|
|
Obecny czas: Czw, 16.04.2026, 8:34
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Złomnik Corner
Mega egzotyk 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 09.12.2016, 20:54 |
|
 |
|
Davin
Samochód: DS3 '14
|
tak patrzę na to Subaru i myślę sobie, że cóż to za egzotyk, często go widzę, a dopiero po chwili zobaczyłem rejestrację  z moich stron ta furka 
|
| Nie, 25.06.2017, 20:15 |
|
 |
|
Rules
|
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Wto, 29.08.2017, 13:13 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Rudy Raciborskie ? 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 29.08.2017, 19:07 |
|
 |
|
Rules
|
Grzyws napisał(a): Rudy Raciborskie ?  Tak  tuż obok kolejki wąskotorowej. Świetne miejsce, szkoda, że trochę zaniedbane...
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Wto, 29.08.2017, 20:28 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Dwa albo trzy lata temu tam byłem, miałem nawet okazje przejechać się kolejką  Wtedy mówili o planach remontowych tego obiektu 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 29.08.2017, 20:53 |
|
 |
|
Rules
|
I faktyczne "coś" ruszyło, jest parking, wc, itd, ale jeszcze wiele rzeczy pozostało do zrobienia. Jeśli ktoś będzie w okolicy to serdecznie polecam, fajne miejsce z wyjątkowym klimatem.
|
| Wto, 29.08.2017, 21:09 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
ten MAN Diesel to kur*a niezły stalker 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Wto, 29.08.2017, 21:15 |
|
 |
|
igor33
|
Również kupiłem wycieraczki DENSO po przeczytaniu opinii kolegów miesiąc temu. Na początku byłem zachwycony, ale dziś rano zauważyłem, że prawa wycieraczka już nie działa tak dobrze, jak po założeniu – powstaje szczelina między nią a szybą. Nie wiem, czy to pojedynczy przypadek, ale zaczynam mieć wątpliwości co do ich "doskonałości".
|
| Wto, 01.10.2024, 6:21 |
|
|