|
 |
 |
|
Obecny czas: Nie, 19.04.2026, 10:56
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|
Peugeot 206 SW Escapade (rynek brazylijski)
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 Peugeot 206 SW Escapade (rynek brazylijski)
|
| Czw, 21.09.2006, 8:30 |
|
 |
|
aston
|
206ka zawsze mi się podobała, nawet jako SW, no i to jest ciekwy samochodzik  wyższe zawieszeni w sam raz na brazylijskie pustkowia i ........ polskie dziurawe drogi
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Czw, 21.09.2006, 9:56 |
|
 |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
206 to naprawde piekny samochodzik ale w tej wersji raĹĽÄ… male kolka z waskimi oponami o wysokim profilu.Nie wyglada to najlepiej. Moim zdaniem w tej wersji troche zeszpecili 206.
|
| Czw, 21.09.2006, 10:14 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Nie podoba mi sie uterenowianie zwykłych samochodów osobowych.
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 21.09.2006, 10:18 |
|
 |
|
Kaaacper85
|
a mnie sie podoba, niczym nie razi, nie wyglada chamsko, napewno teraz poprawia sie wlasciwosci jezdne w trudniejszym terenie:) ogolnie dobry pomysl.
_________________ "Jeśli pędzisz z prędkością 250km/h to co widzisz przed soba juz jest historią" - Bard Eker
|
| Czw, 21.09.2006, 10:27 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
hhmmmm.....podoba mi się to auto.Wygląda naprawde interesująco.Kilka terenowych dodatków potrafią uczynić cuda.Tylko ciekawe czy to ma napęd 4x4.
kuules napisał(a): MÄ…ĹĽ moze jezdzic pickupem a ĹĽona czyms takim Wink
Jeśli żona ma jeździć czymś takim to ten koleś na tym zdjęciu ma chyba jakieś kompleksy

_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 21.09.2006, 15:16 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 6 posty(ów) ] |
|