|
|
Obecny czas: Pon, 06.07.2026, 2:21
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Co się zmieniło w Skodzie Octavi ?
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Co się zmieniło w Skodzie Octavi ?
PorĂłwnanie dwĂłch "tych samych " aut .
Widać że urusła
Silniki Octavi II
I Octavi I
Deska rozdzielcze
Octavia II
Octavia I
Tyłeczki nowej i starej Octavi
Pozycja za kierownicÄ…
Octavia II
Octavia I
I na tylnym siedzeniu
Octavia II
Octavia I
Ogromny bagaĹĽnik
Nowej Octavi
I starej
PorĂłwnujemy teĹĽ wersje kombi
(C) autobild.de
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 13.10.2004, 15:22 |
|
 |
|
Chicken
|
Dla mnie to jest taki lekki FL, teraz wyglÄ…da tak Superbowato  , nawet fajna skodzinka 
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Śro, 13.10.2004, 15:24 |
|
 |
|
Reanimator
|
Octawia II jest bardzo piekna ale poprzednik teĹĽ nie jest brzydki,
osobiście kupił bym Octawie II i nawet w Combi
|
| Śro, 13.10.2004, 15:26 |
|
 |
|
Wilu
|
Reanimator napisał(a): Octawia II jest bardzo piekna ale poprzednik teĹĽ nie jest brzydki, osobiĹ›cie kupiĹ‚ bym Octawie II i nawet w Combi
Dobrze gada. polać mu 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 13.10.2004, 15:36 |
|
 |
|
Małe Joł
|
Dzięki tym fotkom, można zobaczyć jak Skoda jest zachowawcza!! Boi się tworzyć nowy tręd. Woli kontynuować ten znany z Fabii.
_________________ motoweb.pl - już ponad 2000 tapet!
|
| Śro, 13.10.2004, 15:59 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Octavia II początkowo krytykowana przez nas za te lampy a`la Passat, który okazały się w niej perfekcyjne, samochód zachowawczy, ale jednocześnie pełen uroku.
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Śro, 13.10.2004, 18:24 |
|
 |
|
scorp2
|
Octavia II bardzo ładna
_________________ Lublin
|
| Śro, 13.10.2004, 18:40 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
A kto widział na żywo to wie jakie wielkie są światła przeciwmgielne  Naprawde duże .
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 13.10.2004, 18:58 |
|
 |
|
Sonsiatt
|
Octawia jest milutkim autem.Ostatnio na kombiaczki mi sie zebralo wiec oczywiscie Octawia I i II w wersji kombi.Wielkosc,silniki i ogolnie jest OK.Poza tym niezly topic. 8 
_________________ Whether your journeys take you across mountains, along busy motorways, through remote regions or to destinations several days away, these trucks will fulfil the toughest demands. (c) Scania
|
| Śro, 13.10.2004, 19:18 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Ot, spuchnięty golf i tyle. Jeden z najzwyklejszych i najnudniejszych samochodów jeżdżących po drogach naszej planety...
_________________ HLVS!
|
| Śro, 13.10.2004, 19:42 |
|
 |
|
Reanimator
|
Guerrillero napisał(a): Ot, spuchniÄ™ty golf i tyle. Jeden z najzwyklejszych i najnudniejszych samochodĂłw jeĹĽdĹĽÄ…cych po drogach naszej planety...
ale żeś powiedział gdzie ty tu golfa widzisz????że nie lubisz golfa to nie znaczy że musisz tępić skode
bo ona jest od vw,jak go tak nie lubisz to i zapewne nie lubisz Audi,Bugatti,Bentleya,Lamborghini,Seata i samego vw,przecierz to jes nienormalne myślenie że ja np nie lubie opla to już mam nie lubieć całego General Motors,żę ie lubie mazdy to mam forda nienawidzieć????!!!!!!
to jest typowe myślenie człowieka któremu brak argumentacji na dany model auta.
