witam, w koncu jakas fajna stronka z prawdziwymi motomaniakami...przedstawie wam kilka moih autek...niektore z nich mogliscie gdzies juz widziec..np.WARSZAWKE PICK-UP w jakims teledysku, AUDI COUPE-S w AUTOMOBILISCIE itp....wrzucam kilka zdjec, bedzie o czym pogadac
jako 1szy..garbisik 08.67..czyli pierwszy m-c produkcji tego modelu..tzn .z pionowymi lampami i plaskimi zderzakami, ciekawostka jest skrzynia biegow...ma 3 normalnie wrzucane biegi..A NIE MA SPRZEGLA!!rozwiazanie znane juz w NSU-RO80 , CITROENIE DS I VW-K70
kolejne to CITROEN DS 1974..czyli jeden z ostatnich , gdyz produkcja zostala zakonczona w 1975 po...20latach!!
moj to wersja DS21 SUPER-5
I KOLEJNE AUTKO TO..WSPOMNIANA WCZESNIEJ WARSZAWKA...JEST TO JEDYNE MOJE AUTKO KTORE NA MAXA PRZEROBILEM...kiedys byl to 4drzwiowy SEDAN!! oryginalnego pick-up'a nigdy bym nie pocial..trafila mi sie rozbiita sedanka, w tragicznym stanie..i byly 2 opcje..albo zyletki albo..cos z niej zbudowac...no i wyszlo to..odoam ze motorek pochodzi z fordzika 2300 V-6...
te czarne prety na pace..to bagazniczek na rowery..;-d
aha...sorki za jakosc 2 ostatnich fotek..to sa skany z GT w ktorym byly fotki mojej wawy..
i kolejne autko..mysle ze gratka dla fanow autek USA..ktorych, widze ze tu nie brakuje...

)
fotki to skany ze zdjec zrobionych normalnym aparatem, zaraz po przywiezieniu autka na lawecie...czyli jeszcze przed remontem...aktualnie koncze remoncik, ale..nie mam tu zdjec ..jak skoncze, na pewno je pokaze..

) ale, jak ktos jest z Wawy..zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji.
ten lysy to ja...ale nie grozny..zajmuje sie muzyczkÄ…..i autkami...