|
|
Obecny czas: Wto, 09.06.2026, 7:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2006 Honda Civic 5d
Ostatnio edytowany przez kuules, Pon, 10.10.2005, 16:18, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 24.07.2005, 14:28 |
|
 |
|
polac
|
Auto-ŻENADA!!!  .Fuj weźcie mi sprzed oczu to obrzydlistwo!! A w srodku to wygląda jakby tajfun po tym aucie przeszedł.Jednym słwem Na śmietnik z tym
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Nie, 24.07.2005, 14:32 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
 Jestem odrobine zniesmaczony jej wyglÄ…dem....
Strasznie zakręcone wnętrze. Z przodu w sumie wygląda całkiem nieźle, ale ten "grill" wzbudza we mnie mieszane uczucia  . Linia boczna - wygląda ok... do słupka za przednimi drzwiami  ... dalej jest IMO tragedia. Tył - tutaj jest dla mnie totalna masakra. Wygląda jak jakiś Van - Wagon prosto z chin. Dla mnie tragedia. I jeszcze ten "spoiler"....
Kurde, spodziewałem się czegoś zdecydowanie fajniejszego....
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 24.07.2005, 14:36 |
|
 |
|
Reanimator
|
jedyne co mi sie podoba to gałka zmiany biegów i srebrne w koło reszta to jakaś kpina albo dżołk,chociaz może i ta konsola ale.....a niewiem
|
| Nie, 24.07.2005, 14:38 |
|
 |
|
AMG
|
to auto powino trawic do prototypow a nie seryjnych aut a moze ja sie myle mamy 2006r. 
|
| Nie, 24.07.2005, 14:51 |
|
 |
|
wi(L)ku
|
AMG napisał(a): to auto powino trawic do prototypow a nie seryjnych aut a moze ja sie myle mamy 2006r. 
Nowy Civic jest juĹĽ seryjnym samochodem, ktĂłry trafi do produkcji w 2006r., dlatego teĹĽ jest w seryjnych, a nie w prototypahc, bo juĹĽ on prototypem nie jest.
_________________ Bayerische Motoren Werke ///M3 E46
|
| Nie, 24.07.2005, 15:14 |
|
 |
|
brzuchi
|
To chyba bedzie prototyp, bo na seryjne auto to nie wyglada. Po za tym mi sie bardzo nie podoba.
_________________ Moje marzenia to: Toyota Land Cruiser 100, Subaru Impreza, Subaru Legacy, Subaru Forester, Volvo XC 90, BMW Z3.
|
| Nie, 24.07.2005, 15:22 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
O k***a  Ale kosmos  Spodziewałem się czegoś o tej bryle, ale nie aż tak awangardowego. Z zewnątrz to nie wiem co o nim sądzić - raz mi się wydaje świetny, a jak spojrze drugi raz to znowu pokaraczny. Muszę się do niego przyzwyaczaić. Za to wnętrze bez dwóch zdań świetne - wydaje się być niesamowicie funkcjonalne. Dzwignia zmiany biegów wysoko umieszczona, obotomierz na środku przed oczami i podstawowe przełączniki skierowane w stronę kierowcy to naprawdę dobre pomysły. Nie mogę się doczekać, aż go zobaczę na żywo i się nim przejade - chyba dopiero wtedy będę wiedział co o nim sądzić 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Nie, 24.07.2005, 16:08 |
|
 |
|
Wilu
|
Auto nawet całkiem niezłe ale tył to kompletny chaos stylistyczny.
