|
|
Obecny czas: Śro, 22.04.2026, 19:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Złomnik Corner
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 15.07.2012, 21:46 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Jak byłem małym łebeczkiem to tata taką miał  Nawet w tym samym kolorze tyle ze w wersji S .
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 16.07.2012, 7:07 |
|
 |
|
ciulek15
Samochód: Audi A4 bida edyszyn
|
Moja furmana sprzedana w sobotę  
|
| Pon, 16.07.2012, 22:47 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 18.07.2012, 22:13 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
ciulek15 napisał(a): Moja furmana sprzedana w sobotę to za ile grosików poszła?
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 18.07.2012, 22:19 |
|
 |
|
Michae
|
Mocowanie blachy w Mitsu nasuwa mi na myśl ruskie JDM-y, podobnie profesjonalnie 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Śro, 18.07.2012, 23:23 |
|
 |
|
ciulek15
Samochód: Audi A4 bida edyszyn
|
tylko 5 banknotów stuzłotowych  . ale nie była w stanie ruszyć z miejsca o własnych siłach i poszła na lawecie 
|
| Czw, 19.07.2012, 7:33 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
500 to mało? Za tyle można kupić jeżdżący samochód z przeglądem i ubezpieczeniem 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 19.07.2012, 7:43 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
IMO mało, bo na szrocie można więcej dostać 
|
| Czw, 19.07.2012, 10:11 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Nie wiem co to za szrot. Ja za Vectrę 200 zł dostałem, a i tak szczęśliwy byłem, że ktoś to wziął 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Czw, 19.07.2012, 10:55 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Espero - 800 zł.
|
| Czw, 19.07.2012, 13:58 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Chyba z dożywotnią prenumeratą Top Geara w bagażniku i nawozem pod rzeżuchę  Wy w tym Radomiu macie jakąś chińską matematykę 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Czw, 19.07.2012, 14:02 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Są dwa większe szroty, które skupują prawie wszystko jak leci. O ile jeden płaci nieco mniej, o tyle drugi daje niezłe stawki. Do tego nie ma dla nich znaczenia, czy autem się przyjedzie, czy mają po nie przyjechać z lawetą. A Esperanto jakie było każdy wie - parę części już odpadało do ewentualnej odsprzedaży 
|
| Czw, 19.07.2012, 14:05 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 19.07.2012, 14:15 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kumpel, który często w Chorwacji wypoczywał mówił, że na wybrzeżu to u nich bardzo dużo Maluchów. A zlot VAG'a miazga 
|
| Czw, 19.07.2012, 14:48 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Nie, 22.07.2012, 20:57 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Prarie miażdży  Prawie jak Aranos Liftback. Dziś byłem na giełdzie Słomczyn, wykwicie rozmaitych kwiatków, lecz niestety nie miałem zbytnio czasu bawić się w foty więc tylko wrzucam jeden okaz, pikny radomski. Jakoś currore sportivo na prestiż deklu - czuje podwojony prestiż, stąd mi tu podpasił. 
|
| Nie, 22.07.2012, 21:15 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Taki cudak  
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 22.07.2012, 21:40 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
W Kraku trochę tego nowego jeździ, na Małopolskę chyba jakieś zniżki są na Daihatsu i Isuzu  Pakiet chrom w tym egzemplarzu miazga 
|
| Nie, 22.07.2012, 21:47 |
|
 |
|
Michae
|
Jakiś czas temu w Sopocie takowe Daihatsu nawet na eLce jeździło 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Nie, 22.07.2012, 22:18 |
|
|