|
|
Obecny czas: Czw, 02.07.2026, 1:55
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
 [F1 2007] GP Hiszpanii
Wybacz Kobi ale pozwoliłem sobie założyć już temat o GP Hiszpani. Właśnie dorwałem wyniki pierwszego treningu którego podobnie jak ty nie byłem w stanie oglądać (praca).
Oto one:
Czy to nie piękny widok zobaczyć Roberta moniędzy bolidami Ferrari? Wiem że to dopiero pierwszy trening ale i tak się cieszę. Brawo dla Davidsona. Cały czas trzymam kciuki za tego zawodnika.
(c) http://www.f1wm.pl
Ostatnio edytowany przez sAYo, Pią, 11.05.2007, 19:57, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 11.05.2007, 11:20 |
|
 |
|
polac
|
Brawa dla Hondy-za przegrywanie z zeszłorocznym bolidem.Brwo dla Roberta za objechanie Nicka.
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pią, 11.05.2007, 11:36 |
|
 |
|
sAYo
|
I po drugim treningu. Niestety znów nie zdąrzyłem obejrzeć go w TV
Tym razem widać że niektóre zespoły testowały z większą ilością paliwa bo klasyfikacja zdecydowanie odbiega od obecnego układu sił.
(c) http://www.f1wm.pl
|
| Pią, 11.05.2007, 14:52 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
O nie sayo_nara ... foch  Ja również nie miałem okazji ogladać obu treningów bo miałem dzisiaj sporo zajęć, ale od jutra oglądam wszystko co będzie o F1
Może zmień nazwe tematu na [F1 2007] GP Hiszpani 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 11.05.2007, 15:48 |
|
 |
|
sAYo
|
Kobi napisał(a): MoĹĽe zmieĹ„ nazwe tematu na [F1 2007] GP Hiszpani Jak chcesz to w koĹ„cu twoje dzieĹ‚o ale ta nazwa bardziej mi siÄ™ podoba choć to moje zdanie. Kobi napisał(a): od jutra oglÄ…dam wszystko co bÄ™dzie o F1
No mi nie będzie dane wszystkiego oglądać bo mam już zamówioną robotę na świerzym powietrzu ale jak tylko będą przerwy to na pewno uzupełnie informacje 
_________________ Mac is back
|
| Pią, 11.05.2007, 16:22 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
sayo_nara napisał(a): Jak chcesz to w koĹ„cu twoje dzieĹ‚o ale ta nazwa bardziej mi siÄ™ podoba choć to moje zdanie.
Wysłałem Ci pw, zrobisz jak uważasz
A tu można poczytać o ...
Pierwszym treningu:
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=5705
Oraz drugim treningu:
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=5709
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 11.05.2007, 16:57 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Apeluje do sayo_nara o zachowanie zdrowego rozsadku i nie podkradanie tematow czlowiekowi, ktory bardzo dobrze wywiazywal sie ze swoich "obowiazkow"
Informowania nas co sie dzieje w najszybszym cyrku swiata 
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Pią, 11.05.2007, 19:16 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
offloldowiec napisał(a): Apeluje do sayo_nara o zachowanie zdrowego rozsadku i nie podkradanie tematow czlowiekowi, ktory bardzo dobrze wywiazywal sie ze swoich "obowiazkow" Informowania nas co sie dzieje w najszybszym cyrku swiata
Jeszcze raz powtarzam, że nie mam żalu do sayo_nara o to, że założył temat, nie mam w końcu nigdzie napisane, że tylko ja mam zajmować się F1  Ja tylko chciałbym, aby wszystko było zrobione na wysokim poziomie, a sayo_nara na pewno jest do tego zdolny, w końcu na F1 zna się tak dobrze jak ja
Oglądał ktoś studio F1 na Polsacie Sport o 21:20, które nie wiedzieć czemu nie umieściłem w ramówce (  ) ? Widzieliście to co ja ? wyrzucili chyba Włodka Zientarskiego  Był tylko Maciek plus dwóch kompetentnych gościi. Pan z F1 Racing no i oczywiście Maurycy Kochański
Był malutki skrót z treningów, wywiady z kierowcami i dość ciekawe obrazki z treningów na których zjawił się sam Michel Schumacher, podobno doradzał Ferrari. ( http://images.gpupdate.net/large/73716.jpg ) Kiedyś plotkowano o tym, że będzie doradzał swojemu zespołowi... czyżby plotki okazały się prawdą ? 
|
| Pią, 11.05.2007, 21:28 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Oficjalne wyniki 3 treningu  A za trochę ponad godzinke kwalifikacje przed jutrzejszym wyścigiem
Źródło: f1.com
|
| Sob, 12.05.2007, 11:51 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
No, noo!! 3 miejsce Roberta! Mam nadzieje ze w kwalifikacjach bedzie równie dobrze, a w wyścigu może bedzie pierwszy raz na najwyższym podium 
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Sob, 12.05.2007, 11:58 |
|
 |
|
Krzychu007
|
Konradek napisał(a): No, noo!! 3 miejsce Roberta! Mam nadzieje ze w kwalifikacjach bedzie rĂłwnie dobrze, a w wyĹ›cigu moĹĽe bedzie pierwszy raz na najwyĹĽszym podium 
ogromny optymista z ciebie  jak w kwalifikacjach bedzie w pierwszej 5 a w GP na punktowanym miejscu to bedzie swietnie,nie mowie ze Robert nie ma szans na zwyciestwo,ale bmw jeszcze troche odstaja od mclarenĂłw i ferrari, mam nadzieje ze zadnej awarii nie bedzie
_________________ 0.o
|
| Sob, 12.05.2007, 12:04 |
|
 |
|
eYe
|
Dobrze by było gdyby w takim samym układzie zakończyły się kwalifikacje
Tylko że Ferrari na pewno nie przeprowadzało symulacji kwalifikacji... Wątpie żeby chcieli rozpocząć wyścig z większa ilością paliwa. Mimo że szykana przed ostatnim zakrętem ułatwi wyprzedzanie to i tak tor w Montmelo nie sprzyja wyprzedzaniu.
