|
|
Obecny czas: Śro, 22.04.2026, 2:41
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
rafcio14
Samochód: Sedan RWD
|
przemekp14 moge ci sprzedać w300i:P:P haha
_________________ już trzy GT-R`y :D Czekam na resztę :P
http://picasaweb.google.com/rczeryna
|
| Nie, 04.11.2007, 14:03 |
|
 |
|
przemekp14
Samochód: Opel Astra G
|
rafcio14 napisał(a): przemekp14 moge ci sprzedać w300i:P:P haha No bez przesady  Trzeba mi dobrego telefony za pomocÄ… ktĂłrego bÄ™dÄ™ mĂłgĹ‚ Ĺ›migac sobie po necie  Najlepiej z WiFi
|
| Nie, 04.11.2007, 14:57 |
|
 |
|
malich
|
nokia n73 to podobno najbardziej awaryjny telefon nokii. Dwóch moich znajomych ma te telefony, jeden sie sprawuje dobrze, a drugi cały czas w serwisie.
|
| Nie, 04.11.2007, 15:55 |
|
 |
|
Alex1992
|
Również polecałbym N73 ale oprocz niej N93i
A jak szukasz czegoś żeby było wytrzymałe i funkcjonalne polecam ten model co ja mam Nokia 5200 genialna i wytrzymala 
_________________ Komputer i akcesoria: 2000zł
Wygodne krzesło: 200zł
Uczestnictwo w forum " SamochodySwiata" : BEZCENNE.
To forum to istna motoryzacyjna encyklopedia
|
| Nie, 18.11.2007, 19:24 |
|
 |
|
budzyfer
Samochód: Jetta MK2/Laguna I
|
Co sądzicie o N95? Myślę powoli o zmianie 6230i właśnie na nią...
_________________ LANZ BULLDOG - Mission in progress;) http://img136.imageshack.us/img136/7034/dsc3246fv2.jpg
|
| Nie, 18.11.2007, 19:51 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Słuchawki mi od tel. padły  Kabelek zmaltretowałem za bardzo i trza będzie zakupić nowe.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 18.11.2007, 22:46 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
Ice co za zbieg okoliczności... mi tez  jedna sluchawka nie działa, gdzies kabelek sie urwal przy wtyczce.. 
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Nie, 18.11.2007, 23:04 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
Ice napisał(a): SĹ‚uchawki mi od tel. padĹ‚y  Kabelek zmaltretowaĹ‚em za bardzo i trza bÄ™dzie zakupić nowe.
...to nie popełnij podstawowego błędu i nie kupuj oryginalnych, tylko przejściówka i coś dobrego (niedrogiego)... 
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Pon, 19.11.2007, 7:17 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
MochleBoy napisał(a): gdzies kabelek sie urwal przy wtyczce.. Nom, wczoraj tak go zmolestowaĹ‚em, ĹĽe juĹĽ praktycznie dwie nie dziaĹ‚ajÄ…. KHOT napisał(a): , tylko przejĹ›ciĂłwka
Gdzie i za ile taką przejściówkę kupie (przede wszystkim gdzie). Słuchawki zwykłe to mam od mp trójki 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 19.11.2007, 12:34 |
|
 |
|
KHOT
|
Ice napisał(a): Gdzie i za ile takÄ… przejĹ›ciĂłwkÄ™ kupie Wszystkie telefonySE?Ice napisał(a): SĹ‚uchawki zwykĹ‚e to mam od mp trĂłjki 
...a jakie słuchawki? 
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Pon, 19.11.2007, 15:38 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
KHOT napisał(a): ...a jakie sĹ‚uchawki?
A zwykłe pchełki Sony
Po komisach pewnie nie będzie nic takiego, więc będę musiał się wysilić na przesyłkę z allegro 
|
| Pon, 19.11.2007, 22:58 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Czy da sie jakoś domowym sposobem dostać do klawiatury w K510i?
Zaczął mi się zacinać dżojstyk 
_________________ locha lover
|
| Nie, 02.12.2007, 20:26 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Cytuj: Co sądzicie o N95? Myślę powoli o zmianie 6230i właśnie na nią...
Też posiadam 6230i, ale o N95 moge sobie pomarzyć...
Ma ktoś doświadczenie z E65? Bardzo podoba mi się ten telefon i chyba sobie go łyknę...
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Nie, 02.12.2007, 21:05 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
|
| Nie, 02.12.2007, 21:10 |
|
 |
|
KHOT
|
...no to tylko w dobre słuchawki zainwestować i będzie pięknie... 
- mastah Jonas
|
| Nie, 02.12.2007, 22:06 |
|
 |
|
Alexa
Samochód: Rover 214i
|
MaddDogg napisał(a): TeĹĽ posiadam 6230i,
(...)
Ma ktoś doświadczenie z E65? Bardzo podoba mi się ten telefon i chyba sobie go łyknę...
Myślę dokładnie o takiej samej zamianie ale nie wiem jak sprawdza sie E65 przy dłuższym użytkowaniu.
_________________ Juve per sempre
|
| Nie, 02.12.2007, 22:31 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
KHOT napisał(a): ...no to tylko w dobre sĹ‚uchawki zainwestować i bÄ™dzie piÄ™knie...
A potem dorzucić do nich jakiś dobry sprzęt, żeby te słuchawki napędzał. Bez jaj, muza ma grać po prostu, od delektowania się dźwiękiem są inne miejsca.
|
| Nie, 02.12.2007, 22:40 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
KHOT napisał(a): ...no to tylko w dobre sĹ‚uchawki zainwestować i bÄ™dzie piÄ™knie...
kupiłem dobre słuchawki, to mi padły po roku (w tym samym miejscu co wszystkim, przy wtyczce się ukręciły)
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 02.12.2007, 23:03 |
|
 |
|
KHOT
|
Seth napisał(a): kupiĹ‚em dobre sĹ‚uchawki, to mi padĹ‚y po roku (w tym samym miejscu co wszystkim, przy wtyczce siÄ™ ukrÄ™ciĹ‚y) ...sorry, ale ja do dobrych sĹ‚uchawek dostajÄ™ doĹĽywotniÄ… gwarancjÄ™ bez pytania o szczegóły. UkrÄ™ciĹ‚ siÄ™ kabelek (nie sĹ‚yszaĹ‚em jeszcze o takim przypadku w sennkach, czy kossach)? OdsyĹ‚am, dostajÄ™ nowe i po sprawie...
Prosta sprawa: na poprzednich "wypasionych philipsach" jak przesadziłem z częstością (i głośnością) słuchania muzyki, później pół tygodnia łeb i uszy mnie napieprzały. W kosach (które nie są super drogie przy okazji) mogę łazić tydzień nie zdejmując ich wogóle i zero zmęczenia uszu...
- mastah Jonas
|
| Pon, 03.12.2007, 6:42 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
KHOT napisał(a): UkrÄ™ciĹ‚ siÄ™ kabelek (nie sĹ‚yszaĹ‚em jeszcze o takim przypadku w sennkach, czy kossach)?
To były kossy, z roczną gwarancją  - ale fakt grały świetnie
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 03.12.2007, 9:01 |
|
|