|
|
Obecny czas: Wto, 21.04.2026, 23:43
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 Re: Telefony komĂłrkowe
Seth napisał(a): a jednak... :? czyli zostajÄ… mi samorĂłbki. A oryginałów teĹĽ nie widziaĹ‚em, swojÄ… drogÄ… :| lepszych sĹ‚uchawek teĹĽ nie :/ Nic nie ma niestety, ja jedynie w ofercie mam oryginalna Ĺ‚adowarkÄ™ samochodowÄ….
|
| Pią, 18.01.2008, 12:54 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
 ja widziałem jeszcze oryginalne słuchawki bluetooth stereo, ale 300zł nie wydam, przykro mi
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 18.01.2008, 13:08 |
|
 |
|
kuules
|
Seth napisał(a): :) ja widziaĹ‚em jeszcze oryginalne sĹ‚uchawki bluetooth stereo, ale 300zĹ‚ nie wydam, przykro mi MyĹ›lÄ™ ĹĽe oryginalnego bluetootha mogÄ™ ci duĹĽo taniej zaĹ‚atwić. Cene moge podać ci w poniedziaĹ‚ek, ale musisz siÄ™ upomnieć na gg. JeĹ›li nie oryginalnÄ… to Jabre jakÄ…Ĺ›, ich ceny zaczynajÄ… sie od ok 90zĹ‚.
|
| Pią, 18.01.2008, 13:16 |
|
 |
|
Seth
|
stereo, na dwie słuchawki??  w takiej cenie. Jestem w szoku i muszę poważnie nad tym pomyślec 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 18.01.2008, 14:39 |
|
 |
|
kuules
|
Seth napisał(a): stereo, na dwie sĹ‚uchawki?? :shock: :shock: w takiej cenie. Jestem w szoku i muszÄ™ powaĹĽnie nad tym pomyĹ›lec :) Ups nie nie doczytaĹ‚em ĹĽe stereo. Stereo bluetooth nie mam w ofercie. Jak byĹ› chciaĹ‚ i znalazĹ‚ to daj znać, podasz mi model a ja ci powiem za ile dla Ciebie mogÄ™ sprowadzić.
|
| Pią, 18.01.2008, 15:28 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
A jak jest z tymi bateriami które można doładowywać ?? Podobno taka jest w n95, ale czy takie doładowywanie nie wpływa na żywotność baterii ?? 
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Pią, 18.01.2008, 22:16 |
|
 |
|
kuules
|
Konradek napisał(a): A jak jest z tymi bateriami ktĂłre moĹĽna doĹ‚adowywać ?? Podobno taka jest w n95, ale czy takie doĹ‚adowywanie nie wpĹ‚ywa na ĹĽywotność baterii ?? :> Nie rozumiem, wszystkie baterie li-ion i li-pol moĹĽna doĹ‚adowywać, nie wpĹ‚ywa to znaczÄ…co na ich ĹĽywotność.
|
| Sob, 19.01.2008, 15:25 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
kuules napisał(a): Jabre jakÄ…Ĺ›, ich ceny zaczynajÄ… sie od ok 90zĹ‚. Nie oszukuj kolegi 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 20.01.2008, 13:08 |
|
 |
|
kuules
|
Ice napisał(a): kuules napisał(a): Jabre jakÄ…Ĺ›, ich ceny zaczynajÄ… sie od ok 90zĹ‚. Nie oszukuj kolegi :twisted: Nie rozumiem co masz na myĹ›li. NapisaĹ‚em ok. 90zĹ‚ bo nie znam dokĹ‚adnie ceny. Edit: SprawdziĹ‚em i dokĹ‚adnie cena hurtowa wyjĹ›ciowa u nas w hurtowni to 82.95zĹ‚ za BT135. :>
|
| Nie, 20.01.2008, 14:01 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 20.01.2008, 22:47 |
|
 |
|
Seth
|
|
| Nie, 20.01.2008, 23:11 |
|
 |
|
kuules
|
My handlujemy z Jabrą, mamy dystrybucje więc ceny mamy oficjalne, lewizną nie handlujemy. Wiem że w Polsce to nie jest normalne ale niestety taka prawda że jak coś jest legalne to jest drogie. Znam ceny dystrybucyjne Jabry i znam ceny allegro. Masa ludzi kombinuje i stąd taka rozbieżność cen. Cena netto w dystrybucji jest wyższa niż ta na allegro.
|
| Nie, 20.01.2008, 23:52 |
|
 |
|
Seth
|
maybe być może. Ale sporo osób też importuje na własną rękę od producenta i wtedy też wychodzi taniej.