Ja bardzo bym chciał aby Kubica miał bezproblemowy wyścig i zaczął prezentować równa formę i żeby objeżdżał Heidfelda 
|
| Sob, 12.05.2007, 12:07 |
|
 |
|
Konradek
|
Krzychu007 no tak, ale jakoś w tamtym sezonie był raz 3  Wiem że może 1 miejsce to troche przesadziłem ale myśle że na pierwszą 4 spokojnie ma szanse 
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Sob, 12.05.2007, 12:09 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Konradek napisał(a): No, noo!! 3 miejsce Roberta! Nie przywiÄ…zywaĹ‚ bym duĹĽej wagi do tych wynikĂłw podczas treningĂłw, one tak naprawdÄ™ nic nam nie mĂłwiÄ…. ZespoĹ‚y podczas treningĂłw ustawiajÄ… setupy na kwalifikacje, aby wypaść jak najlepiej, tu nie chodzi kto ma najlepszy czas  RĂłwnie dobrze pierwsi z treningĂłw mogÄ… być ostatnimi na kwalifikacjach  Krzychu007 napisał(a): ale bmw jeszcze troche odstaja od mclarenĂłw i ferrari, mam nadzieje ze zadnej awarii nie bedzie Od Ferrari i McLarenĂłw wszystkie zespoĹ‚y odstajÄ…  SzczegĂłlnie po tym jak przygotowali nowe pakiety aerodynamiczne na pierwszy wyĹ›cig w Europie. Inne zespoĹ‚y w tym BMW Sauber rĂłwnieĹĽ zmienili kilka elementĂłw w bolidzie pod wzglÄ™dem aerodynamiki. eYe napisał(a): Ja bardzo bym chciaĹ‚ aby Kubica miaĹ‚ bezproblemowy wyĹ›cig
No ja mam nadzieje, że będzie bezproblemowy. Choć Robert skarżył na nadsterowność w swoim bolidzie, a tego nie lubi...
|
| Sob, 12.05.2007, 12:32 |
|
 |
|
Konradek
|
No i już wszystko wiadomo  R. Kubica zakończył kwalifikacje z piątym czasem!
|
| Sob, 12.05.2007, 14:07 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Wyniki kwalifikacji przed GP Hiszpanii:
Źródło: f1.com
|
| Sob, 12.05.2007, 14:10 |
|
 |
|
sAYo
|
|
| Sob, 12.05.2007, 14:23 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Dobre zdjęcia wybrałeś bo widać na nich między innymi zmieniony przedni płat w BMW Sauberze oraz tą poprzeczke nad przednim spojlerem w McLarenie. Dość dobrze również widać jak bolidy podskakiwały na wysokich tarkach toru Catalunya
A tutaj podsumowanie kwalifikacji:
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=5716
Wypowiedzi po kwalifikacjach (pĂłki co tylko dwĂłch zespolĂłw,ale jest to aktualizowane)
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=5718
Doczekać się nie moge jutrzejszego wyścigu, myśle, że będzie się sporo działo  Alonso będzie naciskał od początku na Masse, który przecież w jednym z wyścigów pokazał, że nie lubi takiej nerówki gdy jedzie z pierwszego pola, na pewno pamiętacie jak Hamilton go przycisnął do tego stopnia, że Massa popełnił błąd, który kosztował go dobrą pozycje na mecie  Poza tym Alonso też będzie startował pod pewną presją, w końcu "jest u siebie" i przed swoją publicznością, na pewno będzie chciał pokazać kto rządzi w Hiszpanii  Jestem ciekaw jak zachowa się Robert, przed sobą ma tylko kierowców Ferrari i McLarena, a jak wiadomo są oni silniejszym zespołem ... oj będzie się działo 
|
| Sob, 12.05.2007, 20:33 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 12.05.2007, 21:22 |
|
 |
|
polac
|
Wyścig będzie ciekawy.Mam nadzieję że zobaczymy walkę dwóch zawodników którzy będą za kilka lat rządzić F1  i mam też nadzeje że ta walka zostanie rozstrzygnięta na rzecz tego w białym bolidzie.Dzisiaj wygra ktoś z dwójki Kimi-Alonso bo Massa to "bohater pustego toru".
PS.Śniło mi się dzisiaj że Kimas odszedł z Ferrari bo mu się znudziło i nowym kierowcą czerwonych będzie albo Robert Kubica ale powróci Michael 
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Nie, 13.05.2007, 7:43 |
|
|