|
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 8:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
Miałem i Igo i Sygic, IMO Igo jest trochę lepsze 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Nie, 10.07.2011, 23:00 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
iGo IMO obecnie najlepsze na Andka. Jak już będziesz wgrywał - weź mapki TeleAtlasu, Navteq ma za dużo błędów.
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Nie, 10.07.2011, 23:06 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Dzięki za cenne informacje  Jak będzie fon to jeszcze pewnie podpytam o pełno pierdół, bo jestem na razie ciemny w androidzie 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 10.07.2011, 23:09 |
|
 |
|
PiasQ
|
Teraz pytanie ode mnie. Mojej mamie po kilku latach użytkowania padł Samsung SGH-X660. Teraz też chce telefon z klapką, nie musi mieć zbędnych bajerów, ale dobrze byłoby mieć jakiś mały wyświetlacz zewnętrzny. Jakieś propozycje? Cena ... rozsądna  .
|
| Pon, 11.07.2011, 10:11 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
IMO najlepiej to NokiÄ™ 6131
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Pon, 11.07.2011, 11:33 |
|
 |
|
PiasQ
|
Ale nowych chyba juĹĽ ni ma? 
|
| Pon, 11.07.2011, 11:59 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
W abonamencie chcesz kupić czy na kartę z allegro? W ofercie (abonament) pewnie są jeszcze nowe, na allegro nie widziałem, ale niektóre są w całkiem dobrym stanie
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Pon, 11.07.2011, 12:29 |
|
 |
|
PiasQ
|
Raczej allegro/ceneo. Właśnie dostałem cynk, że w grę wchodzi też slider.
|
| Pon, 11.07.2011, 12:42 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Szczerze mówiąc to z tego typu telefonów jest milion różnych opcji i każdy to jeden paździoch, więc jak używała Samsunga to niech po prostu teraz też weźmie jakiegoś prostego Samsunga, żeby się nie denerwować nowym interfacem, menu etc. Poza tym Samsung jako nieliczny jeszcze ciągle robi jakieś proste telefony z klapką. Slidera bym nie polecał, bo wszystkie modele z półki budżetowej nadal borykają się z taśmami od LCD, które co jakiś czas padają.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 11.07.2011, 14:55 |
|
 |
|
sebastianadam
Samochód: Hyundai Coupe
|
Ja bym polecił swój mode czyli SEw595. Taśma nie siadła a ma ponad 1,5 roku. Za 300 sie wyczai na allegro. Za trudny nie jest a jak nie to może Samsung GT-C3050. Koledzy wyprawiają z nim przeróżne rzeczy i się nie rozwala. I ciotka(50 lat) też ma i nie narzeka na niego, a wcześniej miała "cegłe" noki (czarno-biały wyświetlacz).
_________________ Zapraszam na Petrolheads Polska. Ciekawostki/Nowości/Relacje
|
| Wto, 12.07.2011, 18:15 |
|
 |
|
PiasQ
|
A wracając do klapkowców, miał ktoś może do czynienia z Nokią 7020?
|
| Wto, 12.07.2011, 19:58 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
7020 moja mama używa - zwykły fon. W tej półce cenowej każdy telefon z klapką to taki sam, wykonany z pudełka po tic takach paździoch. Naprawdę co wybierzesz to nie ma większej różnicy.
|
| Wto, 12.07.2011, 20:48 |
|
 |
|
PiasQ
|
Chodzi mi głównie o żywotność fonu, bo ostatnio u znajomych zauważam spadek formy Nokii  . Chętnie byśmy wzięli samsunga, gdyby nie to, że nie ma już nowych modeli z zewnętrznym wyświetlaczem (bardzo przydatna sprawa).
|
| Wto, 12.07.2011, 20:58 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
To są niskobudżetowe telefony, wszystkie mają 2 letnią gwarancję więc standardowo, nie wiem czym tu się przejmować 
|
| Wto, 12.07.2011, 21:05 |
|
 |
|
PiasQ
|
Szajsung przeżył 5 lat, jak nie więcej, jeśli się nie mylę  . Ale spoko  .
|
| Wto, 12.07.2011, 21:30 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
No ja wiem, mało który telefon tak naprawdę jak się go normalnie używa nagle po 2 latach nadaje się tylko na śmietnik. Co nie zmienia faktu, że w tej półce telefonów - brać to co się podoba i tyle. Tu naprawdę nie ma większej filozofii 
|
| Wto, 12.07.2011, 21:32 |
|
 |
|
Dżony
|
Znacie może jakiś program dzięki któremu można na Blackberry 8700 czytać e-booki?
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Wto, 12.07.2011, 22:16 |
|
 |
|
gibki8
|
Kolejny telefon chodzi mi po głowie. HTC Desire S, miał może ktoś z nim styczność 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pią, 22.07.2011, 0:06 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kolejny dobry smartphone. Ja bym wolał I9000 Samsunga (Galaxy S), bo jest tańszy w razie jakiś komplikacji i serwis jest bardziej ludzki. Pomijając to - dla mnie główne wady to gabaryt. Poza tym to typowy smartphone, które obecnie wychodzą i ciężko się do czegoś doczepić.
|
| Pią, 22.07.2011, 12:49 |
|
 |
|
gibki8
|
Gabaryty jak gabaryty Desire s jest mniejszy od zwykłego Desire i duzo mniejszy od Galaxy S bo ma ekran tylko 3,7 cała. W Galaxy S boli mnie plastikowa obudowa i brak diody led od powiadomień. Gdyby zmienili te dwie rzeczy to bym sie nawet nie zastanawiał i go brał. No i ten Pentile ale to ponoć da sie przeboleć 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pią, 22.07.2011, 13:16 |
|
|