|
 |
 |
|
Obecny czas: Wto, 07.10.2025, 0:12
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Qubczyk
|
 Bulitt
_________________ Pozdrawiam, Qubczyk
Member of RGM http://www.rgm.z.pl & AutoKącik.pl
|
Czw, 12.05.2005, 19:14 |
|
 |
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
obejrzalem kolejny raz..... znalazlem tylko jednego buga..... odpadly chargerowi kolpaki... po czym znow je mial... po czym znow mu odpadly tuz przed eksplozjÄ…  ale poza tym wypas scena...
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
Czw, 12.05.2005, 19:57 |
|
 |
Sonsiatt
|
A mi jak zwykle kurde przelecial przed nosem Bullit.Nigdy go chyba nie pobejrze w calosci...Pierniczona szkola... 
_________________ Whether your journeys take you across mountains, along busy motorways, through remote regions or to destinations several days away, these trucks will fulfil the toughest demands. (c) Scania
|
Czw, 12.05.2005, 20:02 |
|
 |
Ice
Moderator
|
Piękności, ot co :mrgreen: Szkoda, że foty takie lipne 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
Czw, 12.05.2005, 20:07 |
|
 |
Wilu
|
Mmmmm i jeszcze Steve McQiunn za kierownicÄ… ... miodzio film 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
Czw, 12.05.2005, 21:08 |
|
 |
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
film jest naprawde niezły, troche nudny ale wciągający a scena z poscigiem miodzio, prawdziwe pościgi a nie jakieś g*wniane komputerowe triki ala 2F2F
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
Czw, 12.05.2005, 21:45 |
|
 |
Guerrillero
|
A ja jeszcze nie miałem okazji obejrzeć tego arcydzieła. Podobno filmowy mustang nie miał oryginalnego silnika. Czy to prawda?
_________________ HLVS!
|
Pią, 13.05.2005, 7:50 |
|
 |
Qubczyk
|
Guerrillero napisał(a): Podobno filmowy mustang nie miaĹ‚ oryginalnego silnika. Czy to prawda? _________________
Nie słyszałem o tym, ale z chęcią bym się dowiedział coś na ten temat...
A więc forumowi szperacze - do dzieła... 
_________________ Pozdrawiam, Qubczyk
Member of RGM http://www.rgm.z.pl & AutoKącik.pl
|
Pią, 13.05.2005, 11:18 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|