|
| Nie, 20.01.2008, 23:54 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
kuules napisał(a): Wiem ĹĽe w Polsce to nie jest normalne ale niestety taka prawda ĹĽe jak coĹ› jest legalne to jest drogie. Ta.. wystarczy, ĹĽe towar siÄ™ kupuje z powiedzmy 22% i sprzedajÄ…c go komuĹ› teĹĽ siÄ™ trzeba z tym liczyć, i juĹĽ mamy 40% ceny. Seth jak coĹ›, to siÄ™ zgĹ‚oĹ› do mnie jak bÄ™dziesz chciaĹ‚ BT 
|
| Nie, 20.01.2008, 23:58 |
|
 |
|
kuules
|
Seth napisał(a): maybe być moĹĽe. Ale sporo osĂłb teĹĽ importuje na wĹ‚asnÄ… rÄ™kÄ™ od producenta i wtedy teĹĽ wychodzi taniej. JeĹ›li chodzi o Jabra to mamy od producenta i wcale maĹ‚o ich nie kupujemy wiÄ™c mamy dosyć dobrÄ… cenÄ…. Różnice w cenie nie sÄ… duĹĽe, producent nie ma na tym tak duĹĽej marĹĽy. WiÄ™c jak ktoĹ› sprzedaje po 49zĹ‚ to jest to lewizna albo towar z promocji/reklamy. U nas w firmie tez dostaliĹ›my gratis jak byĹ‚o szkolenie. WiÄ™c jak byĹ›my chcieli sprzedać te reklamĂłwki to cena tez byĹ‚a by podobna.
|
| Pon, 21.01.2008, 9:15 |
|
 |
|
Konradek
|
A ma moĹĽe ktoĹ› Cect P168 ?? JeĹĽeli tak to prosze o opinie 
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Sob, 26.01.2008, 14:34 |
|
 |
|
Konradek
|
A ja właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem SE K850i w kolorze zielonym 
|
| Pią, 01.02.2008, 12:08 |
|
 |
|
gibki8
|
A ja od wczoraj mam na chacie nowe słuchaweczki HPM-85 do Se K550i i musze powiedzieć że są wyśmienite. Telefon gra jak wieża. Dźwięk jest czysty basy mocna a izolacja od otoczenia po prostu wzorowa. Plastik z którego są wykonane jest bardzo dobrej jakości, nic nie skrzypi i nie odstaje. W zestawie była przejściówka na mini jacka wraz z pilotem na którym mamy bezpośrednia regulację głośności i możliwość zmiany utworu na następny/poprzedni. Wszystko wykonane z najwyższej jakości plastiku. Wielkość jest po prostu idealna. Słuchawki leżą idealnie na uszach i są jakby do nich dopasowane (robione na wymiar mojego lub czyjegoś innego ucha). Niestety nie schowamy ich do kieszeni ale nie musimy sie martwić ponieważ możemy sobie słuchaweczki zgiąć do środeczka i już mamy tylko niewygodny stały pałąk. Kolejną mi przeszkadzającą rzeczą jest to iż kabelek od słuchawek zakończony mini jackiem ma długość chyba niecałych 10 milimetrów. Jeżeli podepniemy je do zwykłego odtwarzacza musimy trzymać nasze źródło muzyki blisko twarzy i nie mamy możliwości umieszczenia go w kieszeni. I na koniec największy minus który może zrazić wszystkich. Jest to cena tych słuchawek. Kosztują one ponad 120 zeta. Ja na szczęcie nie musiałem tyle płacić tylko wziąłem je sobie za punkty Era Premia. Jeżeli macie dylemat jakie słuchawki kupić to dołóżcie te 50 zeta do innych i kupcie 85. Na pewno nie będziecie rozczarowani. Naprawdę polecam wszystkim nawet znawcom muzyki i audiofilom.
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Pią, 01.02.2008, 20:06 |
|
 |
|
kuules
|
gibki8 napisał(a): (...) KolejnÄ… mi przeszkadzajÄ…cÄ… rzeczÄ… jest to iĹĽ kabelek od sĹ‚uchawek zakoĹ„czony mini jackiem ma dĹ‚ugość chyba niecaĹ‚ych 10 milimetrĂłw. JeĹĽeli podepniemy je do zwykĹ‚ego odtwarzacza musimy trzymać nasze ĹşrĂłdĹ‚o muzyki blisko twarzy i nie mamy moĹĽliwoĹ›ci umieszczenia go w kieszeni. Ten problem moĹĽna rozwiÄ…zać kupujÄ…c przedĹ‚uĹĽkÄ™. Cena w granichach 3-10zĹ‚. :)
|
| Sob, 02.02.2008, 10:22 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Konradek napisał(a): A ja wĹ‚aĹ›nie staĹ‚em siÄ™ szczęśliwym posiadaczem SE K850i w kolorze zielonym  Nie wiem czy gratulować, czy współczuć 
|
| Sob, 02.02.2008, 15:48 |
|
|