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 24.07.2005, 16:20 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
wnętrze jest dość ciekawe, natomiast na zewnątrz porażka....ten grilll udający światła, taka sama listwa z tyłu, do tego brak zdecydowania, co to ma być, van, sportówka, kompakt czy terenówka (bo takąteż nieco przypomina) honda schodzi na psy, zdecydowanie najgorszy cif w historii
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 24.07.2005, 16:24 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Jestem niemiło zaskoczony .... Obecna generacja dużo bardziej mi się podoba . Zaczne od przodu . Było by wszytko ok gdyby nie ten przezroczysty gril  Co tam w ogóle jest ?  Linia boczna troche zaburzona i zwariowana , za małe okno z tyłu  Tyłem też nie jestem zachwycony , wygląda niczym z Chevroleta Lacetti ....Wydech natomiast bardzo mi się podoba . A to wnętrze to tak naprawde ? wygląda troche jak wizja komputerowa  . Przynajmniej jestem szcześliwy , że prędkościomierz jest przed oczami , a nie na środku deski rozdzielczej . Kierownica wygląda na bardzo kosmiczną . Nie wiem na cholere ludzią , aż tak wielki obrotmierz  Co to za czerwony przycisk po lewej stronie deski ?  Chciałbym zobaczyć inne zdjęcie deski rozdzielczej wtedy coś więcej powiem . Ciekawe jakie zrobi na mnie wrażenie gdy zobacze go na żywo 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 24.07.2005, 16:56 |
|
 |
|
AddMaster
|
nissan murano... takie mam skojarzenia... nie pamietam co pisałem o murano, ale na pewno nie było to nic milego...
|
| Nie, 24.07.2005, 17:35 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
co to za jakiĹ› gril z przeĹşroczystego plastiku?
_________________ ExoticCars.pl
|
| Nie, 24.07.2005, 17:39 |
|
 |
|
WaSyL__
|
_________________ IN ITALY NO ONE GROWS UP WANTING TO BE A TRAIN DRIVER
|
| Nie, 24.07.2005, 17:40 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
prawie identyczna z prototypem
nie będem pisał że to żenada ale auto budzi mieszane uczucia w mnie, bryła ciekawe ale detale są troche zjebane. Przód ma agresywne spojrzenie ale ten niby grill nie wiem co to jest  . Profil też dość ciekawy choć wygląda jakby to auto miało 4 metry długości. Tylne drzwi troszkę zamałe w stosunku do przednich, do tego ten śmiesznie krótki tylny zwis. Tył też ogulnie niezły ale straszny tam bałagan i ten spojler w szybie
Wnętrze totalny kosmos, wskaźniki to istny statek kosmiczny, nawet mi się to podoba. Całe auto to coś naprawde nowego wręcz awagardowego ale czy to isę przyjmie  mysle że po pewnym czasie przekonam się do tego auta.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 24.07.2005, 19:10 |
|
 |
|
ixxos
|
Przód i tylna klapa bardzo mi się podoba takie kosmiczne - zupełnie nowe podejście do projektowania samochodu
tył -te tylne boczne drzwi i linia ostatniego 'słupka' są dziwne - na tym pierwszym zdjęciu to szczególnie widać takie jakby odcięte
SÄ…dze ĹĽe jednak znajdzie bardzo wielu entuzjastĂłw, znudzonych nijakimi samochodami
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Nie, 24.07.2005, 19:11 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
ixxos napisał(a): SÄ…dze ĹĽe jednak znajdzie bardzo wielu entuzjastĂłw, znudzonych nijakimi samochodami
To zależy jeszcze od ceny  no i czy Polacy lubią się wyróżniać
A ja mam takie samo pytanie jak Wasyl  ktĂłra to juĹĽ generacja Civica ?
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 24.07.2005, 20:50 |
|
 |
|
Szefo
|
Mi tam siÄ™ podoba oprĂłcz:
- kiczowatego wnętrza
- tego szklanego ? pasa przedniego
- lusterek
Zastanawia mnie jedno: dlaczego honda z każdym modelem (tu civica) prezentuje niemal całkowicie nie związane ze sobą autka?
_________________ Rezerwista
|
| Nie, 24.07.2005, 20:59 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Chociaż myślałem, że to auto będzie zwalone miło mnie zaskoczyło  Jedyne co bym wolał to zwyczajny grill, a nie jakaś plastikowa tandeta. Wnętrze jest bardzo nowoczesne, ale mnie to nie razi. Utrzymiuje połączenie sportowego charakteru z nowoczesnością. Tylne relektory przypominają mi trochę Lacetti, ale wyglądają o niebo lepiej. Przednie reflektory są świetne. Bryła też jest super jak na kompakt. Mam nadzieje, że cena nie zniszczy tego auta. Jestem na plus dla tego auta 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Nie, 24.07.2005, 22:20 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wiecie co? Ona mi się jednak naprawdę podoba, ale tylko do słupków bocznych za przednimi drzwiami  Dalej jest po prostu tragedia.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 24.07.2005, 22:24 |
|
|