|
|
Obecny czas: Sob, 16.05.2026, 17:33
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 12 posty(ów) ] |
|
Czyżby koniec WRC w EUROSPORT ??
| Autor |
Wiadomość |
|
brok
|
 CzyĹĽby koniec WRC w EUROSPORT ??
Szok wśród kibiców rajdowych! Eurosport nie będzie w tym roku transmitował relacji z rajdowych mistrzostw świata, jak to czynił w poprzednich latach ...
NajwiÄ™ksza europejska sieć sportowych kanałów telewizyjnych, dostÄ™pna w 54 krajach - Eurosport nie bÄ™dzie w tym roku transmitować relacji z rajdowych mistrzostw Ĺ›wiata. Tak podaje dziaĹ‚ kontaktu z widzami Eurosport Media. TrawajÄ… jednak negocjacje miÄ™dzy francuskÄ… centralÄ… stacji telewizyjnej, a ISC – firmÄ…, ktĂłra sprzedaje prawa do transmisji.
Takie info znalazłem na stronce poświęconej WRC i rajdom.
Dla mnie tragedia. Od 3 sezonów oglądam każdą relację WRC na Eurosporcie. Ciekawe czy w TV 4 będą relacje ???
A może to tylko celowe posunięcie Eurosportu??
|
| Śro, 11.01.2006, 12:11 |
|
 |
|
kamilwrc1
|
Ja sie nie dziwie, skoro w MĹš zostaly 2 fabryczne zespoly, to co oni maja pokazywac.. Nie pamietam zeby MĹš byly w tak tragicznym stanie jak teraz.
Z przyjemnoscia powracam mysla do czasow kiedy scigali sie Colin McRae, Tommi Makinnen, Gronholm, Sainz... A teraz... Szkoda gadac...
|
| Śro, 11.01.2006, 12:44 |
|
 |
|
brok
|
kamilwrc1 napisał(a): Ja sie nie dziwie, skoro w MĹš zostaly 2 fabryczne zespoly, to co oni maja pokazywac.. Nie pamietam zeby MĹš byly w tak tragicznym stanie jak teraz. Z przyjemnoscia powracam mysla do czasow kiedy scigali sie Colin McRae, Tommi Makinnen, Gronholm, Sainz... A teraz... Szkoda gadac...
Nasuwa się tylko jeden komentarz : Panie Mosley, Panu już podziękujemy!!!
|
| Śro, 11.01.2006, 14:44 |
|
 |
|
olgierd
|
brok napisał(a): Nasuwa siÄ™ tylko jeden komentarz : Panie Mosley, Panu juĹĽ podziÄ™kujemy!!!
Jego już dawno powinni zdymisjonować, on zabija wszystkie dyscypliny sportów motorowych, które podlegają pod FIA.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Śro, 11.01.2006, 14:57 |
|
 |
|
kamilwrc1
|
Wyścigi mają się dobrze, gorzej właśnie jest z rajdami...
|
| Śro, 11.01.2006, 22:03 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
czyzby koniec WRC?
oby nie 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Śro, 11.01.2006, 22:08 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Może S2000 ożywi rajdy conieco...chociaż bez świetu turbinki to nie to samo co WRC czy A-grupa 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Czw, 12.01.2006, 9:58 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
No i się wyjaśniło
"ISC - firma posiadająca prawa marketingowe mistrzostw świata i władze stacji telewizyjnej Eurosport doszły do porozumienia i zobaczymy Rajd Monte Carlo i pozostałe eliminacje w dobrze znanym formacie. W piątek o godzinie 0:30 zostanie wyemitowana zapowiedź inauguracji sezonu, natomiast w piątek, sobotę i niedzielę planowane są tradycyjne półgodzinne relacje około godziny 22:30."
(c)rallyonline.pl
|
| Czw, 19.01.2006, 14:53 |
|
 |
|
brok
|
sayo_nara napisał(a): No i siÄ™ wyjaĹ›niĹ‚o "ISC - firma posiadajÄ…ca prawa marketingowe mistrzostw Ĺ›wiata i wĹ‚adze stacji telewizyjnej Eurosport doszĹ‚y do porozumienia i zobaczymy Rajd Monte Carlo i pozostaĹ‚e eliminacje w dobrze znanym formacie. W piÄ…tek o godzinie 0:30 zostanie wyemitowana zapowiedĹş inauguracji sezonu, natomiast w piÄ…tek, sobotÄ™ i niedzielÄ™ planowane sÄ… tradycyjne półgodzinne relacje okoĹ‚o godziny 22:30."(c)rallyonline.pl
I bardzo dobrze. Już się bałem że nici z WRC w Eurosporcie. TV 4 napewno będzie pokazywała skróty - w środe lub we wtorek o 22.45 jest skrót.
|
| Czw, 19.01.2006, 20:28 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Oglądał ktoś wczoraj relacje z pierwszego rajdu tego sezonu , mowa oczywiścieo Monte Carlo ? dzisiaj na eurosporcie chyba też jest relacja o północy z tego co pamiętam.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 21.01.2006, 14:23 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
Woczraj było o 00:25 niestety miałem cięzki dzień i oglądając "Taksówkarza" zasnąłem...  Dziś mam impreze i pewnie znów nie obejrze ale w poniedziałek licze na relacje z całego rajdu 
_________________ Mac is back
|
| Sob, 21.01.2006, 15:32 |
|
 |
|
brok
|
Ja sobie nagrywałem w piatek i w sobotę a wczoraj niestety nie udało mi się nagrac. Miała być relacja z 3 dnia o 23.30 i był tylko snooker.Nagrywanie sobie właczyłem o 23.20 i o 1.00 przyszedłem wyłaczyc . Dziś sprawdzam bo chciałem sobie obejrzec a tu zonk. Snooker cały czas leciał. Nie wiem o której była ta relacja z 3 dnia. W śrdoe jest o 22.45 na TV 4 relacja z całego rajdu.
|
| Pon, 23.01.2006, 21:00 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 12 posty(ów) ] |
|