|
 |
 |
|
Obecny czas: Czw, 14.05.2026, 16:29
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Masterpablo
|
 F1 2007
nie wiem czy jest tu taki watek, ale w kazdym badz razie szukalem i nie znalazlem... wiadomo cos oficjalnego o skladach na sezon 2007 w F1??
oprocz tego ze Kubica bedzie w Sauberze 2 kierowca... bo ostatnio czytam ze jakies nowe teamy sie tworzÄ… (np Spyker)... ?
|
| Nie, 24.12.2006, 20:10 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Masterpablo napisał(a): nie wiem czy jest tu taki watek, ale w kazdym badz razie szukalem i nie znalazlem... wiadomo cos oficjalnego o skladach na sezon 2007 w F1??
Bedzie, cieprliwości  Skończe to co mam do skończenia to założe...
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 24.12.2006, 20:21 |
|
 |
|
Dżony
|
Masterpablo napisał(a): nie wiem czy jest tu taki watek, ale w kazdym badz razie szukalem i nie znalazlem... wiadomo cos oficjalnego o skladach na sezon 2007 w F1??
Alonso przechodzi do teamu Mercedes-Mclaren
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Nie, 24.12.2006, 20:38 |
|
 |
|
Rules
|
Ja proponuje przykleić F1, RSMŚ i RSMP, z tego co widze Kobi będzie się zajmował F1, a ja moge robić galerie z rajdów, takie tematy mają też taką zalete, że można do nich dawać rózne ciekawostki itd do tej pory nie było czegoś takiego w rajdach, bo w F1 był jeden temat i tam pojawiały sie relacje itd.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Nie, 24.12.2006, 20:43 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Rules napisał(a): Ja proponuje przykleić F1, RSMĹš i RSMP, z tego co widze Kobi bÄ™dzie siÄ™ zajmowaĹ‚ F1
Tak, będe się zajmował. Ostatnio czasu zbytnio nie miałem, ale myśle, że nadrobie i założe temat o nowym sezonie z pełnymi składami, nazwami itd. (już mam nieco zrobione) A relacje z wyścigów od nowego sezonu będą osobno w każdym temacie 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 24.12.2006, 21:48 |
|
 |
|
Wielblad
|
Raikkonen z Masa w Barwach Ferrari
Alonso z De La Rosa McLarenie
BMW Sauber identycznie jak w zeszłym sezonie pod koniec.
Tyle wsumie teraz wiem...
_________________ собаке где деньги?
|
| Nie, 24.12.2006, 22:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|