzo ładnie zrobiona i felgi też midzio!
_________________ ExoticCars.pl
|
| Pon, 29.08.2005, 11:17 |
|
 |
|
gino
|
tak!!dokladnie!! WSZ i CALA EKIPA Z RAP KANCIAPY TO MOI ZIOMKOWIE..
zreszta WSZ i INEZ jezdza moja wawka w swoim teledysku....  )
|
| Pon, 29.08.2005, 11:24 |
|
 |
|
spider
|
noo niezłą masz kolekcje!
Szkoda, że nie jestem z wawy bo chętnie bym pooglądał te Twoje dzieła...
pracujesz w wytwĂłrni WJ?
|
| Pon, 29.08.2005, 11:25 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Wszytko ładnie pięknie , ale niech jakiś mod zrobi porządek ze zdjęciami ! plis  Bo tego oglądać się tak nie da 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 29.08.2005, 11:26 |
|
 |
|
Grześq
|
fakt, kolekcja jest niczego sobie i tylko pozazdrościć, ale przyznaję rację Kobiemu, że ciężko się ogląda 
_________________ o gustach się nie dyskutuje... i bardzo dobrze, bo ja czasami mam spaczony gust
|
| Pon, 29.08.2005, 11:32 |
|
 |
|
gino
|
HMM..U MNIE NORMALNIE WYSWIETLA..  NO MOZE OSTATNIE FOTY Z audi..kiepsko weszlo..dam tylko 2 zdjecia.. 
|
| Pon, 29.08.2005, 11:34 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
fakt, z fotkami moznaby coś zrobić...
Powiedz, w garbusie udało Ci siędostać takie opony, czy to białe nakładki?
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 29.08.2005, 11:35 |
|
 |
|
gino
|
biale podkladki...ATLAS..wkladane miedzy opone a felge..
|
| Pon, 29.08.2005, 11:36 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
o to części do tego audi pytałeś się ostatnio na innym forum... o ile pamiętam na capri.pl czy to tylko mnie się zdaje...
serwera nei zablokujesz... tylko układ i rozmiar nieco za duży
zdjęcia dawaj pod tekst i jedno pod drugim 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 29.08.2005, 11:39 |
|
 |
|
gino
|
gumowe...
dokladnie tak..brakuje mi kilku drobiazgow..szukam na wszystkich stronkach...na CAPRI.PL tez...gdyz...mam rowniez capri..mk1.2.8 wesrja USA...ALE SIE CHWALE...hehehe.... 
|
| Pon, 29.08.2005, 11:40 |
|
 |
|
spider
|
gino hehe już Cię lubie  a kolekcja załuguje na uznanie! Pewnie niezłą kase zainwestowałeś
|
| Pon, 29.08.2005, 12:12 |
|
 |
|
gino
|
pozatym, jak bys poczyal, to bys wiedzial ze sa to rowniez odpowiedzi na pytania...  a piszac to, znowu sobie , jak to nazwales''nabijam posty'' ..a o co chodzi z tym nabijaniem  ..bo nie bardzo rozumiem...heheh powaga..wyjasni mi to ktos
no fakt..kaski poszlo, ale..jeszcze wiecej wlasnej pracy...no nie wszystko robie sam, ale...znam smak smaru, pokrwawionych rak i zmeczenia....moze dlatego latwiej mi sie tym pochwalic...jakos nie szanuje ''kolekcjonerow'' co kupia ''gotowca'' na allegro..i ..uwazaja ise za alfe i omege..a zadasz im proste pytanko..i nic nie wiedza... ... 
|
| Pon, 29.08.2005, 12:14 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
spider napisał(a): jak masz wiÄ™cej fotek to zarzuć na to forum!
Tak , ale jeśli są w dużej rozdziałce to prosze abyś to robił przez http://www.imageshack.us 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 29.08.2005, 12:19 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
gino napisał(a): niedouczony jestem...
Ale samochody masz zajebiste ...  Warszawa Rulez ! 
|
| Pon, 29.08.2005, 12:46 |
|
 |
|
gino
|
dzieki... 
|
| Pon, 29.08.2005, 12:49 |
|
 |
|
spider
|
Garbus teĹĽ niczego sobie!!
|
| Pon, 29.08.2005, 12:52 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Piękna kolekcja. Szczególnie Citroen. A Ty Wilku nie denerwuj się tak. Człowiek jest nowy wię nie wypada go tak strofować.
_________________ HLVS!
|
| Pon, 29.08.2005, 14:17 |
|
 |
|
Porsche
|
ta DS'ka extra, audi tez fajne - masz moze jakies foty wnetrza?
| Pon, 29.08.2005, 18:04 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
mi najbardziej widzi sie VW  DS tez niczego sobie 
_________________ ^^
|
| Pon, 29.08.2005, 18:10 |
|
|