|
|
Obecny czas: Czw, 16.04.2026, 8:33
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
BmwM5
|
 Re: Złomnik Corner
była wersja pullman. +2k tego wyprodukowali, ale nigdy nie sądziłem że niektóre egzemplarze stoczą się tak nisko.
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Czw, 22.12.2011, 21:25 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
No proszę, nasz AERO reklamuje się na złomniku 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Czw, 22.12.2011, 23:17 |
|
 |
|
hiob
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
|
RR ltd Co. napisał(a): kenji napisał(a): Hiob, Ĺ›lij to na zĹ‚omnika! To samo miaĹ‚em napisać kenji napisał(a): Jest wysoko - W124 limousine na taryfie! W Palestynie! AAAA!!!
edit: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Za nim jest drugi taki sam!!! miałem właśnie powtórzyć to zdjęcie AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!  genialne kombo Nie nazywa się to Pullmann?  To dość popularna taksówka w Palestynie. Co prawda wypierana jest przez wszechobecne Skody Fabie (które są teraz chyba najpopularniejszymi taksówkami i radiowozami w Izraelu) i minivany, ale w Palestynie ludzie biedni, więc sporo starszych aut, więc dba się o te "jamniki" Co do wysyłania zdjęć do "złomnika", to nasz złomnik jest jedyny, jaki znam. Jak istnieje inny złomnik, możecie sami wysłać tam moje fotki.  Ja i tak mam za dużo stron, na których jestem obecny.
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Pią, 23.12.2011, 1:44 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wystarczy wysłać na adres zlomnik@zlomnik.pl link do galerii. Tam już się resztą zajmą Jak będziesz miał chwilę, to zajrzyj > http://www.zlomnik.pl/ Naprawdę warto. A co do Pullmana - na małym szrocie na wylocie z Radomia na Lublin od parunastu lat taki w stanie rozkładu czarny stoi. Zawsze myślałem, że ktoś go dopiero tworzy i niedługo wypuści na ulicę, ale to niestety Pullman w stanie rozkładu. Dawno tamtędy nie jechałem, ciekawy jestem czy dalej go tam mają.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 23.12.2011, 11:28 |
|
 |
|
AERO
|
BmwM5 napisał(a): byĹ‚a wersja pullman. +2k tego wyprodukowali, ale nigdy nie sÄ…dziĹ‚em ĹĽe niektĂłre egzemplarze stoczÄ… siÄ™ tak nisko. wg. mnie nie powinno siÄ™ stosować nazwy Pullman w przypadku W124. Przydomek „Pullman” byĹ‚ stosowany w S-klasse a dĹ‚ugie W124 to poprostu Langversion  Ewentualne pytania o prospekty - tak mam foldery W124 Langversion i S-Klasse Pullman 
_________________ Zbieram prospekty samochodowe. Mam w kolekcji około 15 000 sztuk z lat 1941-2013. Gdyby ktoś miał zbędne proszę o wiadomość...Moja stronka http://www.carbrochures.cba.pl
|
| Pią, 23.12.2011, 18:43 |
|
 |
|
BmwM5
|
oficjalnie to owszem, ale i tak cały świat mówi na takie w124 pullman  w stanach była chyba sprzedawana jako limousine
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Pią, 23.12.2011, 19:03 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 23.12.2011, 21:17 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Widać po blachach PLN, że jakiś bogacz 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 24.12.2011, 0:18 |
|
 |
|
hiob
|
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Sob, 24.12.2011, 1:07 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Ice napisał(a): Widać po blachach PLN, ĹĽe jakiĹ› bogacz  TEDE  PLNY qunatum diesel - bajka!
_________________ locha lover
|
| Sob, 24.12.2011, 11:04 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
|
| Sob, 24.12.2011, 13:16 |
|
 |
|
Cheetah
|
Szkoda takich zacnych cruiserów, no ale co poradzić - takie pojazdy to nie na nasze warunki ekonomiczne. Quantum Diesel naprawdę przekozacki pojazd, ale i tak nie dorównuje Pullmanowi na palestyńskiej taryfie 
_________________ W oczekiwaniu na mojego własnego sedana RWD PB w manualu
|
| Nie, 25.12.2011, 1:33 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Cheetah napisał(a): Szkoda takich zacnych cruiserĂłw, no ale co poradzić - takie pojazdy to nie na nasze warunki ekonomiczne. E tam, gaz znosi jak zĹ‚e i na gazunku te koszta wyjdÄ… takie, jak jakiejĹ› 2.5 w PB.
|
| Nie, 25.12.2011, 14:23 |
|
 |
|
Michae
|
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Wto, 27.12.2011, 21:39 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Piękna wrzuta Michae, takim jeździł prezydent Giscard d’Estaing
|
| Wto, 27.12.2011, 22:50 |
|
 |
|
hiob
|
RR ltd Co. napisał(a): PiÄ™kna wrzuta Michae, takim jeĹşdziĹ‚ prezydent Giscard d’Estaing Co tam prezydent Francji, "prezydent" Polski, Henryk JabĹ‚oĹ„ski, teĹĽ takim jeĹşdziĹ‚. Na przeĹ‚omie lat 70-80 to byĹ‚y oficjalne limuzyny najwyĹĽszych wĹ‚adz w PRL-u. Podobno byĹ‚y nawet "opancerzone", choć nie wiem na czym to opancerzenie miaĹ‚o polegać. 
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Wto, 27.12.2011, 23:04 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
|
Z tego, co wiem, to Jaruzelski też takim jeździł
|
| Wto, 27.12.2011, 23:11 |
|
 |
|
Le Cobusier
|
taa 604. Jeden z brzydszych Peugeotów obok 204, charakteryzujący się podatnością na rdzę. Egzemplarz po władzach PRL stoi w Muzeum Motoryzacji i Techniki w Otrębusach.
|
| Czw, 29.12.2011, 22:33 |
|
 |
|
hiob
|
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Pią, 30.12.2011, 4:08 |
|
 |
|
hajper
Samochód: V8 M60B40
|
hiob napisał(a): Cóż, auto siÄ™ starzeje nawet wtedy, gdy stoi.
Głównie wtedy 
_________________ HABEMUS SEDAN
|
| Pią, 30.12.2011, 6:54 |
|
|