|
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 8:47
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
A różni się on czymś poza tym LCD? Bo ceny są na poziomie Ace, więc nie wiem czy to taka super opcja 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 22.06.2011, 19:01 |
|
 |
|
gibki8
|
Więcej ramu lepszy procek i nowszy android. Ale od Ace jest słabszy 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Śro, 22.06.2011, 19:03 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
No właśnie, dlatego nie widzę zbytnio sensu płacić tylko za fakt, że to HTC ; )
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 22.06.2011, 19:04 |
|
 |
|
gibki8
|
Heheh w sumie mysślałem że cenowo będzie sie plasował własnie między jednym a drugim ale skoro kosztuje tylko co Szajsung to szkoda pchac kase w błoto  Ja sie zastanawiam nad LG P970. Miał ktoś może doczynienia z tym telefonem bo moje jedyne spotkanie z nim to była 10 minutowa zabawa w salonie 
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
|
| Śro, 22.06.2011, 19:08 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Też z LG miałem do czynienia tyle, że się nim parę min bawiłem. Generalnie jeszcze nie było modelu LG, który by przeczył temu, że ta marka to shit i ja bym omijał 
|
| Śro, 22.06.2011, 19:10 |
|
 |
|
hun
Samochód: Honda Civic
|
Dużo ludzi chwali ZTE Blade. A co do milestone'a to po tygodniu używania klawiatura robi się super wygodna, telefon jest rewelacyjnie wykonany (gorilla glass na wyświetlaczu - miesiąc w kieszeni i ani jednej ryski  ), tylko faktycznie dość ciężki.
|
| Śro, 22.06.2011, 19:12 |
|
 |
|
gibki8
|
Hmm no bo ten zmontowany i wykonany jest dosyć solidnie. Wyświetlacz ma jaja i na stockowym romie działa szybciej niż Galaxy S. Chodzi mi o LGe  Z początku myslałem że wezmę SGS-a II ale w T-Mobile takie mi za niego ceny dojebali że podziękowałem (w Erze miałem go za 499 zł a w T mam go za ponad 1000  )
|
| Śro, 22.06.2011, 19:13 |
|
 |
|
Neo(N)
Samochód: V6 Pb & 1.9 TDI
|
Ice napisał(a): IdĹş to napraw w porzÄ…dnym komisie, gdzie na takÄ… naprawÄ™ dajÄ… gwarancjÄ™. Po jakim czasie siÄ™ psuĹ‚o znowu? Po pierwszej naprawie wytrzymaĹ‚ jakieĹ› niecaĹ‚e 3 miesiÄ…ce, po drugiej...miesiÄ…c  A kaĹĽda naprawa warta 30 zĹ‚  Sam telefon ma dopiero (aĹĽ?) 2 lata.
_________________ Mam dwa Passaty B5 w tym jeden w TEDEIKU...Czy jestem już koneserem?
Jestem specjalistą od B5, proszę o zadawanie pytań (mimo, że nie noszę skarpet do sandałów, nie mam wąsa i nie nazywam się Henryk)
|
| Czw, 23.06.2011, 12:59 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Generalnie takie naprawy zazwyczaj wytrzymują spokojnie cały czas użytkowania, no chyba, że ktoś go gniazdo przez nieodpowiednie używanie wyrywa. A byle jaki szanujący się komis na takie naprawy daje minimum te 3 miechy gwarancji  I taki też znajdź, będziesz miał spokój.
|
| Czw, 23.06.2011, 13:14 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Najnowsze plotki. Tak jak mowilem, chcialem sprzedac Nexusa one i kupic Nokie z powodu nawigacji. Jednak jakos nie moglem sie zmusic do wystawienia go do sprzedazy i tak sobie go uzywalem. Jakiez wielkie oczy zrobilem gdy nagle mapy zaczely dzialac bez internetu. Wystarczy zasieg sieci i wszystko dziala jak nalezy, a gps bardzo szybko pokazuje lokalizacje. Jedyna wada jest brak nawigacji zakret po zakrecie w trybie bez internetu, jednak to mi nie przeszkadza jakos specjalnie.
Wiec telefon zostaje.
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Czw, 23.06.2011, 17:49 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Dziś się pozbyłem swojej ukochanej N82 w sumie nieco przypadkiem, więc akcja smartphone została przyśpieszona, bo zbierałem się do tego jak pies do jeża. Dorzucam 120 zł i biorę Galaxy Ace, chyba że jakoś mi się nagle jeszcze odmieni. Pytanie teraz dla ludzi w temacie - jakieś forum etc. gdzie będę mógł za free pobrać Angry Birds (  ), sensowne mapy pod Nawigacje i inne tego typu rzeczy?
|
| Nie, 10.07.2011, 13:45 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
Tak, angry birds jest darmowe także (można też na chomikuj.pl znaleźć wszystkie wersje do ściągnięcia), z nawigacją nie ma najmniejszego problemu. (btw. nie lepiej będzie wziąć galaxy s?)
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Nie, 10.07.2011, 14:41 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
Angry Birds: Android Market Navi: płatna NaviExpert, bądź darmowa AugSatNav.
_________________ ExoticCars.pl
|
| Nie, 10.07.2011, 14:56 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
MochleBoy napisał(a): (btw. nie lepiej bÄ™dzie wziąć galaxy s?) Różnica cenowa pĂłki co jest spora (ponad 300 zĹ‚), co przy tej kwocie jest dla mnie zdecydowanie za duĹĽÄ… kwotÄ… jak na telefon. ChociaĹĽ nie ukrywam, ĹĽe Defy mnie trochÄ™ korci caĹ‚y czas. No i lekka ĹĽenua, ĹĽe nie ma sĹ‚uchawek w zestawie Ace. Co do nawi - w grÄ™ wchodzi tylko bezpĹ‚atna, nie po to w telefonie mam GPS ĹĽeby siÄ™ wspierać pĹ‚atnym połączeniem. A tak btw. tradycyjny forumowy baskont - piszÄ™ o jednym, a dostaĹ‚em info o czym innym 
|
| Nie, 10.07.2011, 21:35 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
Bezpłatną to Ci moge na mejla podesłać. Wszystkie inne programy znajdziesz w Android Market.
_________________ ExoticCars.pl
|
| Nie, 10.07.2011, 21:43 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wiem, że Android Market jest, ale szukam czegoś ogarniętego za free.
Tak z ciekawości to jakie są ceny w AM za gry, navi czy jakieś inne tego typu rzeczy?
|
| Nie, 10.07.2011, 21:51 |
|
 |
|
hun
Samochód: Honda Civic
|
Najlepiej wejdź sobie na https://market.android.com/ i sam zobacz, bo rozrzut cenowy jest ogromny. Na szczęście jest też mnostwo bezpłatnych aplikacji.
|
| Nie, 10.07.2011, 22:09 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
O dzięki  A mam pytanie - za jakimi mapami się rozglądać za free? Nawigacji używam sporadycznie, ale jednak jakaś by się przydała. Do tej pory był zawsze u mnie Garmin.
|
| Nie, 10.07.2011, 22:17 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
iGo, Sygic Aura albo (starszy) nDrive, ew. Maverick. Wszystkie są do ściągnięcia np. na peb.pl (wtedy nie trzeba połączenia z netem)
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Nie, 10.07.2011, 22:37 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
No o to mi właśnie chodzi  Na razie nie będę miał pakietu z netem (dopiero umowa mi się kończy za 2 mies.) więc wezmę tylko jakiś mini pakiet dorzucę sobie do abonamentu.
|
| Nie, 10.07.2011, 22:42 |
|
|