|
| Śro, 13.10.2004, 19:52 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Reanimator napisał(a): ale ĹĽeĹ› powiedziaĹ‚ gdzie ty tu golfa widzisz???? A kto powiedziaĹ‚, ĹĽe widzÄ™. Z zewnÄ…trz tego nie widać. Najlepiej patrzeć od doĹ‚u. Cytuj: ĹĽe nie lubisz golfa to nie znaczy ĹĽe musisz tÄ™pić skode bo ona jest od vw Po pierwsze nikogo nie tÄ™piÄ™. Skody nie lubiÄ™ bo to prawie vw. Cytuj: jak go tak nie lubisz to i zapewne nie lubisz Audi,Bugatti,Bentleya,Lamborghini,Seata Nic z tych rzeczy nie powiedziaĹ‚em. WiÄ™kszość z tego to wspaniaĹ‚e marki. Cytuj: to jest typowe myĹ›lenie czĹ‚owieka ktĂłremu brak argumentacji na dany model auta Mam nadziejÄ™, ĹĽe zrozumiaĹ‚eĹ› teraz mojÄ… argumentacjÄ™. IdĹş weĹş coĹ› na nerwy.
_________________ HLVS!
|
| Śro, 13.10.2004, 20:03 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Starszy mi się podobał, ten jest jeszcze lepszy!
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 13.10.2004, 20:04 |
|
 |
|
Reanimator
|
Guerrillero napisał(a): Cytuj: jak go tak nie lubisz to i zapewne nie lubisz Audi,Bugatti,Bentleya,Lamborghini,Seata Nic z tych rzeczy nie powiedziaĹ‚em. WiÄ™kszość z tego to wspaniaĹ‚e marki.
ale przecierz to jest VW.bentley to teĹĽ vw i co-no nie rozumie tego
czemu Skoda jest gorsza to czeskie auto a że niemiecki właściciel to już inny temat.
|
| Śro, 13.10.2004, 20:15 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Nie udawaj, kur*a, ĹĽe nie rozumiesz 
_________________ HLVS!
|
| Czw, 14.10.2004, 5:36 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Spokój q***a bo to już nudne jest. Ja też szczerze nie znoszę kw, ale Skoda może być. Tak naprawdę to kw powinien być Skodą i wszystko byłoby git. 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Czw, 14.10.2004, 11:13 |
|
 |
|
Reanimator
|
Guerrillero napisał(a): Nie udawaj, kur*a, ĹĽe nie rozumiesz 
nie rozumie tego że mówisz ,że nie lubisz skody bo to vw,ale bentleya lubisz choć to tez vw,więc mógłbyć wymyśleć jakąś inną argumentacje
nielubienia skody.ja uwaĹĽam ĹĽe taka argumentacja jest bezsensowna
no bo patrząc z twojego pkt widzenia to powinieneś i bentleya nienawidzić.
zresztą kij w to ważne że Skoda Octawia 2 jest piękna!!!!!
|
| Czw, 14.10.2004, 11:26 |
|
 |
|
Chicken
|
Niektórych naprawde trudno przekonać... Skoda  , według mnie dobre i tanie autko, jeździłem Oktawią. Fajny samochodzik  . A co do tych którzy nie cierpią VW, radził bym sie wybrac do salonu na jazde próbną ...  . Odrazu zmienicie zdanie, jedynie co/gdzie, dobrze gadacie, to Cena, tak faktycznie, VW troszke przesadza z cenami swoich modeli, a poztym wszystko jest ok, silniki są dobre = ja tam nie narzekam  . jakosc materiałow, wnętrze .... wszystko jest ok, lubie VW, i mam to w du*ie co wy o tym sądzicie 
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Czw, 14.10.2004, 11:43 |
|
 |
|
eF
|
Ja mam do Skody sentyment i bardzo lubie te markę. Dobre, niedrogie auta - oczywiście,że można chciec więcej, ale na codzien to wystarczy.
_________________ Tu es foutu darling
|
| Czw, 14.10.2004, 11:49 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
bardzo przyjemny samochodzik, niestety nie miałem do czynienia z dwójką, a jedynie z dwoma dieslami "jedynki" - 1.9tdi(90KM) kombi w wersji SLX (przed liftem) oraz z "aktualną" 1.9tdi(130KM + chip) liftback, w wersji podajże elegance(full bez skóry). oba świetnie sie sprawdzaja w swoich rolach, i oba maja wadę, która mam nadzieje ze poprawili tutaj. mianowicie krzywą podłoge i brak miejsca dla kolan z tyłu
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 14.10.2004, 13:07 |
|
|