|
|
Obecny czas: Pon, 04.05.2026, 0:14
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 12 posty(ów) ] |
|
Ocalić od zapomnienia ...
| Autor |
Wiadomość |
|
DeusZ
Samochód: YS3D i G21 M340i
|
 Ocalić od zapomnienia ...
Jakoś przypadkowo trafiłem na TĄ strone ... i musze przyznać , ze moje wzruszenie sięgło bardzo wysoko  bo zobaczyłem tan naprawde olbrzymie perełki naszej rodzine motoryzacji która niestety tak teraz ginie  ... zapraszam do oglądania & komentarzy ...
|
| Pon, 23.08.2004, 19:07 |
|
 |
|
emuribas
|
O polskiej motoryzacji należy jak najszybciej zapomnieć. Polska motoryzacja to tylko produkowanie na licencji przestarzałych, prymitywnych pojazdów w stylu 125 czy Warszawy, które nawet kiedy powstawały nie były nowoczesne, tym bardziej teraz nie mają żadnej wartości. A te wszystkie prototypy nigdy nie miały szans na seryjną produkcję, to była tylko forma treningu dla inżynierów. Bez oglądania się na wymogi seryjnej produkcji powstają różne cuda np. Polonez z hydropneumatycznym zawieszeniem. Równie dobrze każdy z nas mógłby sobie zbudować coś takiego w swoim garażu, ale to nie jest polska motoryzacja.
|
| Pon, 23.08.2004, 19:31 |
|
 |
|
Sonsiatt
|
Stronka swietna.Milo jest popatrzec.Ciekawe konstrukcje ,najbardziej mnie zainteresowala stylistyka i nazwy  .Fascynujace,koniec i kropka. 
|
| Pon, 23.08.2004, 19:47 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Sonsiatt napisał(a): Stronka swietna.Milo jest popatrzec.Ciekawe konstrukcje ,najbardziej mnie zainteresowala stylistyka i nazwy  .Fascynujace,koniec i kropka. 
Dokładnie 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Pon, 23.08.2004, 20:05 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Byłem kiedyś na tej stronie. Niektóre auta są żeby nie powiedzieć brzydkie to powiem dziwne  nazwy też całkiem śmieszne 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 23.08.2004, 20:13 |
|
 |
|
Wilu
|
el_payaco napisał(a): Sonsiatt napisał(a): Stronka swietna.Milo jest popatrzec.Ciekawe konstrukcje ,najbardziej mnie zainteresowala stylistyka i nazwy  .Fascynujace,koniec i kropka.  DokĹ‚adnie 
Zgadzam siÄ™ 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 23.08.2004, 20:13 |
|
 |
|
CoX
|
Ehhhhh co tu dużo gadać dzisiaj to są trupy, jak może być dobrze jeśli polityka wtrąca się do motoryzacji.. vide kontrakt FSO i DU. Najlepiej z tych krajów postkomunistycznych wyszła na swoje Skoda. Zobaczymy co Renault będzie w Dacii robił. Bo FSO to już chyba trup tak jak jego auta...
|
| Pon, 23.08.2004, 20:36 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ciekawe 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 23.08.2004, 21:30 |
|
 |
|
K0RN
|
niedocenione cudenka, ale jednak zyja w naszej pamiecu i coraz wiecej mlodych ludzi zakochuje sie w tych autach 
_________________ || http://www.roverki.pl ||
|| http://www.mg-rover.org ||
|| http://www.alfa156.net ||
"Tylko auta z duszą..."
|
| Pon, 23.08.2004, 22:21 |
|
 |
|
Furious
|
Część tych aut mogłaby podbić zagraniczne rynki w tamtych czasach
_________________ American Custom Cars Fan
|
| Pon, 23.08.2004, 22:34 |
|
 |
|
DeusZ
Samochód: YS3D i G21 M340i
|
Najdziwniejsze , że różne z tych aut , można czasem "spotkać" na ulic ... kiedyś widziałem 2 razy Poldasie Qpete , na Bazie w Husarze jest Poldak 2.0 (notabene przy każdym dodaniu gazu tak niemiłosiernie sie trzęsie , że można by go na hama za low-ride`ra uznać  ) , raz widziałem 125 cabrio 2 drzwiowe ... i to tyle - czy miały szanse na sukces poza granicami Polski  nie do końca bym tak sądził , bo mimo wszystko nie były to nowoczesne konstrukcje , ale gdyby weszły do pordukcji u nas , mogły by stać sie pewnym już wyborem dla ludzi i mysle , ze pozowliły by na wprowadzanie dalszych "udziwnień" (czytaj , nowych modeli  )
|
| Wto, 24.08.2004, 7:13 |
|
 |
|
arkadiusz tasior
|
a moim zdaniem stronka jest super ale własnie czemu nie można zapisać zdjęć ktore otwierają się w nowym oknie po kliknięciu na dane zdjecie (miniaturka zdjęcia) szkoda że autor nie pomyślal o tym aby dalo by radę zdjęcia zapisać.Pozdrawiam
p.s- według informacji od autora strony trzeba mieć zainstalowana przegladarkę interenetową OPERA ?? a co wy na to czy i uwas jest ten sam problem z zapisaniem na dysku twardym zdjeć pojazdów??
|
| Śro, 06.04.2005, 15:06 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 12 posty(ów) ] |
|